Το κάθαρμα ο Δαβίδ, σκότωσε 15 συμφοιτητές του και τραυμάτισε 24 . Αλλά ήταν εβραίος και όχι μουσλίμ.

 


Ο Δαβίδ/David Kozak δεν ήταν με σφεντόνα αλλά με αυτόματο στο Πανεπιστήμιο της Πράγας. Σκότωσε 15 συμφοιτητές του και τραυμάτισε 24 σε μακελειό στη Φιλοσοφική Σχολή..Ο εξαμερικανισμός της Ευρώπης σε δράση. Φαινόμενο School Shooters: Στις ΗΠΑ κάθε 77 μέρες ένα επεισόδιο πυροβολισμών σε σχολείο. Μισούσε τους πάντες λέει.. Σατανισμός σε υπολανθάνουσα ή συνειδητή μορφή.. Είχε σκοτώσει και τον πατέρα του ….. αλλά δεν τον πρόλαβαν!! Είχε νομίμως πολλά όπλα στην κατοχή του…. θαυμάσια .. μια νόμιμη κουλτούρα της βίας

Η αγγλοσαξωνική υποκουλτούρα το σκουπιδαριό που ταίζουν τη νεολαία για να την ναρκώνουν και να την αποστασιοποιούν από τα μεγάλα πολιτικοκοινωνικά ζητήματα ή και μια υγειή πνευματικότητα ευθύνονται και γι αυτό το μακελειό σε σχολή στην καρδιά της άλλοτε πρωτεύουσας των γραμμάτων και των τεχνών της Ευρώπης την Πράγα σε μια κατ΄εξοχήν ατμοσφαιρική ερωτική πόλη…

Ο φοιτητής της Καλών Τεχνών David Kozák, σκότωσε 15 ανθρώπους και τραυμάτισε τουλάχιστον άλλους 24 στη Φιλοσοφική Σχολή της Πράγας στην Τσεχία. Ο φοιτητής είναι νεκρός είτε από πυρά της αστυνομία είτε αυτοκτόνησε. Προηγουμένως είχε σκοτώσει και τον πατέρα του.

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή γύρω από το κτίριο της σχολής και προέτρεψε τους κατοίκους των διπλανών σπιτιών να μην βγουν έξω.

Κάποιοι φοιτητές ταμπουρώθηκαν πίσω από αυτοσχέδια οδοφράγματα στις τάξεις, άλλοι βρήκαν καταφύγιο στην ταράτσα.

Το κίνητρο του πυροβολισμού δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας Martin Vondrášek, ο δράστης εμπνεύστηκε από ένα περιστατικό που συνέβη στη Ρωσία στο παρελθόν. Τα θύματα δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Σε ένα κανάλι Telegram που δημιουργήθηκε λίγες μέρες πριν από τον φονικό πυροβολισμό, ο δράστης του Πανεπιστημίου της Πράγας φέρεται να εξήγησε ότι έχει βαρεθεί τη ζωή, ότι όλοι τον μισούν και ότι μισεί τους πάντες.

Ο άνδρας που ταυτοποιήθηκε ως Ντέιβιντ Κόζακ έδειξε ξεκάθαρα ότι ήθελε να πραγματοποιήσει μαζικό πυροβολισμό, αντλώντας έμπνευση από την Αλίνα Αφανασκίνα, ένα 14χρονο κορίτσι που σκότωσε ένα άτομο σε σχολείο στο Μπριάνσκ στη Ρωσία στις 7 Δεκεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας Martin Vondrášek:

«Αυτό το άτομο εμπνεύστηκε από ένα παρόμοιο τρομερό γεγονός στο εξωτερικό», είπε ο Vondrášek. Αλλά πρόσθεσε ότι είναι μια ανεπιβεβαίωτη ένδειξη.

«Έχουμε πληροφορίες -και δεν έχουν ακόμη επαληθευτεί- από έναν λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο ότι υποτίθεται ότι εμπνεύστηκε από μια τρομοκρατική επίθεση που έγινε αυτό το φθινόπωρο στη Ρωσία», σημείωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Ο Vondrášek πιθανότατα αναφερόταν σε έναν λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο Telegram, υπογεγραμμένο με το ίδιο όνομα με αυτόν του υπόπτου, όπου γράφει ότι εμπνέεται από τη ρωσική σφαγή. Εκεί ο συγγραφέας ομολογεί ότι μισεί τους ανθρώπους ή ότι θέλει να αυτοπυροβοληθεί. «Μισώ τον κόσμο και θέλω να αφήσω πίσω όσο περισσότερο πόνο γίνεται», δηλώνει για παράδειγμα.

Πριν από ένα δεκαπενθήμερο, μια 14χρονη μαθήτρια λυκείου στο Μπριάνσκ της Ρωσίας άρχισε να πυροβολεί συμμαθητές της το πρωί κατά τη διάρκεια του μαθήματος βιολογίας. Σκότωσε ένα κορίτσι και τραυμάτισε άλλα πέντε. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό της.

Η δολοφόνος στη Ρωσία πυροβολούσε με κυνηγετικό τουφέκι Bekas-3 που ανήκε στον πατέρα της.

Ο ένοπλος που άνοιξε πυρ εναντίον πλήθους από κτήριο πανεπιστημίου της Πράγας – σκοτώνοντας τουλάχιστον 15 ανθρώπους – δολοφόνησε τον πατέρα του πριν διαπράξει τη σφαγή στην ταράτσα, αποκάλυψαν οι ανακριτές.

Οι πυροβολισμοί του Τσέχου κατά συρροή δολοφόνου ακούγονταν στην ιστορική πλατεία Jan Palach στην Παλιά Πόλη της πόλης.

Πριν από τη μαζική επίθεση, ο πατέρας του νεαρού βρέθηκε νεκρός σε ένα μικρό χωριό 13 μίλια έξω από την Πράγα. Οι δολοφονίες δεν θεωρήθηκε αρχικά ότι συνδέονται προτού η αστυνομία ανακαλύψει τη συσχέτιση. Ήταν πλέον αργά.. Ολιγωρία και απαράδεκτη αστοχία των αρχών

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: «Η αστυνομία έλαβε πληροφορίες στις 12:45 ότι ένας 24χρονος έφυγε από το χωριό Hostouň για την Πράγα, λέγοντας ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.

«Ένας νεκρός βρέθηκε στο χωριό από το οποίο έφυγε, ήταν ο πατέρας του δράστη», είπε ο πρόεδρος της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι ήταν μια προμελετημένη πράξη.

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο δράστης κρατούσε ημερολόγιο στην κρυπτογραφημένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram όπου έλεγε ότι ονειρευόταν να διαπράξει έναν «μακελειό στη σχολή και πιθανώς να αυτοκτονήσει». Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ως συνήθως ρεμβάζει αλλού..

Η ανάρτηση συνέχιζε: “Πάντα ήθελα να σκοτώνω, νόμιζα ότι θα γίνω μανιακός στο μέλλον. Μετά, όταν Ιλνάζ έκανε το Shooting, συνειδητοποίησα ότι ήταν πολύ πιο κερδοφόρο να κάνω μαζικές δολοφονίες παρά κατά συρροή. Κάθισα… Περίμενα.. Ονειρευόμουν.. Ζητήθηκε.. Αλλά η Αλίνα έγινε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ήταν σαν να είχε έρθει να με βοηθήσει από τον παράδεισο την ώρα που έπρεπε».

Σε συνέντευξη Τύπου σήμερα το απόγευμα, η αστυνομία είπε ότι ο ένοπλος κατείχε νόμιμα πολλά όπλα και τόνισε ότι “δεν βρέθηκε τίποτα κακό στο παρελθόν του”.Ο υπουργός Εσωτερικών της Τσεχίας είπε ότι η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά εάν ο ένοπλος έστρεψε πρώτα το όπλο στον εαυτό του προτού «εξολοθρευθεί» από την αστυνομία.

Δεν ήταν Αλί αλλά Δαβίδ .. οπότε όλα καλά αυτά συμβαίνουν….

Είναι θανάσιμο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και της στοιχειώδους νοημοσύνης η γενίκευση και η στοχοποίηση λαών και ράτσας.. Aπό αλλού το περιμένεις κι από αλλού σου έρχεται…..

H σημερινή η αυριανή Ευρώπη κινδυνεύει περισσότερο από τα σπλάχνα της …

από την εξαχρείωση και βαρβαρότητα της από το μηδενιστικό της υποπολιτισμό.. από τον ανυπαρξισμό της …

dimpenews.com

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη