Χειροπιαστή απόδειξη της αβελτηρίας και ανικανότητας της κυβέρνησης του κορονοϊού

Τους πιάσαμε με την κατσίκα στην πλάτη. Κλέβουν εκατομμύρια από τα κρατικά ταμεία τη στιγμή που το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει με δική τους ευθύνη και η οικονομία οδεύει στην ολική καταστροφή.

Με περίσσειο θρασσος το τσίρκο του Κούλη ανήρτησε στη Διαύγεια απόφαση με την οποία δεσμεύει 11.000.000 € "για υπηρεσίες επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών που απαιτούνται για την υλοποίηση εκστρατείας στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού COVID- 19"

Καταλαβαίνετε τι μας λένε οι άνθρωποι; Μας θεωρούν ηλίθιους!!

Μιλούν για σοβαρότατο υποτίθεται θέμα προστασίας της δημόσιας υγείας και αντί να επιστρατεύσουν και να επιτάξουν αυτοί μοιράζουν λεφτά. Όπως λεφτά μοιράζουν και στις ιδιωτικές κλινικές που αντί νατις επιτάξουν τις μισθώνουν!! Μιλάμε οι άνθρωποι είναι πανηγύρι. Κινούνται με τον ίδιο ιδιοτελή τρόπο όπως και στις προεκλογικές εκστρατείες. 

Δύο τινά υπάρχουν ......ή συνομωτούν ή είναι εντελώς άχρηστοι....ντενεκέδες. Σε κάθε περίπτωση είναι άκρως επικίνδυνοι για την ασφάλεια των πολιτών και την οικονομική σταθερότητα του κράτους και πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Ιδού και η απόδειξη στη Διαύγεια: 

https://diavgeia.gov.gr/doc/968%CE%9646%CE%9C%CE%93%CE%A87-%CE%91%CE%A3%CE%9F?inline=true

 Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ 




Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη