Ο αποτυχημένος Μηταράκης ανέλαβε να λύσει το μεταναστευτικό και το μόνο που κάνει είναι να λέει βλακείες



Ο Μηταράκης μας λέει ότι θα λύσει το μεταναστευτικό μεταφέροντας δίκαια το πρόβλημα του νησιού του και των γειτονικών νησιών του σε όλους εμάς τους υπόλοιπους.


Το βασικό είναι να έχουμε δίκαιη κατανομή, δηλαδή να κινδυνεύουμε όλοι το ίδιο, να μας κλέβουν όλους, να μας βιάζουν όλους,να μην μπορούμε όλοι να περπατήσουμε στον δρόμο, να ακούμε όλοι δίκαια αμανέδες 24/7, να βρωμοκοπάνε όλες οι γειτονιές, να ακούμε αλλαχουακμπάρες συνεχώς και να κλειδώνεται δίκαια όλη η χώρα στο σπίτι της και όχι μόνο τα νησιά. Αυτή είναι η έννοια του δικαίου για τον Μηταράκη, όπως επίσης αυτή είναι και η λύση του προβλήματος. Είστε σίγουρα υπουργός;
Τα είπε και χτες στην τηλεόραση ότι όποιος παίρνει χαρτί ασύλου, δηλ. το 99,9% θα μεταφέρεται μετά βαϊων και κλάδων στην ηπειρωτική Ελλάδα, η οποία ως γνωστόν είναι έρημος, στέπα, ακατοίκητη, ο πληθυσμός που ίσως να υπάρχει κάπου, είναι κάτι σαν τους Ινδιάνους, μπορεί να πάρει το αντίσκηνο του να πάει πιο πέρα, να μην ενοχλεί.

Για την Αθήνα βέβαια που τελικά καταλήγουν όλοι αυτοί κουβέντα.
Οταν φωνάζαμε ότι το αίτημα της αποσυμφόρησης είναι βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης και ότι πολλοί νησιώτες κανένα πρόβλημα δεν έχουν με τους λάθρο, έχουν απλά πρόβλημα με το ότι οι λάθρο έχουν πλημμυρίσει τα νησιά τους, μερικοί εδώ μέσα κάκιωναν.
Αν νομίζουν κάποιοι, μαζί με τον ανίκανο Μηταράκη, ότι θα ξεφορτώσουν όλη την Αφροασία στην ηπειρωτική Ελλάδα, και δη στην Αθήνα, που έχει γίνει Καμπούλ, μπας και εξασφαλίσουν δεύτερη βουλευτική θητεία στο νησί τους, είναι γελασμένοι.

Αυτές οι ανακοινώσεις μαζί με την άλλη για τις 11 απελάσεις μόνο ανικανότητα, γελοιότητα και ασέβεια προς τους Έλληνες δείχνει.


Ένας αποτυχημένος από όποια θέση κι αν πέρασε, ένας αστείος το λιγότερο, ο οποίος παριστάνει τον πολιτικό. Τί να πω για τους Χιώτες που τον ψήφισαν. Ο άνθρωπος είναι τραγικά ολίγιστος. Η διαδρομή του κάνει μπαμ ότι είναι φυτευτός. Ε άστε τον να πάει στο καλό, γιατί στο τέλος τον βλέπω να τις τρώει από όλους, όχι μόνο από τους νησιώτες.


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη