Συνελήφθη αριστερός ρουφιάνος δημοσιογράφος για φοροδιαφυγή

 


Είναι "συγκλονιστικό"😜 να μαθαίνει κανείς για δημοσιογράφους - εκδότες, που καλούσαν στο προσωπικό τους κινητό τους προϊσταμένους της "παρα-γγελίας" Αθηνών για να παραγγείλουν διώξεις, αποκαλώντας τους "Έλα Ελένη μου..." να τους περνάνε τώρα χειροπέδες για λεφτά της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων ΕΣΟΔΩΝ (Αέναου Χρεούς) εκείνοι που φάγανε, χρωστάνε και συνεχίσουν να χρεώνουν τον βοιδολαό, δισεκατομμύρια.
Έτσι είναι η Δημοκρατία... Όσο την γλείφεις χαϊδεύει απαλά το προσκυνημένο κεφάλι σου στο βρωμερό μoυνi της μαζί με όσους άλλους γυμνοσάλιαγκες "κατάφεραν" να συρθούν ως αυτή την... "καταξίωση"🤢
Όταν όμως ο αποκεφαλισμός σου είναι έστω και επικοινωνιακά επωφελέστερος για εκείνην... Τότε με ευκολία σου παίρνει το κεφάλι, για να το ρίξει προς τέρψιν των οπαδών της, στις πονεμένες αρένες της που πετάν τη σκούφια τους για "Δικαίωση" και ισονομία στη... "πoύτσα".
Και αν ο χρηστικός ηλίθιος που σκέπτεται: "Kάτσε να δω τι κόμμα είναι αυτός για να δω τι θα γράψω🤔, ψελλίσει... "Μαφού ο #Δελλατόλας ήταν Αριστερός". Κάποιος να του θυμίσει πως τον Τράγκα τον φάγανε κιόλας, για να του λεηλατήσουν μετα σκύλευσης, τα -εν όσο ζούσε- "ξεπλυμένα".
Ο πρώτος άλλωστε "απεταξάμην τον σατανά", ήταν ο ίδιος του ο υιός Φρέντυ, κατα κόσμον (και σύμφωνα με δημοσιεύματα) εραστής του Μητσοτάκη, ο οποίος πορεύεται εις την κωλομπαράδοση της Δεξιάς παρατάξεως που έχουν όλοι ανεξαρτήτως η αρχηγοί της ΝΔ (απο τον Καραμανλή του Λάμπρου Ευταξία έως τον Αβέρωφ με το καλλιτεχνικό "Ροζαλία".)
👉#Είναι_η_Δημοκρατία_Ηλίθιε σε τρελό Squirting💦 στα μούτρα των οπαδών της... Σειρά να παίρνουν οι επόμενοι της "ελευθερίας" του τύπου. #Συνεχίστε 👉#Καμμένοι_ΝΑΙ_καημένοι_ΟΧΙ

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη