Τώρα που το συνταγματικό τόξο τελείωσε με την ΧΑ περιμένουμε να τελειώσει και με το αληταριό των ΑΝΤΙΦΑ




Ελένη Παπαδοπούλου


Πέσαμε από τα σύννεφα με την ετυμηγορία. Δεν το περιμέναμε είναι η αλήθεια ότι την απόφαση θα την έβγαζαν τα λαϊκά δικαστήρια, αλλά ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε την δικαιοσύνη; Ο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Φωφώ ή ο Νταλάρας;

Δεν είμαι νομικός, δεν γνωρίζω την δικογραφία, οπότε δεν έχω και άποψη για να κρίνω την απόφαση. Σίγουρα όμως το γεγονός ότι η εισαγγελέας διαφώνησε με την πρόεδρο και έκρινε ότι δεν αποδεικνύεται η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης γεννά ερωτηματικά σε όσους έχουν μια σταλιά μυαλό. Και γεννά ερωτηματικά ως προς το κατά πόσο τελικά η απόφαση εφάρμοσε τους νόμους ή τις αποφάσεις των λαϊκών δικαστηρίων.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η ΧΑ και τα στελέχη της είναι τελειωμένα.
Τώρα που το συνταγματικό τόξο τελείωσε με την ΧΑ περιμένουμε να τελειώσει και με το αληταριό των ΑΝΤΙΦΑ, το οποίο χορεύει εδώ και πολλά χρόνια στην χώρα σκοτώνοντας επίσης αθώους και κυνηγώντας όσους δεν συμφωνούν με τον φασισμό τους. Ελπίζουμε ότι θα δούμε το αληταριό αυτό στη φυλακή οσονούπω.

Νίκη της δημοκρατίας θα ήταν αν είχαμε καταδικάσει κοινοβουλευτικώς και είχαμε καταστήσει παράνομη κάθε ολοκληρωτική ιδεολογία. Οσο κάνουμε το τηλεοπτικό κομμάτι μας απλά, δεν είμαστε κατά του φασισμού, είμαστε πολιτικοί μαϊντανοί.
Και πάμε στο βασικότερο. Οπως είπα η απόφαση αυτή τελειώνει την ΧΑ. Αυτό δεν είναι κακό, άσχετα αν ο τρόπος με τον οποίο γίνεται θυμίζει ολίγον μπανανία. Η απαλοιφή της ΧΑ αφήνει επιτέλους μετά από χρόνια το πεδίο ελεύθερο για αυτό που ονομάζουμε δημοκρατικό πατριωτισμό. Η ΧΑ κατέλαβε όλο τον αντιισλαμικό, φιλοπατριωτικό χώρο βολεύοντας όλους αυτούς που τώρα φωνάζουν εναντίον της, αφού τους έδωσε το εργαλείο για να σπιλώσουν όποιον ύψωνε φωνή κατά του εποικισμού της χώρας.

Ο χώρος αυτός όμως δεν ανήκει στην ΧΑ, αλλά σε όλους τους Ελληνες που αγαπάνε την Ελλάδα και αισθάνονται ότι απειλούνται από τις ορδές των λάθρο που εγκαθίστανται σωρηδόν στην χώρα. Οπως χάθηκαν εδάφη στα νησιά ή στην Αθήνα, έτσι θα χαθούν και αλλού, αν το δημοκρατικό τόξο δεν σταματήσει να υποστηρίζει τους ισλαμοφασίστες και τους υποστηρικτές τους και δεν προχωρήσει σε σωρεία μέτρων, όπως κάνει ο Μακρόν, για να πατάξει την ισλαμική αυτονόμηση.

Δημοκρατικός πατριωτισμός λοιπόν, το βρήκα σε ομιλία του Μακρόν, ο οποίος δεν είναι και χρυσαυγίτης εξ όσων γνωρίζω. Αυτή θα είναι η πραγματική νίκη της δημοκρατίας.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη