Survivor: Η νέα ανατροπή που προετοιμάζει η παραγωγή του παιχνιδιού: Έτσι θα βγει ο τρίτος του ημιτελικού


Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του Survivor τόσο πιο σύνθετα, πολύπλοκα και… μυστηριώδη γίνονται τα πράγματα. Μετά το επεισόδιο της Τετάρτης και την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη πως στον ημιτελικό της Τρίτης θα υπάρξουν τρεις και όχι τέσσερις παίκτες, «γεννήθηκαν» πολλές απορίες για τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί το παιχνίδι.
Τις απορίες αυτές σε μεγάλο βαθμό λύθηκαν χθες από την Ελεονώρα Μελέτη η οποία εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο θα «βγουν» οι τρεις του ημιτελικού. Μια αποστροφή του λόγου της, ωστόσο, προκάλεσε περισσότερα ερωτήματα απ’ όσα έλυσε…
Αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής «Survivor Πανόραμα» είπε πως οι δύο του ημιτελικού είναι οι δύο που παίρνουν τις τελευταίες ασυλίες, δηλαδή ο Μάριος που την πήρε ήδη την περασμένη Τετάρτη και αυτός που θα την πάρει στο επεισόδιο της ερχόμενης Κυριακής. Μέχρι εδώ όλα καλά…
Σύμφωνα πάντα με την Ελεωνόρα Μελέτη την Κυριακή, θα αποχωρήσει ένας παίκτης στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Έτσι, οι παίκτες θα μείνουν τέσσερις. Την Δευτέρα, θα υπάρξει ακόμα ένα επεισόδιο Survivor. Εκεί, όπως μας είπε η παρουσιάστρια οι δύο που θα έχουν παραμείνει από το τελευταίο συμβούλιο θα τεθούν εκ νέου στη διάθεση του κόσμου. Από την νέα αυτή ψηφοφορία (και όχι την 24ωρη) θα προκύψει και ο τρίτος που θα περάσει στον ημιτελικό.
Και εκεί η Ελεωνόρα Μελέτη «πέταξε» την λέξη «έκπληξη» η οποία όπως άφησε να εννοηθεί η παρουσιάστρια θα συνδυαστεί με την ψηφοφορία.
Όταν περάσουμε και αυτόν τον «σκόπελο» τα πάντα είναι πιο απλά καθώς την Τρίτη οι τρεις παίκτες που θα έχουν περάσει στον ημιτελικό, θα βρεθούν στην Αθήνα όπου σε ζωντανή μετάδοση θα μπουν και πάλι σε ψηφοφορία, με τον κόσμο να αποφασίζει τους δύο που θέλει να δει στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης!



via

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη