Τα ελληνικά ΜΜΕ προσπαθούν με κάθε βλακώδη τρόπο να διατηρήσουν το κλίμα πανικού και να συνεχίζουν να εκθειάζουν τα εμβόλια

 


Ελένη Παπαδοπούλου



Διαβάζω τα ρεπορτάζ για τον Κόβιντ στα ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία είναι προφανές ότι απευθύνονται σε ηλίθιους, και ψάχνω να βρω μία αλήθεια ανάμεσα σε 40 ψέματα. Αυτοί προσπαθούν με κάθε βλακώδη τρόπο να διατηρήσουν το κλίμα πανικού και να συνεχίζουν να εκθειάζουν τα εμβόλια, ώστε να δικαιολογήσουν πιστοποιητικά κυκλοφορίας, υποχρεωτικότητες και άχρηστους εμβολιασμούς παιδιών, όταν αποδεδειγμένα πλέον συμβαίνουν τα εξής:

1. Τα εμβόλια δεν πιάνουν την Ομικρον.
2. Οι εμβολιασμένοι και οι τριπλοεμβολιασμένοι αποτελούν πια την συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων. Αν δηλαδή πρέπει να δώσουμε πιστοποιητικό ασφαλούς κυκλοφορίας, μάλλον πρέπει να το πάρουν οι νοσήσαντες και οι ανεμβολίαστοι.
3. Οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν, άρα δεν μπορούν να θεωρούνται ούτε προνομιούχοι, ούτε ασφαλείς, και δυστυχώς και πεθαίνουν.
Παρ'όλα αυτά ο ηλίθιος και απαράδεκτος διαχωρισμός της κοινωνίας καλά κρατεί. Τα απαράδεκτα μέτρα επίσης, ενώ λένε οι ίδιοι ότι η Ομικρον έχει επικρατήσει πλέον. Τα πρόστιμα θα χρεωθούν, ενώ οι εμβολιασμένοι κολλάνε μια χαρά την Ομικρον κυρίως. Δηλαδή ο άλλος πληρώνει πρόστιμο, για να μην κάνει ένα εμβολιο που δεν κάνει τίποτα, για να μην πω για να μην κάνει ένα εμβολιο που αντί να του δώσει ανοσία, τού δίνει περισσότερες πιθανότητες νόσησης.

Ένα σωρό κόσμος ξεπαραδιάζεται αδίκως και περιορίζεται χωρίς κανέναν απολύτως λόγο με ό,τι συνέπεια έχει αυτό για την υγεία του.
Πρόκειται πλέον περι κανονικού σαδισμού. Σαφώς βολεύτηκαν ν κυβερνουν με μόνο θέμα το "θα πεθάνουμε όλοι". Αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, γιατί δεν πάει άλλο.

Τα ψέματα τελείωσαν. Υποχρεωτικότητες, πιστοποιητικά κυκλοφορίας και υπερβολικά τεστ, για να πιάνουν υψηλά νούμερα,να τελειώνουν. Έχουμε πολυ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε. Κι ας μιλήσουν επιτέλους και για τις παρενέργειες. Δεν είναι πορτοκαλάδες τα εμβόλια.


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη