Το θέατρο σκιών της παγκόσμιας ελίτ και οι αποχαυνωμένοι θεατές



Το θέατρο σκιών μας λέει κάθε μέρα για τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Τα ανεπιβεβαίωτα πόσα είναι ρε λαμόγια; Και ποιοί είναι αυτοί που βγάζουν τα νούμερα και τα στατιστικά; Μήπως είναι τα μαθηματικά μοντέλα της τενητής νοημοσύνης;

Αυτά είναι τα μοντέλα που μας λένε ότι αν δεν μείνουμε σπίτι, θα έχουμε τόσες χιλιάδες ή εκατομμύρια νεκρούς. Και αυτά τα μοντέλα χρηματοδοτούνται από τον Μπιλ Γκέιτς, τους Ρόθτσιλντ, τους Ροκφέλερ, τον Σόρος και άλλους σατανάδες τρισεκατομμυριούχους!


Γι αυτό βλέπουμε να μπαίνουν στο γαϊτανάκι της παραπληροφόρησης και της διασποράς τρόμου, διάφοροι επιστημονικοί νάνοι που δεν ξέρει ούτε η μάνα τους ότι είναι επιστήμονες, γιατί μυρίζονται άφθονο χρήμα και προστασία τύπου Γιακούζα. 

Ένας επιστήμονας που χρησιμοποιεί τις γνώσεις του ή τη θέση του προς όφελος της παγκόσμιας ελίτ του 1% προκειμένου να αποκομίσει οικονομικό όφελος, είναι χειρότερος από έναν κοινό εγκληματία....ακόμη κι από τον πιο αδίστακτο κατα συρροή δολοφόνο!! Είναι ένα ασπόνδυλο χαμερπές που του αξίζει ανελέητος βασανισμός και αργός θάνατος!!

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη