Ποιο επαναφορτιζόμενο σκουπάκι να πάρω;


Τα επαναφορτιζόμενα σκουπάκια χειρός συνθέτουν μία μάλλον «παρεξηγημένη» προϊοντική κατηγορία. Βλέπετε, αρκετοί είναι εκείνοι που τα θεωρούν αγορά ελάσσονος σημασίας, προτιμώντας να προμηθευτούν αντ’ αυτών άλλες συσκευές, αγνοώντας ωστόσο τον βαθμό στον οποίο μπορούν να τους διευκολύνουν στην καθημερινότητά τους.
Ένα επαναφορτιζόμενο σκουπάκι αποτελεί την υπέρτατη all-around ηλεκτρική συσκευή, αφού είναι σε θέση να καθαρίσει τα δάπεδα, τα έπιπλα, κάθε λογής επιφάνειες, ακόμα και το αυτοκίνητο χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι φορητό και χάρη στο μικρό του μέγεθος και βάρος, μπορεί να διεισδύσει εκεί που μια τυπική σκούπα αδυνατεί.
Θα το χρησιμοποιήσετε για να φτάσετε ψηλά (σε πατάρια και γωνίες) και χαμηλά (κάτω από έπιπλα), να καθαρίσετε στα γρήγορα το τραπέζι και τον καναπέ από ψίχουλα, να συγυρίσετε την κουζίνα, να φρεσκάρετε το σαλόνι του αυτοκινήτου και γενικώς σε κάθε περίπτωση που απαιτεί «ειδική μεταχείριση». Στα παραπάνω, προσθέστε και την προστασία που θα σας παρέχει από αλλεργιογόνα και λοιπούς μικροοργανισμούς και βακτήρια και έχετε την πλέον υγιεινή λύση για κάθε χώρο.
Σε ποιο σκουπάκι όμως αξίζει να επενδύσετε; 
Ποιο επαναφορτιζόμενο σκουπάκι να πάρω
Bosch BHN14090
Με «όπλα» το χαμηλό του βάρος και την αυτονομία των 12’ που του προσφέρει η επαναφορτιζόμενη μπαταρία NiMH, το BHN14090 της Bosch θα σας επιτρέψει να επιμείνετε στα πιο δύσκολα σημεία για όσο χρειαστεί χωρίς κανένα πρόβλημα.
Είναι εφοδιασμένο με τριπλό φίλτρο που αποσπάται και πλένεται, καθώς επίσης και σύστημα High Airflow για αποτελεσματικό διαχωρισμό της σκόνης και απρόσκοπτη λειτουργία σε βάθος χρόνου.
Black+Decker PV1820L-QW
Σχεδιασμένο με γνώμονα τις ανάγκες ενός ολόκληρου σπιτιού, το σκουπάκι PV1820L-QW διαθέτει μεγάλο κάδο χωρητικότητας 0,44 l και αυτονομία που αγγίζει τα 10’, προκειμένου να το χρησιμοποιείτε όποτε το χρειάζεστε, χωρίς καμία προετοιμασία ή περιορισμό.
Η αναδιπλούμενη μύτη του ρύγχους του, ενισχύει την αποτελεσματικότητά του, ενώ ο διαφανής κάδος του αφαιρείται και πλένεται. Έρχεται με ακροφύσιο και βουρτσάκι για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.
Ποιο επαναφορτιζόμενο σκουπάκι να πάρω
Izzy Wet Max Red/Silver 8.4V
Το Wet Max της Izzy θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τον χώρο σας καθαρό, όποιο κι αν είναι το… πρόβλημα. Πλαισιώνεται από τρία εξαρτήματα έχοντας και δυνατότητα συλλογής υγρών –γίνεται σε ειδικό δοχείο.
Η μπαταρία NiMH που χρησιμοποιεί είναι φιλική προς το περιβάλλον, προσφέροντάς του την απαραίτητη αυτονομία ενώ η ισχύς των 63 W του επιτρέπει να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, απορροφώντας σκόνες από κάθε επιφάνεια.
Juro-Pro Force
Ένα πραγματικά αξιόπιστο πολυεργαλείο, το Juro-Pro Force διαθέτει ισχύ 100 W ώστε να μη σταματά πουθενά! Διαθέτει διπλό φίλτρο για μέγιστη απορροφητικότητα και απομόνωση της σκόνης, καθαρίζοντας παράλληλα την ατμόσφαιρα από τυχόν αλλεργιογόνα.
Διαθέτει λαστιχένιο εξάρτημα για υγρά και δοχείο νερού χωρητικότητας 0,5 l. Πλαισιώνεται δε από δύο σωλήνες επιμήκυνσης 60 cm, στενό προφύσιο και βάση φόρτισης δαπέδου/τοίχου.
Ποιο επαναφορτιζόμενο σκουπάκι να πάρω
Black+Decker NVB220WC-QW
Με πρακτικό και λειτουργικό design, το NVB220WC-QW θα «επέμβει» όποτε το χρειαστείς. Διαθέτει δείκτη φόρτισης και ελεγκτή στη λαβή για ακόμα πιο άνετη χρήση, καθώς επίσης και μπαταρία λιθίου, μία πλήρης φόρτιση της οποίας του προσφέρει αυτονομία 8’ προκειμένου να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς άγχος και βιασύνη.
Το δοχείο συγκέντρωσης της σκόνης αδειάζει με μια σου κίνηση, ενώ το φίλτρο του αφαιρείται και πλένεται, προκειμένου να μην επηρεάζεται η αποτελεσματικότητα της συσκευής.
Bosch BHN1840L
Συμπαγές και ελαφρύ, το BHN1840L της Bosch είναι ιδανικό για δυσπρόσιτες επιφάνειες και καταστάσεις που απαιτούν γρήγορες αντιδράσεις. Ενσωματώνει σύστημα High Airflow για ακριβή διαχωρισμό της σκόνης, ενώ σε συνδυασμό με το τριπλό φίλτρο, εγγυώνται σταθερά κορυφαία απόδοση σε βάθος χρόνου.
Προσφέρονται δύο επίπεδα λειτουργίας, με τη μπαταρία λιθίου του να του εξασφαλίζει αυτονομία που προσεγγίζει τα 40’ για άνετο καθάρισμα χωρίς… βιασύνες!

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη