Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν επίσημα, ότι συνεργάζονται με εξωγήινους .


O Ρώσος Αντιπτέραρχος AY Savin πρώην αξιωματικός της 9ης Διεύθυνσης της KGB, και τώρα πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης των σωματοφυλάκων (NAST) της Ρωσίας, σε συνέντευξή του μίλησε για την ανθρώπινη επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς.

Η επαφή έγινε στα μέσα της δεκαετίας του 1993 στη Μόσχα και οργανώθηκε από τους ενθουσιώδεις επιστήμονες - εμπειρογνώμονες από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της ΕΣΣΔ. Η επαφή μας έφερε πολύτιμη γνώση και εμπειρία, και σε κάποιο βαθμό, μας βοήθησε να κατανοήσουμε τη δομή του Σύμπαντο,ς λέει ο AY Savin. Πήραμε ενδιαφέρουσες πρακτικές συμβουλές. Εμείς δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να δεχτούμε την ενέργεια που χρησιμοποιούν αυτοί , και αυτό συμβαίνει λόγω της έλλειψης κατανόησης του σύμπαντος και την άγνοια των κοσμικών νόμων από τους επιστήμονες της Γης. 


Η επιστήμη που αναπτύχτηκε στην γη μας εμποδίζει να προχωρήσουμε στην σωστή έρευνα. Χιλιάδες ειδη εξωγήινων μας επισκεφτήκαν. Οι περισσότεροι με φιλικά αισθήματα. Έχουν διάφορες μορφές και το σώμα τους είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά π.χ. αυτοί που είναι από τον Σείριο είναι κατασκευασμένοι από πυρίτιο. Η έννοια του «Θεού» γι αυτούς είναι η αλλαγή του όρου "Θεός" με την λέξη "υψηλότερη νοημοσύνη» . Δεν υπάρχει βέβαια μεσσίας, αγιοι κλπ. Υπάρχει μια κοσμική κυβέρνηση και επίσης συμπαντικοί νόμοι .Η γη είναι μέλος της κοσμικής οικογενείας αλλά είμαστε από τους τελευταίους . χρησιμοποιούμε π.χ. πρωτόγονη ενέργεια . Δεν δίνουν το μυστικό της ενέργειας τους, γιατί φοβούνται μήπως την χρησιμοποιήσουμε για κακό σκοπό. 

Αυτά με λίγα λόγια είπε σε συνέντευξη ο Ρώσος Αντιπτέραρχος AY Savin. Από την συνέντευξη κρατώ ότι και οι εξωγήινοι πιστεύουν σε μια Ανώτερη Δύναμη,ότι δεν υπάρχουν μεσσίες(και γιατί άλλωστε;) και ότι από τον Σείριο είναι κατασκευασμένοι με πυρίτιο και όχι με άνθρακα όπως εμείς οι γήινοι . Γι αυτό έπιναν κρασι οι θεοί του 12θεου και των χριστιανών...για να μην πάθουν δηλητηριαση από τις γηινες τροφές μιας και το κρασι έχει μια ουσια που τις εξουδετερωνει. Επίσης ζητούσαν αίμα (θυσίες ) γιατί από το αίμα αντλούσαν την βιοενέργεια που την είχαν ανάγκη.

Παναγιώτης Δαρίβας

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη