Μιλάει η Κεραμέως για απουσιες: Οὐαί ὑμῖν, γραμματεῖς και φαρισαῖοι ὑποκριταί.

 



Νίκος Αντωνιάδης


Η Νίκη Κεραμέως κουνάει το δάκτυλο σε μαθητές και γονείς. Για τις απουσίες.

Ακόμη όμως δεν έχει, εξ όσων γνωρίζω, δώσει εξηγήσεις για το σκάνδαλο με τα “χαμένα” απουσιολόγια της Γ΄ Λυκείου στο Κολλέγιο Αθηνών.

Στο δικό τους Κολλέγιο Αθηνών. Του Μητσοτάκη, της Κεραμέως και της υπόλοιπης παρέας των “αρίστων”.

Και τους παράνομους τίτλους σπουδών.

Η Ομοσποδνία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.) κατέθεσε στις 25 Αυγούστου την υπ’ αριθμ. ΑΒΜ Ε2020/3761 μήνυσή της κατά της υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων και κατά “παντός έτερου υπευθύνου”, για το σκάνδαλο με τα “χαμένα” απουσιολόγια και τους παράνομους τίτλους σπουδών λόγω της υπέρβασης του εκ της υπ’ αριθμ. 10645/1΄Δ4/2018 Απόφασης Υπουργού Παιδείας ανωτάτου ορίου των 114 απουσιών.

Έκτοτε σιγή ιχθύος από την κυρία υπουργό. Πού να αγγίξει το Κολλέγιό τους. Εκπαίδευση δύο ταχυτήτων.

Δεν έχει χρόνο, άλλωστε. Είναι απασχολημένη όλο αυτό το διάστημα με τα φίμωτρα στα δικά μας τα παιδιά. Τα δικά τους τα παιδιά, τα “άριστα”, μπορούν να κάνουν όσες απουσίες θέλουνε και μετά “βολικά” να χάνονται τα απουσιολόγια για να συνεχίσουν ανενόχλητοι οι “άριστοι” τη φοίτησή τους στα μεγάλα πανεπιστήμια της Ευρώπης και των Η.Π.Α., για να πάρουν μετά θέσεις στη δημόσια διοίκηση και να κουνάνε και αυτοί με τη σειρά τους το δάκτυλο στις επόμενες γενιές των μαθητών, όταν θα διεκδικούν και αυτοί τα δικαιώματά τους.

Σκεφτείτε μόνο να χαθεί ένα έστω απουσιολόγιο σε ένα υπό κατάληψη σχολείο τι έχει να γίνει. Αφρούς θα βγάζει η Κεραμέως και θα απειλεί θεούς και δαίμονες για τους παραβάτες μαθητές, ενώ θα βγαίνουν οι Καλλιάνοι και θα μιλάνε για τα “αλητάκια” που φέρνουν στον κόσμο οι γονείς.

Οὐαί ὑμῖν, γραμματεῖς και φαρισαῖοι ὑποκριταί.


πηγη

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη