Η παγκόσμια διακυβέρνηση εκ μέρους των ελίτ προετοιμάζεται με γρήγορο ρυθμό

 


Ασφαλώς μαθαίνει κανείς πολλά στο Νταβός – σίγουρα όμως όχι πώς θα γίνει πιο δημοκρατική και φιλική προς τους Πολίτες της η ΕΕ, όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά η επικεφαλής της Κομισιόν.
Σε κάθε περίπτωση βέβαια, από τη θητεία της κυρίας Baerbock στο «Young Global Leader» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, όπως η προκάτοχος της κυρία Merkel, καταλαβαίνει κανείς πως η γερμανική πολιτική θα έχει συνέχεια με τους «Πράσινους», όπως με τους «Μαύρους».
Κατανοεί επί πλέον πως η παγκόσμια διακυβέρνηση εκ μέρους των ελίτ δεν είναι κάτι φανταστικό, αλλά προετοιμάζεται με γρήγορο ρυθμό – ενώ θα βοηθήσει σίγουρα η πανδημία, από την οποία κερδίζουν τεράστια ποσά οι φαρμακευτικές των εμβολίων και των τεστ. Τουλάχιστον όσον αφορά τον έλεγχο των μαζών – πριν από τη νέα ληστεία τους που ευρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, μεταξύ άλλων μέσω των κεντρικών τραπεζών.
Η εκλογή του Macron πάντως στη Γαλλία μέσα σε ένα χρόνο, με ένα νέο κόμμα, ή η τεράστια επιτυχία της Baerbock στις δημοσκοπήσεις της Γερμανίας από το πουθενά, δεν είναι σίγουρα τυχαία γεγονότα – όπως ίσως ούτε η απόλυτη κυριαρχία του Κ. Μητσοτάκη στα ΜΜΕ, ελληνικά και διεθνή, ή τα δανεικά που παίρνει και σπαταλάει σαν να μην υπάρχει αύριο, ενώ θα πληρωθούν στο πολλαπλάσιο από τα φορολογικά υποζύγια, με την Ελλάδα υποθηκευμένη κυρίως με πρωτοβουλία του Sarkozy. Είναι σίγουρο ότι θα ζητηθούν και νέα ανταλλάγματα, εθνικά αυτή τη φορά, όπως με τη συμφωνία των Πρεσπών – στη Θράκη και στο Αιγαίο.


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη