Angus Dalgleish, Καθηγητής Ογκολογίας στο St George's Hospital Medical School, Λονδίνο: Όλα τα εμβόλια mRNA πρέπει να σταματήσουν και να απαγορευθούν τώρα

 


Καθηγητής Ογκολογίας στην Ιατρική Σχολή του St George's Hospital του Λονδίνου: 'Στο τέλος του περασμένου έτους ανέφερα ότι έβλεπα ασθενείς με μελάνωμα που ήταν σταθεροί για χρόνια να υποτροπιάζουν μετά την πρώτη τους αναμνηστική (την τρίτη τους ένεση). Μου είπαν ότι ήταν απλώς και μόνο. μια σύμπτωση και να σιωπήσω γι' αυτό, αλλά κατέστη αδύνατο να το κάνω. Ο αριθμός των ασθενών μου που προσβλήθηκαν αυξάνεται έκτοτε. Είδα δύο ακόμη περιπτώσεις υποτροπής του καρκίνου μετά τον αναμνηστικό εμβολιασμό στους ασθενείς μου μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Άλλοι ογκολόγοι επικοινώνησαν μαζί μου από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και των ΗΠΑ. Η συναίνεση είναι ότι δεν περιορίζεται πλέον στο μελάνωμα, αλλά ότι η αυξημένη συχνότητα εμφάνισης λεμφωμάτων, λευχαιμιών και καρκίνων των νεφρών παρατηρείται μετά από αναμνηστικές ενέσεις. Επιπλέον, οι συνάδελφοί μου για τον καρκίνο του παχέος εντέρου αναφέρουν μια επιδημία εκρηκτικών καρκίνων (αυτοί που παρουσιάζουν πολλαπλή μεταστατική εξάπλωση στο ήπαρ και αλλού). Όλοι αυτοί οι καρκίνοι εμφανίζονται (με πολύ λίγες εξαιρέσεις) σε ασθενείς που αναγκάστηκαν να κάνουν αναμνηστικό Covid είτε ήθελαν είτε όχι, για πολλούς ώστε να μπορούν να ταξιδέψουν.

Γιατί λοιπόν εμφανίζονται αυτοί οι καρκίνοι; Η καταστολή των Τ κυττάρων ήταν η πρώτη μου πιθανή εξήγηση δεδομένου ότι η ανοσοθεραπεία είναι τόσο αποτελεσματική σε αυτούς τους καρκίνους. Ωστόσο, πρέπει επίσης να εξετάσουμε τώρα την ενσωμάτωση του πλασμιδίου DNA και του SV40 για την προώθηση της ανάπτυξης καρκίνου, ένα χαρακτηριστικό που γίνεται ακόμη πιο ανησυχητικό από αναφορές ότι η πρωτεΐνη ακίδας mRNA δεσμεύει το p53 και άλλα γονίδια καταστολής του καρκίνου. Είναι πολύ σαφές και πολύ τρομακτικό ότι αυτά τα εμβόλια έχουν πολλά στοιχεία για να προκαλέσουν μια τέλεια καταιγίδα στην ανάπτυξη καρκίνου σε εκείνους τους ασθενείς που ήταν αρκετά τυχεροί που έχουν αποφύγει καρδιακές προσβολές, θρόμβους, εγκεφαλικά, αυτοάνοσα νοσήματα και άλλες κοινές ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια Covid.

Η παροχή συμβουλών για τα αναμνηστικά εμβόλια, όπως συμβαίνει στην παρούσα περίπτωση, δεν είναι τίποτα περισσότερο ούτε λιγότερο από ιατρική ανεπάρκεια. To να συνεχίσεις να το κάνεις μετά τις παραπάνω πληροφορίες είναι ιατρική αμέλεια που μπορεί να επισύρει ποινή στερητική της ελευθερίας.
Όχι πια αν ή αλλά. Όλα τα εμβόλια mRNA πρέπει να σταματήσουν και να απαγορευτούν τώρα.' Angus Dalgleish

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη