Εικόνες καταστροφής από λαθροπίθηκους στη Λέσβο


Αυτό γίνεται μόνο σε πόλεμο που έχεις χάσει. Ερχεται δηλαδή ο ταλιμπάν, παίρνει τα χωράφια σου, τα ζώα σου, τις αποθήκες σου, τα εργαλεία σου και σε στέλνει στον αγύριστο. Μήπως να πούμε και ευχαριστώ που δεν σκοτώνουν ακόμη τους κατοίκους;

Η φωτο είναι από μία ιδιωτική έκταση κατοίκου στην Λέσβο, η οποία πριν ήταν οργανωμένη με αποθήκες, περιφράξεις, ζώα κτλ. Ορίστε πώς κατέληξε και πώς θα καταλήξουν τα πάντα όταν πέσουν στα χέρια όλων αυτών που μας κουβαλάνε στην χώρα.

Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο οργανωμένο κράτος που θα άφηνε να συμβεί τέτοιο πράγμα.
Τους τσαμπουκάδες ξέρουμε να τους κάνουμε στου ψαράδες, εδώ κάνουμε ότι δεν βλέπουμε τί γίνεται.
Εκτός από τον κορονοϊό υπάρχουν και άλλα ζητήματα στην χώρα, πολύ σοβαρά που το επιτελείο τα διαχειρίζεται με απόλυτη ασυνειδησία, για να μην πω και προδοτικά.


Είναι διατεθειμένη επιτέλους η κυβέρνηση να προστατεύσει όλους εμάς από αυτούς τους εισβολείς, που θέλει να τους δώσει και άσυλο και τζάμπα ζωή ή νομίζει ότι θα βαράμε παλαμάκια για πολύ ακόμη για τους κορονοϊούς;


Εδώ υπάρχει τεράστιο θέμα. Εδώ δεν υπάρχει Κράτος. Ή το Κράτος συνεργάζεται με τους εισβολείς. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.


Εδώ κάποιοι απολογούνται και λένε τί θα κάνουν για να τελειώσει αυτός ο πόλεμος που δέχονται οι Έλληνες εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον στον τόπο τους. Κάποιοι φταίνε για αυτό που συμβαίνει. Κι αυτοί δεν έιναι οι Έλληνες πολίτες.


Απλά να θυμούνται στην κυβέρνηση ότι η καραντίνα δεν θα κρατήσει μια ζωή.



Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη