Το δούλεμα του λαού και η καταστροφή της χώρας από τον ολετήρα εθνοαποδομητή Εφιαλτάκη, καλά κρατεί.

 


Ελένη Παπαδοπούλου



Στον Έβρο έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος για το νέο ΚΥΤ - αντρομουσουλμανοχώρι που θέλουν να φτιάξουν δίπλα στα σύνορα. Το δούλεμα του λαού και η καταστροφή της χώρας από τον ολετήρα εθνοαποδομητή καλά κρατεί. Ένας τζιτζιφιόγκος που από την μία αγοράζει υπερόπλα για ενδεχόμενο σύρραξης και από την άλλη τούς βάζει από την πίσω πόρτα, τους ταϊζει, τους ποτίζει και τους νομιμοποιεί, όλα με τα δικά μας λεφτά, ώστε η αλλαγή κυριαρχίας να έρθει χωρίς να χρειαστεί καν σύρραξη.
Στον Έβρο πριν δύο χρόνια παίχτηκε ΤΟ θέατρο. Προστάτευε δήθεν τα σύνορα, αλλά από την άλλη άπλωσε το χέρι και πήρε τα αργύρια για να χτίσει μουσουλμανοπόλεις στα χερσαία και θαλάσσια σύνορα.
Όσοι υποστηρίζουν ακόμη αυτόν τον προδότη, γιατί βλέπω κάτι ποσοστά 32-35% καραγκιόζηδων να τον στηρίζουν, να πάνε να ζήσουν στην Τουρκία, που είναι και η χώρα που τους ταιριάζει.
Ανεβάζω βίντεο που μου έστειλαν από την συγκέντρωση. Ξέρω ότι η βοθροελίτ της χώρας θα τους βρει τρε μπας κλας και επιπέντ τρε μπανάλ, αλλά αυτοί οι άνθρωποι είναι στην πρώτη γραμμή. Η κάθε καούκα με τον κάθε τρέντυ κοκοβιό είναι απλά στον καναπέ και ασχολείται με την κάθε Φερράρι που τράκαρε και μας σκοτίζει. Όταν η χώρα κινδυνεύει.


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη