Κλιματική Αλλαγή: Αλήθειες και ψέματα.

 


Ιάκωβος Τίγκας



Ο φλοιός, η πέτσα, το δέρμα τής γης, επάνω στον οποίο υπαρχει η ζωή, ανθρώπων ζώων, φυτών, θαλάσσιας ζωής, αποτελεί το 1% του συνολικού όγκου του πλανήτη, και είναι προσκολημμένος, επάνω στον μανδύα της γης.
Το Πάχος του φλοιού , είναι 5 έως 70 χιλιόμετρα, ενώ η ακτίνα της γης, μέχρι το κέντρο του πυρήνα, είναι 6371 χλμ.
Το μήκος της περιφέρειας της γης και της ακτίνας της, υπολογίστηκαν με καλή προσέγγιση, για πρώτη φορά από τον Έλληνα μαθηματικό και αστρονόμο Ερατοσθένη, τον 3ο αιώνα π.Χ. ( κι ας αφήσουν κάποιοι τον Γαλιλαίο και τις ανοησίες περί ταψιού)
Ο φλοιός αυτός, θα αποκολληθεί από τον μανδύα και θα διολισθήσει, σαν ρουλεμαν, με αποτέλεσμα, καταστροφικές συνέπειες για την ζωή, και σημαντική ανακατανομή ξηράς και θαλάσσης, με αλλαγή στα γεωγραφικά μήκη και πλάτη των τοπων, με παγκόσμιας έκτασης μεγάλο σεισμό.
Μέχρι την σταθεροποιηση του στην νέα του θέση, θα υπάρχει ταλάντωση.
Για το επικείμενο φαινόμενο, μιλούν αρκετοί ερευνητές, με βάση τις γνώσεις που έχουμε σήμερα, και ορισμένα προδρομα φαινόμενα, αλλά συνηγορούν επίσης και οι κατασκευές καταφυγίων στις οποίες έχουν προχωρήσει κάποιοι ανόητοι μεγιστανες της γης, νομίζοντας ότι θα γλιτώσουν, και γνωρίζοντας προφανώς τα επερχόμενα, τα οποία ψευδως ονομάζουν κλιματική αλλαγή, και ο καθένας μπορεί να τα βρει στο διαδίκτυο.
Εκπληκτικό όμως είναι, πως, έχει περιγραφεί το φαινόμενο αυτό πριν από 2700 περίπου χρόνια, καθώς και η αναφορά στην αιτιολογία του φαινομένου, που οπως κατονομαζεται, είναι η γενικευμένη ανομία, η γενικευμένη παραλλαξη (εκτροπή) του ενδελεχισμού (των κανόνων που διέπουν την ζωή) , που άρχισε τον Ιανουάριο του 2020, με την αυθαίρετη παράκαμψη του διεθνους δικαίου, και την αλλαγή των προσταγματων, του λογικού δικαίου, που εγκαθίδρυσε τον ανάποδο κόσμο τους.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη