Ανδρέας Λοβέρδος: Όσοι υποδεικνύουν στους δικαστές την απόφασή τους δεν έχουν καμία σχέση με την Δημοκρατία.

 





Μπράβο Ανδρέα Λοβέρδο που είπες τα σωστά! Η διάκριση των εξουσιών επιβάλλει να απονέμεται η δικαιοσύνη από τα δικαστήρια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
Το ποινικό δίκαιο χαρακτηρίζει συγκεκριμένες συμπεριφορές ως ποινικά αξιόλογες!
Να πω εδώ ότι την προηγούμενη Πέμπτη έπεσα πάνω στο μπαράζ ανακοινώσεων των κομμάτων για την δίκη της ΧΑ και αναρωτήθηκα τι απόφαση βγήκε. Από τις ανακοινώσεις συμπέρανα ότι ήταν καταδικαστική για την ιεραρχία του κόμματος.
Με κατάπληξη διαπίστωσα στο διαδίκτυο ότι η απόφαση ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΤΑΝ 6 ΜΈΡΕΣ ΜΕΤΆ!!!
Τότε αναρωτήθηκα, καλά όλα τα άλλα (η απέχθεια όλων των κομμάτων προς την ΧΑ, η άποψή τους ότι έχουν τελέσει αδικήματα), αλλά,
ΠΏΣ ΣΥΝΤΟΝΊΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΙΔΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ;
Σαν κάποιος να τους είχε δώσει εντολή "την Πέμπτη 1/10 και ώρα 11.00 πρωινή θα εκδώσετε όλα τα κόμματα ανακοινώσεις καταδικαστικές για την ΧΑ επιτάσσοντας την δικαιοσύνη να καταδικάσει για ποινικά αδικήματα αλλιώς θα την καταγγέλλετε και θα την προκαλείτε"!!!
Έπαθα σοκ.
Ποιός άραγε έχει τέτοια δύναμη στα κόμματα και τους αρχηγούς τους ώστε να δίνει εντολή, τι ώρα, τι μέρα θα εκδώσουν ανακοίνωση μάλιστα σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών και τι περιεχόμενο θα έχει η ανακοίνωση,
ΌΛΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
Μπράβο Ανδρέα Λοβέρδο που είπες την αλήθεια παρά την λάσπη που τρως από τους αμόρφωτους, άσχετους περί τα νομικά και από πράκτορες!!!!


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη