Αποκάλυψη!! Capital controls για πάντα, αποχαιρέτα τις καταθέσεις σου…θα κάνουν φτερά τα 120 δις!


Θα παραμένουν ώσπου να κάνουν φτερά τα 120 δις ευρώ των Ελλήνων καταθετών
«Σφάζουν» στο γόνατο 500.000 συνταξιούχους οι οποίοι χάνουν το ΕΚΑΣ, χάνουν το φως τους, χάνουν την δυνατότητα να κεράσουν ένα παγωτό τα εγγόνια τους.
Κι όλα αυτά με τους σημερινούς υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, όταν βρισκόντουσαν στην αντιπολίτευση να παίρνουν σβάρνα τις πλατείες και να συστήνουν στους πολίτες αλλά και τους επιτηδευματίες να μην πληρώνουν τα χρέη τους στο Κράτος. Τώρα ο Κατρούγκαλος λέει στα γερόντια:
-Μην άγχεστε, όταν έλθει η Ανάπτυξη θα υπάρξει αναπλήρωση!!!

Δηλαδή οι άνθρωποι που ετοιμάζονται για μόνη μετοίκηση θα περιμένουν την Ανάπτυξη του Κατρούγκαλου.
Υπήρξαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες όταν ο πολύς Κατρούγκαλος με την άνεση και τα μαντηλάκια “συμβούλευε” ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης στο Νέο Ψυχικό να μην πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Βλέπετε τότε ήθελαν με κάθε τρόπο να αρπάξουν την εξουσία και οι Απάτσι του ΣΥΡΙΖΑ άνοιγαν τις μπάρες για να περάσουν τζάμπα οι αλλαλάζοντες σύντροφοι. Και να που καταμεσής του καυτού καλοκαιριού έφτασε η ώρα οι οξυδερκείς ψηφοφόροι να πληρώσουν ακριβά τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Το 80% των Ελλήνων θα κάνει διακοπές στα σπίτια του βρίζοντας την καψερή την Κούλα επειδή ο καφές δεν είχε 3 παγάκια. Αμήχανη και παραδομένη στα τηλεοπτικά σκουπίδια η ελληνική κοινωνία περιμένει στωικά την ολοκλήρωση της καταστροφής της.
Τον ερχομό της εξαθλίωσης την ώρα που οι κυβερνώντες τραχανοπλαγιάδες επιδίδονται σε αμπελοφιλοσοφίες για την δήθεν συνταγματική αναθεώρηση και απίδια μάντολες. Αγνοούν και οι ίδιοι ότι πλησιάζει η στιγμή που από τα κλιματιζόμενα μπαλκόνια τους θα αντικρύζουν μόνο πτώματα στην άσφαλτο.
Οι ορδές της φτώχιας θα ορμήξουν όπου νάναι για το τελευταίο καρβέλι στα εναπομείναντα μπακάλικα της επικράτειας. Η Κόλαση έρχεται.
Μια γεύση της πήρε η κυβέρνηση και τον Απρίλιο όταν είδε τους καταθέτες να σηκώνουν τα χρήματά τους σαν να μην υπάρχει αύριο για τις τράπεζες.Κοροιδεύοντας τον κόσμο για την δήθεν άρση από μήνα σε μήνα των capital controls τόσο πιο πολύ κλονίζεις την χαμένη εμπιστοσύνη.
Πρόκειται για εγκληματικά λάθη που κουβαλάνε ουρές ποινικών ευθυνών και ακόμη και το ΚΚΕ εάν έλθει κάποτε στην εξουσία με τα ελληνικά σύνορα να έχουν υποχωρήσει ως τη Λάρισα θα αναζητήσει και θα αποδώσει τις ευθύνες.
Για την ώρα τα γερόντια με βουρκωμένα μάτια παρακολουθούν ξεψυχισμένα τις οθόνες των ATM’s!


Μόλις χθες ο Γερούν Ντάισεμπλουμ ερωτηθείς για το πότε θα αρθούν τα capital controls απάντησε ότι δεν το γνωρίζει και πως αυτό δεν είναι υπόθεση της Ε.Ε.
Αν μάλιστα δείτε τις εξελίξεις γύρω από τα ΔΣ των τραπεζών τα capital controls θα μείνουν ως την στιγμή που θα αρπάξουν και το τελευταίο σεντ από τις καταθέσεις των Ελλήνων με μια οποιαδήποτε ευρηματική δικαιολογία. Τα capital controls θα παραμένουν για να διευκολύνουν την αρπαγή των καταθέσεων. Θα παραμένουν ώσπου να κάνουν φτερά τα 120 δις ευρώ των Ελλήνων καταθετών. Εκεί οδηγούμαστε εάν δείτε τι συμβαίνει στις 4 συστημικές τράπεζες με τα ξένα funds να επιχειρούν να ξηλώσουν τις διοικήσεις τους και να τις θέσουν υπό τον απόλυτο έλεγχο…


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη