Έφυγε ξαφνικά και η Φιλιώ, 33 ετών, μητέρα δύο παιδιών. Ήταν πλήρως εμβολιασμένη.

 


Έφυγε και η Φιλιώ, 33 ετών, μητέρα δύο παιδιών.
Ο εργοδότης της την ήθελε εμβολιασμένη, αυτή φοβόταν αλλά δεν είχε επιλογή, ρίσκαρε για τα παιδιά της. Εξ Ελλάδος η Φιλιώ παντρεμένη στη Λάρνακα.
Δολοφόνησαν την Φιλιώ, την δολοφόνησε το κράτος που γέμισε ανήθικους, επίορκους, ανίκανους, διεφθαρμένους σε θέσεις κλειδιά.
Καταπάτησαν τα ανθρώπινα δικαιώματα της Φιλιώς, το δικαίωμα στο σώμα της, την εξαπάτησαν και την έστειλαν στο θάνατο αφήνοντας δυό παιδιά στο καταρρακωμένο πατέρα.

Δεν είναι η μόνη περίπτωση που τρέχουν να σκεπάσουν, δεν σκεπάζονται όμως, ο κόσμος μιλά, ο λαός θα μιλήσει, δεν είναι μία-δύο οι περιπτώσεις, είναι χιλιάδες. Στους δύο πρώτους θανάτους απο εμβόλιο έπρεπε να σταματήσουν όλα, το ήξεραν και δεν το έκαναν, το χρήμα πάνω απ'όλα και το χειρότερο, αυτοί που τα πήραν δεν έχουν κάνει κανένα εμβόλιο ή τους προτάθηκε το πλασέμπο, το ψεύτικο.
Πεθαίνει ηλικιωμένος μετά την φόλα λέμε ήταν γέρος, πεθαίνει χρόνια ασθενής λένε ήταν άρρωστος, πεθαίνουν νέοι και υγιείς και λένε έτυχε, αμ δεν έτυχε, τους δολοφόνησαν με ελαφρά τη καρδία και όσοι σιωπούν είναι ηθικοί αυτουργοί, βρώμικοι και ασυνείδητοι.

Και δεν είναι οι νεκροί μόνο που θα θέλουν δικαίωση, αλλά και οι μόνιμοι ασθενείς μετά το μπόλιασμά τους που αυξάνονται με το πέρασμα του χρόνου.
Σώθηκαν όσοι ήταν τυχεροί και τους έπεσε το νερό, μέρος της "οικειοποιημένης μελέτης", δλδ του πειράματος, όπως γράφει στο φυλλάδιο που δεν διάβασε κανείς.

Αιωνία σου η μνήμη Φιλιώ, ο θάνατος σου να είναι ο τελευταίος.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη