«Εμβολιασμένοι» κι «Ανεμβολίαστοι»… Άλλο ένα τεχνητό «δίπολο», το οποίο μας απειλεί με διχασμό και φασισμό.

 


«Εμβολιασμένοι» κι «Ανεμβολίαστοι»…

…Άλλο ένα τεχνητό «δίπολο», το οποίο μας απειλεί με διχασμό και φασισμό.

Όποιος ΔΕΝ διδάσκεται από την ιστορία, αναγκάζεται να την ξαναζήσει !!!

Ο φασισμός άρχισε να μπαίνει στις γειτονιές μας !!!

 

Είναι τρομερό και μόνον να σκεφτεί κάποιος πόσο εύκολα μπορεί —ακόμα και στις ημέρες μας— η εξουσία να διχάσει την κοινωνία και να «σπείρει» τον φασισμό μέσα της …Να την «ψεκάσουν» οι Μητσοτάκηδες με μίσος και να «τσαντίσουν» οι Μακρόν τα μέλη της, ώστε να το «εισπράξουν» αυτό τα αφεντικά τους σε τυφλή υποταγή των «υπάκουων». Όλα αυτά στην αυγή τής τρίτης χιλιετίας και με την ανθρωπότητα θεωρητικά να βρίσκεται στον ύψιστο βαθμό γνώσης !!!

Όμως, τα πράγματα είναι απλά …Τόσο απλά, που θα έπρεπε ο καθένας από εμάς να γνωρίζει την «πλευρά» στην οποία «στέκεται» ως σύγχρονος πολίτης.

…ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ είναι αυτός, ο οποίος αγωνίζεται για τα δικαιώματά του…

και άρα εκ των δεδομένων αναγνωρίζει και το δικαίωμα των άλλων να κάνουν το ίδιο…

…ΦΑΣΙΣΤΑΣ είναι αυτός, ο οποίος αμφισβητεί τα δικαιώματα των άλλων…

…έχοντας παραδώσει τα δικά του δικαιώματα στον «σωτήρα» τής επιλογής του και άρα αμφισβητώντας το δικαίωμα των άλλων ν’ αντιδρούν σε ό,τι δεν τους βρίσκει σύμφωνους.

Όταν μάλιστα η κύρια επιχειρηματολογία τού φασίστα κρύβεται πίσω από ένα «όραμα» περί γενικού καλού, το οποίο «κατασκευάστηκε» σε κάποιο μυστικό υπόγειο τής εξουσίας, τότε μιλάμε για ναζιστικού τύπου «εκτροχιασμό» τής κοινωνίας. Στην περίπτωση αυτήν δημιουργείται αρχικά η «ΑΘΩΑ» ΑΝΟΧΗ και στο τέλος μετατρέπεται σε «ΕΝΟΧΗ» ΣΥΝΕΝΟΧΗ. Αυτό είναι ο ναζισμός στην απόλυτη ανάπτυξή του !!!

Ας «ψαχτούμε» λοιπόν μεταξύ μας να βρούμε πώς συμπεριφερόμαστε και άρα πού περίπου βρισκόμαστε με γνώμονα την τοποθέτησή μας στο θέμα τού εμβολιασμού. Ας «ψαχτούμε», γιατί εν αγνοία τους κάποιοι ανάμεσά μας «γεμίζουν» το «αυγό» τού «φιδιού» με «τροφή» κι αυτό σε κάποια στιγμή θα «θεριέψει» και θα μας «δαγκώσει» ΟΛΟΥΣ.

Περί αυτού πρόκειται και γι’ αυτό οι φασίστες μεθοδεύουν τον διχασμό τής κοινωνίας, επιδιώκοντας να εξασφαλίσουν την ανοχή ενός μεγάλου μέρους της. Χρησιμοποιούν την έννοια της «δημόσιας υγείας» και του «εμβολιασμού», για να επιβάλουν την πολιτική τους ατζέντα εις βάρος τής κοινωνίας …Η εξουσία τούς ενδιαφέρει να ισχυροποιηθεί και όχι να βελτιωθεί η υγεία τού κόσμου. Γι’ αυτόν τον λόγο επιδιώκουν να εξασφαλίσουν την ανοχή μεγάλου μέρους τού λαού στις παράνομες πράξεις τους. Επιδιώκουν την ΑΝΟΧΗ αυτών, οι οποίοι επιτρέπουν στην εξουσία να «κατασκευάζει» τα χρήσιμα γι’ αυτήν κοινωνικά «οράματα» και ως εκ τούτου να δαιμονοποιεί αυτούς που δεν τα συμμερίζονται…

…ΑΝΟΧΗ σε παράνομες νομοθετικές ρυθμίσεις, οι οποίες στόχο έχουν να περιορίσουν τα —με σκληρούς αγώνες αποκτηθέντα— ατομικά δικαιώματα των πολιτών !!!

…ΑΝΟΧΗ σε μυστικές συμφωνίες μεταξύ εξουσίας και φαρμακοβιομηχανιών, οι οποίες είναι ΓΝΩΣΤΟ ότι έχουν υπάρξει !!!

…ΑΝΟΧΗ σε παράνομες χρηματοδοτήσεις ΜΜΕ για την οργανωμένη προπαγάνδα, οι οποίες είναι ΓΝΩΣΤΟ ότι έχουν υπάρξει !!!

…ΑΝΟΧΗ σε προκλητικά φασιστικές συμπεριφορές των κρατικών μηχανισμών καταστολής, οι οποίες είναι ΓΝΩΣΤΟ ότι έχουν υπάρξει !!!

…ΑΝΟΧΗ σε αντιεργατικές συμπεριφορές εργοδοτών, οι οποίες είναι ΓΝΩΣΤΟ ότι έχουν υπάρξει !!!

…ΑΝΟΧΗ σε αντικοινωνικές συμπεριφορές γειτόνων και συμπολιτών, οι οποίες είναι ΓΝΩΣΤΟ ότι έχουν υπάρξει !!!

…ΑΝΟΧΗ …ΑΝΟΧΗ …ΑΝΟΧΗ !!!

Όταν αυτή η ΑΝΟΧΗ θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο και θα επιτρέψει στη φασιστική εξουσία να κάνει τα κοινωνικά εγκλήματα που τη συμφέρουν, θα μιλάμε για ΣΥΝΕΝΟΧΗ …και αυτό θα είναι το ΤΕΛΟΣ τής Δημοκρατίας μας …κι αυτό το ΤΕΛΟΣ θα μας αφορά ΟΛΟΥΣ και όχι μόνον εκείνους στους οποίους η εξουσία σήμερα —με την ΑΝΟΧΗ κάποιων— «στοχεύει».

Αν δεν σταματήσουμε να κρίνουμε ο ένας τον άλλον για τις προσωπικές του επιλογές, θα ξαναζήσουμε «σελίδες» τής ιστορίας, τις οποίες μέχρι τώρα νομίζαμε ότι δεν μας αφορούν !!!

Αφήστε τον κόσμο να υπερασπίζεται τα δικαιώματά του και αυτό μακροπρόθεσμα θα το «εισπράξει» σε κέρδος ΟΛΗ η κοινωνία !!!

Motives behind US blame game are clear - Chinadaily.com.cnΜΗΝ δείχνετε με το «δάκτυλο» εκείνους που σας υποδεικνύουν οι σύγχρονοι «ιεροεξεταστές» των φαρμακοβιομηχανιών και των τοκογλύφων.

Ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε με τις απόψεις τους, MHN γίνεστε η αιτία τής ήττας τους από την εξουσία !!! …Απ’ αυτούς που αντιδρούν στις αυθαιρεσίες τής εξουσίας κερδίζει ΠΑΝΤΑ η κοινωνία —και όχι από τους «υπάκουους»— …κι αυτό είναι που θα πρέπει πάντα να μας προβληματίζει, όταν θέλουμε να παραστήσουμε τα «καλά παιδιά» τής εξουσίας.

ΜΗΝ γίνεστε οι τζάμπα-«μπράβοι» και «τραμπούκοι» τής εξουσίας και των φαρμακοβιομηχάνων !!!

Αυτοί, οι οποίοι το κάνουν στις τηλεοράσεις, πληρώνονται γι’ αυτό !!!

Αφήστε την κοινωνία ν’ «αναπνεύσει» και μέσα σ’ αυτήν την «αναπνοή» βρίσκονται ΟΛΕΣ οι απόψεις !!!

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ λοιπόν, γιατί οι μάσκες, που μας φόρεσαν στα κεφάλια, εύκολα γίνονται «καπίστρια» …κι αυτά ΔΕΝ ξέρουμε ποιοι τα χειρίζονται και που θέλουν να μας οδηγήσουν !!!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Υ.Γ.

Και μόνον να σκεφτεί κάποιος πως ΟΛΕΣ οι σταλινικές εκδοχές των φασιστικών κομμουνιστικών κομμάτων είναι φανατικά «στρατευμένες» ΥΠΕΡ τού εμβολιασμού, μπορεί να καταλάβει κάποιος πόσο «δημοκρατικές» είναι οι μεθοδεύσεις που σήμερα ακολουθούνται …Από τους «συνοδοιπόρους» σου μπορείς να καταλάβεις σε ποιον «δρόμο» έχεις μπει !!!

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη