Μεγάλη τουρκική άσκηση που θα εξελιχθεί αύριο 9/6 μεσοπελαγής του Αιγαίου

 


Μεγάλη τουρκική🇹🇷 άσκηση που θα εξελιχθεί αύριο 9/6 μεσοπελαγής του Αιγαίου, θα παρακολουθήσουν απο κεινού Ερντογάν και Μπαχτσελί απο την Σμύρνη που... ήδη έριξε γέφυρες με την αμφισβητούμενη Μυτιλήνη δια της τουρκικής ναυτιλιακής εταιρείας IZDENIZ.
Η αυριανή "πρόβα generale" ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ "Γαλάζιας Πατρίδας", απο τώρα διατυμπανίζεται στα τουρκικά ΜΜΕ πως αναμένεται να δώσει σκληρό χαστούκι στην Δημοκρατεύουσα, που με επικοινωνιακές δηλώσεις καρτερά τον... 👉Νέο "Αττίλα" για να ευχαριστήσει ΞΑΝΑ τους Αμερικανούς (όπως όταν γκριζάριζε τα #Ίμια) και να μοιράσει το Αιγαίο #Καζάν_καζάν #Mavi_Vatan🇹🇷 στην #Χάγη.
ΥΓ: Η νύφη του Πρωθυπουργού, Σία Κοσιώνη και άλλοι δημοσιογράφοι παρα της κυβερνητικής αυλής, που σας βοσκάνε πως η ακρίβεια είναι μπαγκόΖμια😜 και για όλα φταίνε οι άλλοι, κατηγορούν τα τουρκικά ΜΜΕ ως "ελεγχόμενα"😂, ισχυριζόμενοι πως όλα αυτά, τα κάνει ο Ερντογάν μόνο και μόνο γιατί ζηλεύει τη λάμψη του "υπέρκομψου" Μητσοτάκη.
👉#Είναι_η_Δημοκρατία_Ηλίθιε και ΔΕΝ σας γλεντάνε τυχαία. Ο βοιδολαός του καλπο-πελατειακού πολιτεύματος των δημαγωγών, διαχρονικά φροντίζει να αποδεικνύει πως το αυτό επιθυμεί.


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη