Ο εθνικός ρεζίλης πρωθυπουργός και η γάτα Καλυψώ

 



Ελένη Παπαδοπούλου

Στα πλαίσια της εθνικής προσπάθειας της εθνικής επιτροπής που θα χαράξει εθνική στρατηγική για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ και ως αναγνώριση του χαϊδολογήματος-γλειψίματος που τους κάνει ο ΠΘ μπας και πάρει καμιά ψήφο, η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα πόσταρε την παρακάτω αθλιότητα. Η ελληνική σημαία έχει αντικατασταθεί από την πατσαβούρα του ουράνιου τόξου τους σε έναν πίνακα υψηλού συμβολισμού, που απεικονίζει το κορυφαίο γεγονός της ιστορίας του Έθνους.

Συγγνώμη που δεν θα είμαι ευγενική και θα ξεχάσω την ανατροφή μου και την παιδεία μου για λίγο, αλλά αυτό το ξόμπλι που δίνει αέρα στις κάθε λογής παράλογες μειονότητες, αν έχει μία στάλα τσίπα, να ξηλώσει τώρα όλο αυτό το "εθνικό" ρεζιλίκι που έστησε σε διάφορα επίπεδα και αν δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, που αποδεδειγμένα δεν μπορεί, να κάτσει σπιτάκι του να κάνει παρέα στην ιδιοκτήτρια της γάτας Καλυψώ και την Καλυψώ την ίδια και να μας αφήσει ήσυχους.

Αίσχος, ντροπή και δεν έχω λόγια πια να περιγράψω τον βούρκο που μας έχουν ρίξει οι άριστοι, οι άχρηστοι και οι παρτάκηδες αυτής της χώρας.



Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη