Ποια είναι η καλύτερη κουρευτική μηχανή;


Η επίσκεψη στο κουρείο αποτελεί μια μάλλον ευχάριστη ρουτίνα για τους περισσότερους. Σε τελική ανάλυση, σε ποιον άνδρα δεν αρέσει να περιποιείται την εμφάνισή του; Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι τα πράγματα έρχονται πάντα όπως τα περιμένουμε.
Το πρόγραμμα του κουρέα μπορεί να είναι ασφυκτικά γεμάτο, ο δικός μας χρόνος να είναι εξαιρετικά περιορισμένος ή απλά μετά από μια πιεστική μέρα στο γραφείο, το μόνο που θέλουμε να είναι να βολευτούμε πάση θυσία στον καναπέ μας.
Για όλες εκείνες τις περιπτώσεις λοιπόν που καθώς κοιτάζεστε στον καθρέπτη, αισθάνεστε ότι το look σας θα ήταν σημαντικά καλύτερο αν μπορούσατε να πάρετε τα μαλλιά σας «λίγο στις άκρες», μια κουρευτική μηχανή είναι ό,τι πρέπει! Μέσα σε λίγα λεπτά θα σας επιτρέψει να φρεσκάρετε την εμφάνισή σας, γλιτώνοντας παράλληλα την επίσκεψη στο κουρείο –και βέβαια το κόστος που συνεπάγεται αυτή- ενώ επιπρόσθετα, θα σας καλύψει απόλυτα και σε ό,τι αφορά το ξύρισμα ολόκληρου του κορμιού.

Το κόστος μιας κουρευτικής μηχανής εξαρτάται καθαρά από τις δυνατότητές της: οι αρχάριοι χρήστες μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με ένα ποσό γύρω στα 30€, ενώ για τους πιο προχωρημένους –και απαιτητικούς- τα νούμερα –και οι λειτουργίες- αυξάνονται.
Εμείς επιλέξαμε τις καλύτερες κουρευτικές μηχανές για όλες τις απαιτήσεις και τα βαλάντια: εσείς δεν έχετε παρά να τις συγκρίνετε και να δείτε ποια ταιριάζει καλύτερα στα «θέλω» σας!
Low budget προτάσεις για τον αρχάριο (έως 35€)
Για τον χρήστη που θέλει να δει αποτελέσματα με το μικρότερο δυνατό κόστος, η περίπτωση της Philips MG3730/15 είναι ό,τι πρέπει. Ασύρματη, για να μη μπλέκετε με καλώδια, θα σας προσφέρει πλήρη ελευθερία κινήσεων και πλήθος λειτουργιών. Διαθέτει έξι διαφορετικά επίπεδα κοπής (1-16 mm) με τις λεπίδες να ακονίζονται αυτόματα μεταξύ τους για ακρίβεια που διαρκεί.
Οι στρογγυλεμένες άκρες τους θα σε γλιτώσουν από τους ερεθισμούς του δέρματος ενώ οι έξι χτένες και τα οκτώ εξαρτήματα θα σου επιτρέψουν να διαμορφώσεις το στυλ του προσώπου και των μαλλιών σου όπως επιθυμείς, αφαιρώντας τις ανεπιθύμητες τρίχες από κάθε σημείο. Όλα τα εξαρτήματα της MG3730/15 πλένονται ενώ η αυτονομία της είναι στα 60’.
Ποια είναι η καλύτερη κουρευτική μηχανή

Μια εξίσου ενδιαφέρουσα πρόταση είναι η TN5100 της Rowenda. Είναι ασύρματη, επαναφορτιζόμενη και 100% αδιάβροχη για να τη χρησιμοποιείς όπως βολεύεσαι περισσότερο. Λειτουργεί εξίσου αποτελεσματικά τόσο σε στεγνά, όσο και σε βρεγμένα μαλλιά, ενώ διαθέτει μοτέρ υψηλής αντοχής στα 7500 rpm για να σας προσφέρει την ισχύ και την απόδοση που χρειάζεστε.
Για την πλήρη φόρτισή της απαιτούνται περί τις δέκα ώρες, όμως να είστε σίγουροι ότι η αυτονομία της είναι τέτοια που δε θα χρειαστεί να βιαστείτε σε καμία περίπτωση –θα έχετε όσο χρόνο χρειάζεστε για να πετύχετε το τέλειο look! Πλαισιώνεται από δύο χτενάκια για τα μαλλιά με 15 θέσεις κοψίματος –ένα για 3-15 mm και ένα για 17-29 mm.
Οι επιλογές του μέσου χρήστη (50-70€)
Η Panasonic ER-GB80 αποτελεί μία εκ των κορυφαίων προτάσεων της μεσαίας κατηγορίας. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ευέλικτη λύση καθώς περιλαμβάνει πλήθος εξαρτημάτων για να περιποιηθείς τη γενειάδα, το σώμα και τα μαλλιά σου, ανεξάρτητα από το στυλ σου. Διαθέτει ανοξείδωτες λεπίδες που λειτουργούν υπό γωνία 45ο για απόλυτη ακρίβεια στο ξύρισμα.
Με επίπεδα κοπής μεταξύ 1-20 mm, είναι κατάλληλη για κάθε χρήση καθώς προστατεύει τις πιο ευαίσθητες περιοχές. Η ένδειξη LED θα σε ενημερώσει για τις αντοχές της μπαταρίας της ενώ ακόμα κι αν αυτές τελειώνουν, θα είσαι σε θέση να τη χρησιμοποιήσεις σαν ενσύρματη!
Ποια είναι η καλύτερη κουρευτική μηχανή
Η Philips BT5206/16 έρχεται με δυναμικό σύστημα Beard Guide και ενσωματωμένη χτένα ανόρθωσης τριχών, ανασηκώνοντας έτσι τις τρίχες στο επίπεδο των λεπίδων –οι οποίες είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι- για ασύγκριτη ακρίβεια. Διαθέτει 17 ρυθμίσεις μήκους 0,4-7 mm με λειτουργία κλειδώματος για απόλυτα ομοιόμορφο τριμάρισμα.
Όσο για την επανασχεδιασμένη χτένα, φροντίζει να οδηγούνται οι τρίχες απ’ ευθείας στις λεπίδες για απαλό ξύρισμα χωρίς πόνο και ερεθισμούς. Είναι ασύρματη για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων με μεγάλη αυτονομία, ενώ πλένεται άφοβα για να διατηρείται καθαρή.
Η Braun MGK 3085, τέλος, είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο για τον άνδρα που αρέσκεται στην επιμέλεια της εμφάνισής του. Στην ουσία πρόκειται για ένα σετ περιποίησης γενειάδας και μαλλιών 9-σε-1 που θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις το στυλ των ονείρων σου.
Με αυτονομία 60’, θα σου δώσει τη δυνατότητα να περιποιηθείς χωρίς βιασύνη το σώμα σου, κόβοντας κάθε τρίχα στα περισσότερα σημεία του –στήθος, πόδια, μασχάλες, πρόσωπο, μαλλιά. Αφαίρεσε τις περιττές τρίχες από τη μύτη και τα αυτιά και εκμεταλλεύσου τα 13 διαφορετικά μήκη κοπής (1-21 mm) των κουρευτικών εξαρτημάτων για να επιτύχεις τα αποτελέσματα που θες.
Ποια είναι η καλύτερη κουρευτική μηχανή

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη