194 χώρες με παλιανθρώπους κυβερνήτες συμμετέχουν στην απάτη της δήθεν πανδημίας με τις ευλογίες του ΟΗΕ



Δείτε την σελίδα 39 του φυλλαδίου από το IHR (INTERNATIONAL HEALTH REGULATIONS) που εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Το φυλλάδιο ξεκαθαρίζει ότι έως τον Σεπτέμβριο του 2020 πρέπει να γίνουν ΔΥΟ συντονισμένες ασκήσεις "πανδημίας" έχοντας "σκοπίμως ελευθερώσει" ένα "παθογόνο κατά του αναπνευστικού" παγκοσμίως.
Β' Παράγραφος του 2019 και μετάφραση:
"By September 2020,
The United Nations (including WHO) conducts at least two systemwide training and simulation exercises, including one covering the deliberate release of a lethal respiratory pathogen.
(Τα Ηνωμένα Έθνη (συμπεριλαμβανομένου του Π.Ο.Υ.) διεξάγουν τουλάχιστον δύο παγκόσμιες εκπαιδευτικές και προσομοιωτικές ασκήσεις, συμπεριλαμβανομένης μίας που θα καλύπτει την εξ επί τούτου απελευθέρωση ενός θανατηφόρου παθογόνου κατά του αναπνευστικού)
ΔΕΝ είναι "αναδημοσίευση" μεσάζοντος, αλλά η επίσημη ιστοσελίδα του Global Preparedness Monitoring Board (GPMB) του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας!
194 χώρες έχουν συμφωνήσει να λειτουργήσουν συντονισμένα από το 2005
Εδώ η αναλυτική αποκάλυψη. https://www.youtube.com/watch?v=X7I5LzLgNSI&feature=share...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Ο πρωθυπουργός της κάθε συμβεβλημένης χώρας διαβάζει τα ίδια πράγματα κατά τις αναγγελίες του όσον αφορά το αφήγημα που τεχνηέντως καταστρέφει τους εναπομείναντες πολιτισμούς, με απώτερο σκοπό την πλέον επιβεβλημένη παγκοσμιοποίηση.
Θα ήθελα κάποιος να διαψεύσει αυτά που βρήκα διαθέσιμα και δημοσιευμένα.
Θα αναγνώσετε τα παρακάτω στο pdf στην σελίδα 39.
Δημοσιεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2019!
Εδώ η πλήρης μετάφραση του κειμένου:
Απο τον Π.Ο.Υ Σεπτεμβριος 2019 pdf σελ. 39, και προετοιμασια απο το 2005.
Δείκτες προόδου έως τον Σεπτέμβριο του 2020
• Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, με τον Γενικό Διευθυντή της
Ενισχύεται ο ΠΟΥ και ο Γενικός Γραμματέας Ανθρωπιστικών Υποθέσεων
συντονισμό και εντοπίζει σαφείς ρόλους και ευθύνες και έγκαιρες ενεργοποιήσεις
μια συντονισμένη παγκόσμια αντίδραση των Ηνωμένων Εθνών για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην υγεία απο διαφορετικές χώρες και διαφορετικά περιβάλλοντα έκτακτης ανάγκης για την υγεία και την ανθρωπιστική βοήθεια.
• Τα Ηνωμένα Έθνη (συμπεριλαμβανομένης της ΠΟΥ) διεξάγουν τουλάχιστον ''δύο εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε ολόκληρο το σύστημα και ασκήσεις προσομοίωσης, συμπεριλαμβανομένης μιας που καλύπτει τη σκόπιμη απελευθέρωση ενός
θανατηφόρο αναπνευστικό παθογόνο.''
• Ο ΠΟΥ αναπτύσσει ενδιάμεσα κίνητρα για την κινητοποίηση εθνικών, διεθνών και
πολυμερή δράση νωρίς στα κρούσματα, για τη συμπλήρωση των υφιστάμενων μηχανισμών
για μεταγενέστερα και πιο προχωρημένα στάδια μιας επιδημίας στο πλαίσιο του IHR (2005).
• Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών συγκαλεί διάλογο υψηλού επιπέδου
με υπαλλήλους για την υγεία, την ασφάλεια και τις εξωτερικές υποθέσεις για να καθορίσουν πώς ο κόσμος
μπορεί να αντιμετωπίσει την απειλή μιας θανατηφόρου πανδημίας του αναπνευστικού παθογόνου, καθώς και διαχείριση ετοιμότητας για εκδηλώσεις ασθενειών σε περίπλοκα, ανασφαλή πλαίσια. Τελικοί στόχοι:
Δεν υπάρχει αμφισημία ή καθυστέρηση στην παγκόσμια αντίδραση των Ηνωμένων Εθνών σε μια παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία. Εκεί είναι σαφείς κανόνες, ρόλοι και ευθύνες, μαζί με έναν καθορισμένο ηγέτη, εξουσιοδοτημένο να έχει
συντονισμό σε όλο το σύστημα και με εμπειρία στην καθοδήγηση μιας παγκόσμιας απόκρισης μέσω τακτικών προσομοιώσεων ή πραγματικά γεγονότα. Ο ΠΟΥ μπορεί να κινητοποιήσει γρήγορα χώρες και εταίρους σε έκτακτη ανάγκη για την υγεία.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη