Για το ΠΑΣΟΚ και τον Μητσοτάκη δουλεύει ο Κασσελάκης!


 Κάποιοι επιχειρούν να «στήσουν» ξανά

το δικομματικό σκηνικό τής Μεταπολίτευσης.

 

Το σύνολο του σχεδιασμού, που στα χρόνια τής Μεταπολίτευσης έδινε τον απόλυτο έλεγχο της Ελλάδας στους Αμερικανοσιωνιστές, στηρίζεται στον δικομματισμό! …Στον δικομματισμό, που —ελέω Αμερικανών— έστησαν δύο βενιζελικοί παράγοντες! …Ο Εβραίος «παπατζής» Ανδρέας Παπανδρέου και ο δωσίλογος Αποστάτης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης! Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι μας έβαλαν στη Χούντα, ήταν αυτοί που κυριάρχησαν και στην επόμενη εποχή. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήταν τα ιδιόκτητα πολιτικά «μαγαζιά» τους. Αυτά τα δύο κόμματα —με τα δάνεια, τους κομματικούς διορισμούς και τη διαφθορά— οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή των Μνημονίων. ΠΑΣΟΚ και Μητσοτάκης πρωταγωνίστησαν στο Μνημόνιο κι απλά το ΠΑΣΟΚ «χρεώθηκε» την «υπογραφή» και έφτασε στα πρόθυρα της διάλυσης. Για να μην ακολουθήσει γενική κατάρρευση του πολιτικού σκηνικού, θυσίασαν σε πρώτη φάση το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να «εκτονωθεί» η λαϊκή αντίδραση και να μην καταστραφεί συνολικά ο δικομματικός σχεδιασμός.

Το Πάσχα πριν από το Καστελλόριζο | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Όπως συμβαίνει και στη φύση με τα θηρία, «αυτοακρωτηριάστηκαν» για να σώσουν τη «ζωή» τους. Το σύνολο του πολιτικού σχεδιασμού στα χρόνια που ακολούθησαν είχε ως στόχο να προστατεύσουν τον κομματικό «πυρήνα» τού ΠΑΣΟΚ και, όταν ο κόσμος θα «ξεχνούσε» τον ρόλο του στην καταστροφή τού Μνημονίου, να το επαναφέρουν στην παλιά του τη μορφή …Να επαναφέρουν τον δικομματισμό στην αρχική του «ρύθμιση»! «Πάρκαραν» τους αδερφούς Παπανδρέου στη Βουλή και στην Ευρωβουλή αντίστοιχα και περίμεναν. Τους άφησαν να «ξεκοκαλίσουν» ελεύθερα τα απίστευτα πλούτη που αποκόμισαν από τα Μνημόνια κι απλά τους έβαλαν σε θέση αναμονής. Πολυτελή αναμονή στο πανάκριβο Knightsbridge με θέα το Hide Park. Τους έδωσαν ένα εύλογο χρονικό διάστημα να «κρυφτούν» και να γλιτώσουν τη φθορά και την πολιτική απαξίωση …Το είχαν κάνει και στο παρελθόν …και το επανέλαβαν και στις ημέρες μας. Ήταν ένας χρόνος περίπου ίδιος μ’ αυτόν που έδωσαν στους Καραμανλήδες, τους Παπανδρέου ή τους Μητσοτάκηδες να «κρυφτούν» στα Παρίσια και στις Αμερικές μέχρι να «ξεχάσει» ο κόσμος ότι αυτοί ήταν που τους έβαλαν στη Χούντα …Να «ξεχάσει» ο κόσμος τον προδοτικό τους ρόλο και να τους επιτρέψει την επάνοδό τους.

Κάτι τέτοιο έγινε και τώρα …Η Χούντα τού τότε έγινε το Μνημόνιο του τώρα …Το «χρεώθηκε» το ΠΑΣΟΚ τού Γιωργάκη, γιατί —αναπόφευκτα— δεν μπορούσε να κρυφτεί αυτός που το είχε «ξεκινήσει», άσχετα αν η «σαλαμοποίησή» του τελικά τούς «έδεσε» όλους μαζί επάνω σ’ αυτό …Γι’ αυτόν τον λόγο απέσυραν το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη γραμμή και το έβαλαν σε «sleep mode» μέχρι να ξεχάσει ο κόσμος την προδοσία τού Γιωργάκη …Το απέσυραν οι Αμερικανοσιωνιστές, για να σώσουν το πιο πολύτιμο πολιτικό περιουσιακό τους «στοιχείο» στην Ελλάδα. Ρίσκαραν την ύπαρξή του, για να περάσουν τα τοκογλυφικά Μνημόνιά τους, αλλά ταυτόχρονα έπρεπε να μεριμνήσουν για την επιβίωσή του …Δεν θα άφηναν στην τύχη του την επένδυση των Εβραίων τής Νέας Υόρκης και του ΠΑΚ …Δεν θα άφηναν στην τύχη του το κόμμα τού Εβραίου Σιωνιστή Παπανδρέου, ο οποίος τους έδωσε μόνιμη πρόσβαση στην εξουσία για πολλές δεκαετίες …Έπρεπε να το προστατεύσουν και αυτό θα έκαναν με την «αγρανάπαυση» που σχεδίασαν.

Παλάτι” του Νίκου Παπανδρέου ανακάλυψαν τα “Παραπολιτικά” στο Λονδίνο! -  Triklopodia | Triklopodia

Σε αυτό το μεσοδιάστημα το επικίνδυνο στοιχείο ήταν το «κενό» που θα άφηνε με την «απόσυρσή» του το πολιτικό αυτό «ζόμπι» …Πού θα πήγαινε ο κόσμος που το ψήφιζε; …Πού θα πήγαιναν τα εκατομμύρια των Ελλήνων που το ψήφιζαν; Φοβούνταν μη τυχόν το κενό αυτό δημιουργούσε συνθήκες «ανανέωσης» του πολιτικού δυναμικού τής χώρας …Μη τυχόν και το κίνημα των «Αγανακτι­σμένων» γίνει «μήτρα» που θα «γεννούσε» νέα πρόσωπα με νέες ιδέες …Φρέσκα πρόσωπα με φρέσκες ιδέες, τα οποία δεν ήταν «παραγωγή» των γνωστών πρεσβειών …Νέα πρόσωπα, ικανά, τα οποία θα έβαζαν τον δικομματισμό στο περιθώριο. Αυτό ήταν και η πιο φυσική εξέλιξη της κατάστασης, εάν σκεφτεί κάποιος τη «σαβούρα» με την οποία ήταν ταυτισμένος ο δικομματισμός …Γιωργάκηδες, Κωστάκηδες, Αντωνάκηδες, Ντόρες, Κούληδες, Σημίτηδες, Βενιζέλοι, Καρατζαφέρηδες και άλλοι ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Αυτό ήταν το πολιτικό προσωπικό τού δικομματισμού στη «δύση» τής Μεταπολίτευσης …«Η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα»!

Εκ των δεδομένων λοιπόν υπήρχε ο κίνδυνος να λειτουργήσει το Μνημόνιο εις βάρος τους …Ο κίνδυνος να γίνουν οι εθνικές καταστροφές μια «ευκαιρία» για τον λαό ν’ «ανανεώσει» το πολιτικό του προσωπικό …Μια κατάσταση, την οποία την είδαμε σήμερα να συμβαίνει με τις πρόσφατες εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων, όπου αρκούσε να εμφανιστεί ένα νέο πρόσωπο δίπλα στον άχρηστο Μπακογιάννη και να τον «εξανεμίσει» χωρίς καμία δυσκολία. Αυτό ακριβώς φοβούνταν και αυτό ήταν που έπρεπε ν’ αποφύγουν …Έπρεπε να έχουν δικά τους πρόσωπα, τα οποία θα τα εμφάνιζαν σαν «νέα» και «φρέσκα»! Τι έκαναν; …Επανέλαβαν τα ίδια πετυχημένα «κόλπα», που έκαναν και επί Χούντας. Όπως λοιπόν οι ίδιες υπηρεσίες ασφαλείας τής Χούντας «κατασκεύασαν» τους «ήρωες» της «αντίστασης» για να πρωταγωνιστήσουν στη μεταχουντική περίοδο, έτσι έκαναν και σ’ αυτήν την περίπτωση. Όπως οι δυνάμεις τής αμερικανόπνευστης Χούντας δημιούργησαν τους «ήρωες» που θ’ αναγνώριζαν αυτοβούλως σαν «αρχιήρωα» έναν Παπανδρέου —ο οποίος στην πραγματικότητα ήταν αυτός που πάτησε τη «σκανδάλη» για τη Χούντα—, έτσι θα έκαναν και με το Μνημόνιο …και πάλι υπέρ ενός Παπανδρέου ή του κόμματός του!

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Άννα Παναγιωταρέα (1990) - YouTube

Εκεί ήταν που τους βοήθησε ο αγράμματος γιος των βενιζελικών εργολάβων τής Χούντας …Ο ψευδοαριστερός Τσίπρας θ’ αναλάμβανε να «δουλεύει» τον κόσμο στο κρίσιμο διάστημα της μεταβατικής περιόδου. Ο Τσίπρας είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ τής «κατασκευής» πολιτικού προσώ­που …Ένας άχρηστος άνθρωπος, τον οποίο τον «κουβαλάνε» τα αφεντικά με τα δικά τους μέσα προς την «επιτυχία», μέχρι να έρθει η ώρα να τον χρησιμο­ποιήσουν. Αυτοί τον πρόβαλαν σε ανύποπτο χρόνο με τα δικά τους ΜΜΕ, ώστε να ξεχωρίσει από τους ανθρώπους τής γενιάς του. Αυτοί τον σπούδασαν, χωρίς να έχει ιδέα από τις σπουδές που έχει κάνει. Αυτοί τον διόρισαν στην κυριολεξία στην ηγεσία ενός κόμματος, το οποίο από τότε είχαν αρχίσει να το εξευτελίζουν. Όταν τον χρειάστηκαν, απλά τον «ενεργοποίησαν». Τον «προικοδότησαν» με όλα εκείνα τα προεκλογικά συνθήματα, τα οποία, εάν τα έλεγε κάποιος άλλος πολιτικός, μπορεί και να τον εξόντωναν οι μυστικές υπηρεσίες …Του επέτρεψαν να μιλάει σαν άφοβος «ήρωας», ενώ ήταν ένα θρασύ­δειλο ρεμάλι των πρεσβειών!

10 απόλυτα memes για την χαρμόσυνη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την μαντάμ  Μέρκελ

Με τον τρόπο αυτόν κατάφεραν και διατήρησαν το ΠΑΣΟΚ ως ημιθανές πολιτικό «ζόμπι» και ταυτόχρονα «μετακίνησαν» —απόλυτα συντεταγμένα και με απόλυτη ασφάλεια— τους ψηφοφόρους του εκεί όπου τους βόλευε …Έναν κόσμο, ο οποίος από χρόνια είχε «γαλουχηθεί» στο ν’ ακολουθεί «επαναστάτες» και ν’ αναζητά τον «αντιδραστικό» λόγο …Έναν κόσμο, ο οποίος αρκούταν στη «μέθη» τής αντίδρασης και δεν έλεγχε —και πολλές φορές δεν ήθελε να ελέγχει— την αλήθεια αυτών που άκουγε. Έναν κόσμο, ο οποίος επί χρόνια είχε μάθει ν’ ακολουθεί τον ψεύτη Παπανδρέου, τον έβαλαν ν’ ακολουθεί τον επίσης ψεύτη Τσίπρα. Ακόμα δηλαδή και η μίμηση της φωνής τού Παπανδρέου από τον Τσίπρα είχε ως στόχο να ενεργοποιήσει τα ένστικτα αυτού του κόσμου. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλούσε σαν τσέλιγκας για Γενάρηδες και Φλεβάρηδες ο «καδρόνιας» των τσιμέντων των Αμπελοκήπων. Ο πολιτικά «άστεγος» κόσμος τού «φλεγόμενου» κόμματος του ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΠΑΣΟΚ με αυτόν τον σχεδιασμό θα έβρισκε «στέγη» στην αριστερή «παράγκα» τού ΣΥΡΙΖΑ! Με αυτόν τον τρόπο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ήταν ημιθανές, αλλά παρέμενε ζωντανό!

Αυτός ο κόσμος «μετακινήθηκε» οργανωμένα στον ΣΥΡΙΖΑ και από το 3% το πήγε στο 35%. Κανένας χαρισματικός Τσίπρας δεν προκάλεσε αυτό το φαινόμενο μόνος του! Κανέναν πολιτικό οι «δανειστές μας» δεν θα άφηναν να κάνει κάτι τέτοιο μόνος του! Αυτόν τον κόσμο τον «δάνεισαν» μέσω Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον απέκτησε ο ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας τού Τσίπρα. Όλα έγιναν κατόπιν σχεδιασμού, προκειμένου το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ να μην χαθεί και μαζί μ’ αυτό κι ο βασικός «μοχλός» εξουσίας των Αμερικανοσιωνιστών. Διατήρησαν ατόφιες τις πολιτικές δυνάμεις του με την «αντιπαροχή» τής κυβερνητικής εξουσίας στην εποχή Τσίπρα και τώρα απλά θα τις επιστρέψουν στη βάση τους —«Business us usual»— με άλλη εταιρική «επωνυμία». Η ευκαιρία τούς δίνεται τώρα που ο Τσίπρας άφησε το «τιμόνι» τού ΣΥΡΙΖΑ …Τώρα, που αποδείχθηκε ότι κάποιοι παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ —τύπου Σκουρλέτη ή Φίλη— δεν κατάλαβαν ότι ο κόσμος τους είναι «δανεικός» και προσπάθησαν να τον χειριστούν σαν δικό τους. Την ώρα που η «συντρόφισσα» Αχτσιόγλου έκανε «πρόβα» για υψηλή «πτήση», την «προσγείωσαν» βιαίως …Ούτε το Range Rover πρόλαβε να δοκιμάσει ως «αρχηγέσσα»…

Ακόμα και η παραίτηση του Τσίπρα —απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα— ήταν προγραμματισμένη! «Έσωσε» τον Μητσοτάκη, ρίχνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ στα «βράχια» των πολιτικών «λαθών» και ο ίδιος πήδηξε από το «φινιστρίνι» λίγο πριν το «ναυάγιο». Θέμα χρόνου ήταν αυτή η εξέλιξη, γιατί απλούστατα έπρεπε να επανέλθει η προηγούμενη «διπολική» ρύθμιση, στην οποία δεν προβλεπόταν κανένας ΣΥΡΙΖΑ στον ρόλο τού ανεξάρτητου «πόλου». Γι’ αυτόν τον λόγο μπορεί και να έγινε τόσο ανώδυνα και χωρίς καμία δυσκολία. Προφανώς κάποια «άνωθεν» εντολή πήρε ο «καδρόνιας» και παράτησε τόσο εύκολα τη θέση του, αφήνοντας το κόμμα «ρημάδι». Γι’ αυτό ακολούθησε και το «ανεξήγητο» ταξίδι του στις ΗΠΑ. Απλά, για να γίνει η «δραπέτευση» αυτή, έπρεπε να προηγηθεί μια εσωτερική «σύγκρουση» …Να υπάρχει ένα «άλλοθι», για να εγκαταλείψει το «ναυάγιο». Η ευκαιρία τούς δόθηκε μετά από δύο εκκωφαντικές εκλογικές ήττες, οι οποίες θα έσωζαν τον λαομίσητο Μητσοτάκη και ήταν βέβαιο ότι θα έστρεφαν κάποιους νεόκοπους «μεγαλοπαράγοντες» του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον τού «ευεργέτη» τους. Ο «κύβος» είχε ριφθεί. Είχε πλέον αποφασιστεί να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους «δανεικούς» του ψηφοφόρους.

Ο Κυριάκος βρήκε τα λεφτά του Γιωργάκη Παπανδρέου και τα ...μοιράζει στο  λαό!.." Ποιός το αποκαλύπτει - Ntaskaspress | Γιάννης Ντάσκας

Τώρα, το μόνο που τους απομένει είναι να επαναφέρουν το πολιτικό «brand» τού ΠΑΣΟΚ σε ισχύ …Με τη βοήθεια του Μητσοτάκη, της ΝΔ και των «αφεντικών» να στήσουν τον ίδιο μεταπολιτευτικό δικομματισμό στη μεταμνημονιακή εποχή! Απλά πράγματα! …Δεν λέμε κάτι παράξενο ή πρωτοφανές. Ο στόχος είναι να επαναφέρουν τον παλιό βενιζελικό σχεδιασμό, ο οποίος τους έδινε το μονοπώλιο της εξουσίας. Απλά τώρα θα γίνει μια αντιστροφή τής ιστορίας. Στη Μεταπολίτευση ο πανίσχυρος Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αυτός, ο οποίος «έσωσε» πολιτικά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αναγνωρίζοντάς τον ως «μεγάλο αντίπαλό» του και συνομιλητή του. Με τη στάση του τον επέβαλε στη ΝΔ, ενώ ο Μητσοτάκης δεν ήταν καν δεξιός! Τώρα ένας άλλος Μητσοτάκης θα «σώσει» τους ανύπαρκτους Παπανδρέου, τους οποίους σύντομα θα τους αναγνωρίσει ως συνομιλητές του, για να βοηθήσει το ημιθανές ΠΑΣΟΚ ν’ «αναζωογονηθεί».

Θέμα χρόνου ήταν να επιχειρήσουν ν’ «αναστήσουν» το κόμμα τού Εβραίου Παπανδρέου, το οποίο —για να τους εξυπηρετήσει— «κάηκε», παίρνοντας επάνω του τον «μουτζούρη» τού Μνημο­νίου …Συμφέρον τους και «υποχρέωσή» τους ήταν να το «αναστήσουν» και να το επαναφέρουν στον ρόλο του. Γι’ αυτόν τον λόγο λέμε ότι δεν έκαναν κάτι παράξενο. Το παράξενο θα ήταν να μην επιχειρήσουν να «σώσουν» το ΠΑΣΟΚ και μαζί μ’ αυτό το πετυχημένο «δίπολο» του δικομματισμού τής Μεταπολίτευσης. Απλά πράγματα. Σύντομα λοιπόν θα ξεκινήσουν τα γνωστά «ηρωικά» «παπατζηλίκια» τού ΠΑΣΟΚ …Από τον Αμερικανοεβραίο Παπανδρέου, ο οποίος φώναζε «…η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες» και «…ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», θα ακούμε τώρα —όλο και περισσότερο— για «πατριωτικό» ΠΑΣΟΚ, ενώ αυτό το «πατριωτικό» ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο που μας έβαλε στα Μνημόνια των Εβραίων τοκογλύφων μέσω του Εβραίου Γιωργάκη Παπανδρέου.

Τσίπρας: Ο Κασσελάκης μαθαίνει γρήγορα - ΤΑ ΝΕΑ

Αυτό το δήθεν «πατριωτικό» ΠΑΣΟΚ θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν και σε αυτό θα τους βοηθήσει και πάλι ο βενιζελικός γιος των εργολάβων τής Χούντας. Ο Τσίπρας ήταν ο «αγωγός» που μετέφερε τους ψηφοφόρους τής κεντροαριστεράς προς τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος θα φροντίσει και πάλι να γίνει το αντίστροφο. Ο Τσίπρας ήταν η «σκανδάλη» που προκάλεσε τη «μετακίνηση» των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ προς τα Αριστερά και θα έπρεπε να βρεθεί μια νέα «σκανδάλη» να τον «μετακινήσει» προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτός ο Τσίπρας επέλεξε τον Κασσελάκη, για να λειτουργήσει ως η «σκανδάλη» που θα γέμιζε με ψηφοφόρους τον «αγωγό» της αντίθετης φοράς …Με τη δραστηριότητά του ν’ αρχίσει σιγά-σιγά —και με απόλυτη ασφάλεια— ο κόσμος τού ΠΑΣΟΚ —ο οποίος είχε «μετακινηθεί» προς τον ΣΥΡΙΖΑ— να «επιστρέψει» στο ΠΑΣΟΚ …Στο «πατριωτικό» ΠΑΣΟΚ, το οποίο εκ των δεδομένων θα είναι κι αρκετά «συντηρητικό»!


Άρα; …Άρα, εφόσον στοχεύουμε τους συντηρητικούς, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε …Ξέρουμε τι είδους «σκανδάλη» πρέπει να τραβήξουμε, για να ενεργοποιήσουμε τον κόσμο που στοχεύουμε, προκειμένου ν’ αρχίσει αυτός να «κινείται». Τι δεν «αντέχουν» οι «συντηρητικοί; …Τα «ροζ» ξεφτιλίκια …Τις «νύφες» με τα πέη …Τα βρόμικα σεντόνια … Το «δούλεμα» στο καφενείο… Τις «ταυτίσεις» με τους «ντιγκιντάγκες» …Το ν’ απολογούνται για πράγματα που δεν συμφωνούν …Τα κοροϊδευτικά βίντεο στα social media …Τα ξεφτιλίκια, τα οποία επιδεικνύονται «εν δήμω». Εάν δηλαδή ο απογοητευμένος, προδομένος και πικραμένος κόσμος τού ΠΑΣΟΚ των Μνημονίων είχε ανάγκη από έναν «κατασκευασμένο» ήρωα-επαναστάτη για να «μετακινηθεί» προς τον ΣΥΡΙΖΑ του «καδρόνια», σε αυτήν την περίπτωση οι ανάγκες ήταν διαφορετικές …Ο συντηρητικός κόσμος, ο οποίος «μετακινήθηκε» προς τον ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορούσε να «μετακινηθεί» προς το ΠΑΣΟΚ, εάν αισθανόταν και πάλι απογοητευ­μένος, προδομένος, πικραμένος και βέβαια ντροπιασμένος! Στην πρώτη περίπτωση ήταν η αίσθηση της προδοσίας που τον «κινούσε», ενώ στη δεύτερη το ίδιο θα κατάφερνε η αίσθηση της ξεφτίλας. Το θέμα είναι να αισθάνεται αυτός ο κόσμος ότι δεν μπορεί να «πάει» στο καφενείο …Ότι δεν μπορεί να βγει στη γειτονιά του και να δικαιολογεί ξεφτιλίκια.

Ο πανάσχετος κενολόγος gay Κασσελάκης αυτόν τον σχεδιασμό υπηρετεί. Ο βενιζελικός οπαδός τού Μητσοτάκη —ο οποίος θαυμάζει τον Παπανδρέου και «μυήθηκε» στην πολιτική από τον Τσίπρα— γι’ αυτόν τον λόγο μπορεί να τους εξυπηρετήσει! Αυτός ο «τίποτας» επιλέχθηκε από τα αφεντικά τού ελληνικού δικομματισμού ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είναι προκλητικός gay και «λούγκρα»! Γιατί τον αποκαλούμε «λούγκρα»; …Γιατί, εάν ήταν απλά ομοφυλόφιλος, θα τον σεβόμασταν και η «ιδιαιτερότητά» του δεν θα μας απασχολούσε ΚΑΘΟΛΟΥ! Είναι «λούγκρας», γιατί απλά η «ιδιαιτερότητά» του είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σημείο αναφοράς στην κενή ζωή του! …Αυτός είναι που μας «συστήθηκε» πρώτα ως gay και μετά σαν πολιτικός! …Αυτός μας είπε πως είναι gay, χωρίς καν να ερωτηθεί! …Αυτός θεωρεί την «ιδιαιτερότητά» του σαν νόμιμο «πειστήριο» της ύψιστης προοδευτικότητας! …Αυτός τη θεωρεί ασφαλές «διαβατήριο» για την «πτήση» που ανέλαβε να πραγματοποιήσει χωρίς ΚΑΝΕΝΑ άλλο προσόν! Διεκδίκησε την ηγεσία σε κόμμα εξουσίας, επενδύοντας ΜΟΝΟΝ σ’ αυτήν την «ιδιαιτερότητα»! …Αυτός κουβαλάει παντού τον «χωρίς ΚΑΜΙΑ ιδιότητα» «σύντροφό» του! …Αυτός ήρθε για να κυβερνήσει έναν λαό, «καταγγέλλοντάς» τον για «ομοφοβία», σαν να πήγαινε στο Αφγανιστάν! …Αυτός πήγε να ζητήσει αστυνομική προστασία με δικαιολογία τον φόβο για ομοφοβικές «επιθέσεις»!

Γι’ αυτούς τους λόγους ΔΕΝ σεβόμαστε ΚΑΜΙΑ «ιδιαιτερότητά» του! Την «ιδιαιτερότητά» δεν τη σεβάστηκε πρώτος απ’ όλους αυτός ο ίδιος! …Αυτός την έχει μετατρέψει σε πολιτικό «κεφάλαιο» και αυτό το «κεφάλαιο» είναι που εμείς —για πολιτικούς λόγους— στοχεύουμε και θέλουμε να διαλύσουμε. Από εκεί και πέρα όσο θα μας ενοχλούσε ένας πολιτικός, ο οποίος θα προσπαθούσε να επιβάλει στη δημόσια ζωή τη σύζυγό του, χωρίς αυτή να φέρει καμία επίσημη ιδιότητα, έτσι μας ενοχλεί και η μόνιμη παρουσία τού Τάιλερ στη δημόσια ζωή …Όπως θα μας ενοχλούσε μια Μαρέβα ή μια Ευγενία εάν μας τις έβαζαν «καπέλο» οι σύζυγοί τους, τόσο μας ενοχλεί κι ο Τάιλερ. Γι’ αυτόν τον λόγο πιστεύουμε ότι είναι ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ προκλητικός και αυτό είναι το «κεφάλαιό» του αυτήν τη στιγμή …Το μοναδικό του «κεφάλαιο»! …Ένα «κεφάλαιο», το οποίο προφανώς ενδιαφέρει κάποιους, για να «επενδύσουν επάνω του.

Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μάκμπεθ: Η γνωριμία, το πρώτο άγγιγμα, η σχέση  και η πιο αμήχανη στιγμή - Magnesia News

Αυτή η ροζ «καρικατούρα» —μαζί με τον Τάιλερ, τα σκυλιά τους, τους «γάμους» και τις βέρες— δεν «έτυχε» …«Πέτυχε»! …Με τα «απόνερά» της κάποιοι κάνουν πολιτική …Κάποιοι «παράγουν» πολιτικό αποτέλεσμα …Κάποιους ανθρώπους τους έλκουν και κάποιους —πάρα πολλούς— τους απωθούν. Αυτά, όμως, είναι πολιτική και από τη στιγμή που με τον τρόπο αυτόν παράγεται πολιτικό αποτέλεσμα, πρέπει να δούμε ποιους ευνοεί. Ο Κασσελάκης λοιπόν επιλέχθηκε, για να κάνει αυτήν την έμμεση πολιτική …Επιλέχθηκε, για να δώσουν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά …Επιλέχθηκε γιατί είναι προκλητικά γραφικός και πολιτικά βλάκας! …Επιλέχθηκε, γιατί δεν μπορεί να δείξει ΚΑΜΙΑ σοβαρότητα σε ΚΑΝΕΝΑ θέμα! …Εκλέχθηκε —και στην ουσία διορίστηκε— με τις ψήφους των «υπόγειων» δυνάμεων του παλιού δικομματισμού …Μητσοτακικοί νεοδημοκράτες, πασόκοι, χρυσαυγίτες, τραβεστί, πληρώνοντας 2 ευρώ, μπόρεσαν κι επέβαλαν στον ΣΥΡΙΖΑ την ηγεσία που τους εξυπηρετούσε στα δικά τους σχέδια, τα οποία είναι αυτά του δικομματισμού …Με δύο ευρώ παράκαμψαν «συνιστώσες» και «συνισταμένες» όλων των τύπων και των ειδών!…

Αυτός λοιπόν «διορίστηκε» για να διαλύσει τον κομματικό οργανισμό τού ΣΥΡΙΖΑ, που η κυβερνητική θητεία τον είχε μεγεθύνει επικίνδυνα κι απειλητικά και του είχε δώσει φιλοδοξίες σύνθεσης μόνιμου κυβερνητικού πόλου σε έναν μελλοντικό δικομματισμό! Πριν συμβεί αυτό, κάποιοι επέβαλαν τον Κασσελάκη, για να «μετακινήσει» το συντηρητικό μέρος τής κεντροαριστερής εκλογικής του βάσης προς το «μαγαζί» τού ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποιο μυστήριο σ’ ό,τι αφορά την εμφάνιση του ροζ «πυροτεχνήματος» με το όνομα Κασσελάκης. Ο «ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΑ» ΑΧΡΗΣΤΟΣ Κασσελάκης είναι βέβαιον ότι προέκυψε από συμφωνία μεταξύ Μητσοτάκηδων και Παπανδρέου, που απλά «σερβιρίστηκε» από τον Τσίπρα!!! …Αυτό που είπαμε στην αρχή! …Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να επανέλθει το ΠΑΣΟΚ πριν το «ξεχάσει» η νέα γενιά …Συμπληρώθηκε ο χρόνος που ήταν αρκετός για να έχουν «ξεχαστεί» τα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ, αλλά που δεν έπρεπε να αφεθεί να «κυλίσει» κι άλλο, γιατί στο τέλος θα «ξεχνούσε» ο κόσμος το ΠΑΣΟΚ ως επιλογή. Προφανώς οι ιδιοκτήτες τού δικομματισμού έκριναν ότι έφτασε η ώρα να πάρουν πίσω τον κόσμο που «δάνεισαν» στον ΣΥΡΙΖΑ …και, για να το κάνουν αυτό, χωρίς να φαίνονται, επέλεξαν την εκ των έσω διάλυσή του!

Δεν υπάρχει κάποιο μυστήριο σ’ αυτό το οποίο λέμε …ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πιστεύει ότι κάποιοι επέλεξαν τον Κασσελάκη με πολιτικά κριτήρια …ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να είναι τόσο αφελής να πιστεύει ότι ο «νιόπαντρος» θα μπορέσει να «παράγει» πολιτική, ώστε να κρατήσει τον κόσμο στο «μαντρί» τού ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό, το οποίο θα παράγει —και γι’ αυτό ακολουθεί την εκούσια προκλητική στάση ζωής— είναι απώθηση μεγάλου μέρους των ψηφοφόρων και διχασμός των στελεχών σε συνδυασμό με μια αυταρχική ηγεσία των διαγραφών …Μια αυταρχική ηγεσία με εμμονές, η οποία είναι πολύ εύκολη για μια κακιασμένη «αδερφή», που νομίζει ότι όλοι τον κρίνουν και τον σχολιάζουν και διαμέσου τής εξουσίας μπορεί να τιμωρήσει και να εκδικηθεί. Με αυτού του είδους την ηγεσία εύκολα θα διαλύσει το «μόρφωμα» που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και θα δώσει στο «βαθύ» ΠΑΣΟΚ το «άλλοθι» να επανεμφανιστεί σαν δήθεν «πατριωτικό» ΠΑΣΟΚ …Να βγει στην επιφάνεια ο παλιός σιωνιστικός «δεινόσαυρος», ο οποίος απλά σήμερα βρίσκεται σε βαθιά «ψύξη» με επικεφαλής τον ατάλαντο γιδοβοσκό Ανδρουλάκη.


Ο Ανδρουλάκης είναι κι αυτός ένα είδος Κασσελάκη, ο οποίος επιλέχθηκε με πολύ συγκεκρι­μένα κριτήρια για να παίξει έναν επίσης συγκεκριμένο ρόλο …Άλλος ένας κομπάρσος «ρολίστας», ο οποίος τοποθετή­θηκε στη θέση του για να «βγει» ο σχεδιασμός των αφεντικών! …Ο απαραίτητος «στόκος», για ν’ απομονώσει το ΠΑΣΟΚ στην περίοδο του «παγετού». Συνειδητή επιλογή ήταν ο άεργος και παντελώς ανεπάγγελτος Ανδρουλάκης στην ηγεσία τού ΠΑΣΟΚ! Γιατί; …Γιατί είναι ο μόνος τόσο ανύπαρκτος, τόσο ανίκανος, τόσο κενός και πιθανόν τόσο εκβιάσιμος, που μπορεί να δώσει την ευκαιρία ακόμα και σ’ έναν Γιωργάκη να «επανέλθει» σαν δήθεν «σωτήρας» τού κόμματος και «ελπίδα» για τη χώρα. Είναι ένας πολιτικά «τετραπληγικός», που είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει στο «κουτσάλογο» των Παπανδρέου τη δυνατότητα να εμφανιστεί σαν «δρομέας». Ένας άνθρωπος τοποθετημένος εκεί για να βαστά μια «καρέκλα» απλά και μόνον για να υπάρχει και να μην την πάρει κάποιος άλλος.

Όμως, για να γίνουν όλα αυτά —όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα—, θα πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες …Θα πρέπει να οδηγηθεί στην «αυτοκτονία» αυτός που θίγεται …και στην περίπτωσή μας ο ΣΥΡΙΖΑ …Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πλέον καλόμαθε σε πόστα και οφίτσια …Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καλόμαθε σε λιμουζίνες και σωματοφύλακες …Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος «γλυκάθηκε» από τις δημοσία δαπάνη χλιδές …Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ανακαίνισε τα ιδιόκτητα πλέον κομματικά του γραφεία κι άρχισε να αισθάνεται «κατεστημένο» τής εξουσίας. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητος ο Κασσελάκης …Ο Κασσελάκης είναι αυτός, ο οποίος θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην «αυτοκτονία» …Αυτοί, οι οποίοι ψήφισαν τον Κασσελάκη, στην πραγματικότητα θα οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοκτονία —και είδαμε πιο πάνω ποιοι είναι αυτοί—!!!

Εξωγενείς παράγοντες, δηλαδή, μπήκαν σε μια «εξίσωση», η οποία με βάση την απλή κομματική λογική έπρεπε να μείνει «κλειστή» και ν’ αφορά μόνον τα πολιτικά στελέχη τού κόμματος. Όμως, «ανοίγοντας» η «εξίσωση αυτή», κάποιοι κατέστρεψαν τις ασφαλιστικές δικλείδες της και μπόρεσαν κι άλλαξαν το αποτέλεσμά της εις βάρος τού ίδιου του κόμματος …Μια «εξίσωση», την οποία οι μεγάλοι κομματάρχες τού παρελθόντος φρόντιζαν να παραμένει πάντα «κλειστή» και ν’ αφορά μόνον τα μέλη των κομματικών «κονκλαβίων» …«Κονκλάβια», τα οποία πολύ ορθά λειτουργούσαν πίσω από «κλειστές» πόρτες!

Μόνον οι κομματικοί «Καρδινάλιοι» μπορούσαν ν’ αποφασίσουν για τον νέο «Πάπα», ο οποίος θα ηγούνταν τού κομματικού «δόγματος» και όχι όποιος «Μουσουλμάνος», «Σιχ» ή «Βουδιστής» τύχαινε εκείνη τη στιγμή να περνάει έξω από το «Βατικανό» και είχε επάνω του 2 ευρώ. Αυτό ακριβώς έγινε στις τελευταίες παντελώς άκυρες, βλακώδεις και παράνομες εσωκομματικές εκλογές τού ΣΥΡΙΖΑ!!! …Αυτές, τις οποίες επικαλείται ο Κασσελάκης, για ν’ «αποδείξει» τη «νομιμότητα» της εξουσίας που του επιτρέπει να εξαπολύει σκληρούς «διωγμούς» εναντίον των «αιρετικών»! Να θυμίσουμε ότι αυτή η βλακώδης διαδικασία άνοιξε —περιέργως— με την «έξυπνη» ιδέα που μας επέβαλαν τα «αφεντικά» και μας «σέρβιρε» για λογαριασμό τους ο πιο βλάκας πολιτικός στη σύγχρονη ιστορία, που είναι ο Γιωργάκης. Η δήθεν «ιδέα» τού Γιωργάκη μάς δόθηκε όταν ο ίδιος γνώριζε ότι θ’ ακολουθούσε Μνημόνιο και στον λαό έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν» …Η δήθεν «ιδέα» τού Γιωργάκη με τις —άνευ οποιασδήποτε εγκυρότητας κι αξίας— «κομματικές εκλογές από τη «βάση»», δίνει τη δυνατότητα σε εξωγενείς παράγοντες να αλώνουν κατά βούληση τους κομματικούς μηχανισμούς που τους ενδιαφέρουν.

Τα Νέα / «Μυστικός δείπνος Τσίπρα - Παπανδρέου στο Στρασβούργο»Πρέπει να θυμόμαστε δηλαδή από πού ξεκινάνε όλα αυτά τα προβλήματα, τα οποία —ως δια μαγείας— ευνοούν πάντα τα «αφεντικά» και τα «δουλικά» τους! …Να θυμόμαστε ότι αυτός, ο οποίος τελικά θα εισπράξει το μεγαλύτερο κέρδος αυτής της βλακείας, θα είναι εκείνος που τη «φύτευσε» στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα και σε ανύποπτο χρόνο τη δρομολόγησε για να την «τρυγήσει» ο ίδιος. Με τον τρόπο αυτόν οι γνωστές πρεσβείες θα δώσουν στο ΠΑΣΟΚ τη δυνατότητα ν’ αναγεννηθεί από τις «στάχτες» του και ο ίδιος ο Κασσελάκης απλά θα καταλήξει να γίνει ο «μουτζούρης», ο οποίος μέσα σε λίγους μήνες θα «χαθεί» τόσο γρήγορα όσο γρήγορα εμφανίστηκε στο προσκήνιο …Ένας «μουτζούρης», ο οποίος θα «χρεωθεί» στην Αριστερά, προκειμένου αυτή να επιστρέψει στις «χαμηλές» πτήσεις τού «κομπάρσου» τού δικομματισμού …Μέχρι την επόμενη φορά που θα τη χρειαστούν τ’ «αφεντικά» να τη χρησιμοποιήσουν σαν «δεκανίκι» τού σχεδιασμού τους! …Όπως έγινε το «βρώμικο» ’89, το επίσης «βρώμικο» 2015 και όπως θα γίνεται πάντα όταν έχει ανάγκη ο δικομματισμός.

Γι’ αυτόν τον λόγο έσπευσαν —κατά κύριο λόγο— φανατικοί ΠΑΣΟΚΟΙ να ψηφίσουν για την ηγεσία τού ΣΥΡΙΖΑ …Με 2 ευρώ μπορούσαν να «πυροβολήσουν» τον αντίπαλό τους και να ελπίζουν στη δική τους «ανάσταση»! Για τον ίδιο λόγο κι ο «μίμος» τού Ανδρέα Παπανδρέου συναντήθηκε στο Στρασβούργο με τον Γιώργο Παπανδρέου! …Τσίπρας και Παπανδρέου συναντήθηκαν στας Ευρώπας ως νεόπλουτοι εκατομμυριούχοι των Μνημονίων, για να τακτοποιήσουν τα «ιδιοκτησιακά» τους «σύνορα» στη «μετακασσελάκεια εποχή»! …Όπως κάποτε είχαν συναντηθεί οι γέροι Καραμανλήδες με τους Μητσοτάκηδες ή τους Παπανδρέου μακριά από τα «βλέμματα» των Ελλήνων …Τα γνωστά βενιζελικά «κόλπα» ενός αιώνα συνεχών προδοσιών κι «αντιπαροχών»! Τους προβληματίζει η επόμενη «ημέρα» …Τι θα κάνουν μετά τον «gay τυφώνα» τής πολιτικής βλακείας, ο οποίος θα δημιουργήσει πολύτιμα «συντρίμμια», τα οποία θα πρέπει να μοιραστούν στους δικαιούχους τους! …Πρέπει να προστατεύσουν τα «μαγαζιά» τους, για να τα παραδώσουν κάποια στιγμή στα παιδιά τους!

Ήδη άρχισε να φαίνεται το «σενάριο» της νέας κατάστασης, εφόσον οι τελευταίες δημοσκοπήσεις εμφάνισαν τον Ανδρουλάκη πίσω από τον Μητσοτάκη και μπροστά από τον Κασσελάκη. Όλα πηγαίνουν με βάση το σχέδιο των «αφεντικών»! Από τη στιγμή που μπόρεσαν κι εξασφάλισαν μια πολύ δύσκολη —λόγω Μνημονίων— δεκαετία με το ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, τώρα τους είναι πολύ ευκολότερο να επανέλθουν δριμύτεροι. Αφού επιβίωσαν από το μίσος και την οργή τού λαού απέναντι στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ Εβραίους συνεργάτες τού Στρος Καν, τώρα, που έχει περάσει ο χρόνος, όλα αυτά έχουν χάσει την «έντασή» τους …Τώρα είναι ώρα να επανεμφανιστεί το ΠΑΣΟΚ …Το «αυθεντικό» …Το «πατριωτικό» …Όχι το «κακό» των Σημίτηδων, των Βενιζέλων, των Λοβέρδων και των Καηλίδων …Το παλιό, των Παπανδρέου και των πρασινοφρουρών, που «αγωνίστηκαν» και κατά τής Χούντας …Των «μουστακαλήδων» σαν τον Χαραλαμπόπουλο τού «άντρακλα» Ανδρέα! …Αυτό, που φώναζε «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»! …ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ «ΠΑΡΑΜΥΘΙ» οι νέοι «παπατζήδες»! …και μάλιστα με τη «ροζ γατούλα» από απέναντι!

Δημοσκόπηση GPO: Πτώση 5 μονάδων για ΣΥΡΙΖΑ -Στήριξη σε Κασσελάκη μόνο από  ψηφοφόρους του κόμματος - iefimerida.grΤα «παπατζηλίκια» —έτσι κι αλλιώς— στην Ελλάδα είναι τζάμπα! …ΠΟΤΕ κανένας δεν πλήρωσε το κόστος αυτών που είπε ή έταξε προεκλογικά! …Ο Γιωργάκης κέρδισε εκλογές με το «λεφτά υπάρχουν» και λίγους μήνες μετά τη νίκη του οδήγησε την Ελλάδα σε χρεοκοπία χειρότερη απ’ αυτήν του Τρικούπη! …Ο Τσίπρας κέρδισε εκλογές «ξεσκίζοντας» τα Μνημόνια κι απειλώντας τη Μέρκελ και μετά τη νίκη του αποδέχθηκε δύο Μνημόνια, υπέγραψε ένα τρίτο κι έγινε το πιο υπάκουο «κατοικίδιο» της Μέρκελ! …Ο Μητσοτάκης κέρδισε εκλογές αμφισβητώντας την προδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών» και μετά τη νίκη του την έκανε ο ίδιος Νόμο τού Κράτους! «Πλήρωσε» κανένας τα ψέματά του; Τα ίδια θα γίνουν και με την επανεμφάνιση του ΠΑΣΟΚ …Η «μοιρασιά» τού Αιγαίου θα γίνει «Ευκαιρία» για τους «πατριώτες» τής «Ελλάδας που «ανήκει» στους Έλληνες» να «δοξαστούν», καταγγέλλοντας! …Θα γίνει ευκαιρία να κερδίσουν εκλογές. Πάλι θα ξεκινήσει το παιχνίδι τού δικομματισμού, όπου ο ένας θα καταγγέλλει τον άλλο για προδοσία και όλοι θα είναι «κολλητοί» μεταξύ τους. Αυτό το ΠΑΣΟΚ θα διαδεχθεί σύντομα τη ΝΔ, μέχρι να γίνει ξανά το αντίθετο …Θα αρχίσουν οι Παπανδρέου τις «πάσες» με κάποιους από τους συγγενείς Μητσοτάκη —οι οποίοι βρίσκονται σε «αναμονή» για τη διαδοχή— και από εδώ πάνε και οι άλλοι.

Αυτός είναι ο σχεδιασμός τής Μετά-μεταπολίτευσης …Όρεξη να έχουν οι Έλληνες για «δούλεμα»! Όλα αυτά γίνονται βέβαια εξαιτίας τού τρόπου που είναι στημένα τα κόμματα ως νομικά πρόσωπα και της ιδιαιτερότητάς τους να «διαπλέκουν» τις Κυρίαρχες Εξουσίες μεταξύ τους. Όταν ένας κομματάρχης εκλέγεται για Πρωθυπουργός —και άρα για αρχηγός τής Εκτελεστικής Εξουσίας— και με τις ίδιες εκλογές ελέγχει την Πλειοψηφία τής Νομοθετικής Εξουσίας —η οποία διορίζει την ηγεσία τής Δικαστικής Εξουσίας—, ευνόητο είναι ότι βρισκόμαστε στον Μεσαίωνα …Έναν αυταρχικό, φασιστικό και σκοτεινό Μεσαίωνα, ο οποίος είναι «αμπαλαρισμένος» με δημοκρατικό περίβλημα. Απλά οι «βασιλείς» εδώ είναι χωρίς «στέμμα» και «στολές», για να μην προκαλείται ο «δημοκρατικός» λαός. Όλα αυτά οφείλονται στα κόμματα και τη λειτουργία τους. Όλα αυτά οφείλονται στον κομματισμό, ο οποίος «διαβρώνει» τα πάντα κι «εξουδετερώνει» τη δημοκρατική λειτουργία. Όλα αυτά οφείλονται στον μαρξισμό, ο οποίος καλλιεργήθηκε με διορισμούς, διαφθορές και βολέματα κι έφτασε στο σημείο να οδηγήσει την κοινωνία σε «σήψη»!

Γιατί τα χρέη των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συνιστούν κατάλυση του πολιτεύματοςΑκόμα και τα «κόκκινα» δάνεια των κομμάτων, τα οποία οι «δανειστές μας» τα διατηρούν σε μια μόνιμη «εκκρεμότητα», έχουν το νόημά τους …Δεν επιτρέπουν σε κανέναν νέο πολιτικό ν’ ανατρέψει τους «ιδιοκτήτες» τού δικομματισμού και να διεκδικήσει την ηγεσία στα κόμματα αυτά. Οι δανειστές προσφέρουν την πολυτέλεια του «μορατόριουμ» μόνον στις γνωστές βενιζελικές οικογένειες και με τον τρόπο αυτόν τα βαστάνε υπό την «ομηρία» τους …Διατηρούν την ιδιοκτησία των κομμάτων που τους εξυπηρέτησαν στα χέρια των ηγετών που τους εξυπηρέτησαν. Τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ δεν κινδυνεύουν από τους τραπεζίτες —όπως συμβαίνει με τους υπόλοιπους Έλληνες για ανάλογες περιπτώσεις— ΜΟΝΟΝ για όσο διάστημα τα κόμματα αυτά ανήκουν στους Μητσοτάκηδες και τους Παπανδρέου! Εάν ένας οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός αποφασίσει να τους «ανατρέψει», την επόμενη ημέρα που θ’ αναλάβει αρχηγός των κομμάτων αυτών θα δει «εντολές» κατάσχεσης τοιχοκολλημένες έξω από τα γραφεία του …Θα δει απειλές ποινικών διώξεων από τους τραπεζίτες-«δανειστές». Μόνον οι «εκλεκτοί» των «δανειστών» έχουν τη άνεση όχι μόνον να μην τακτοποιούν τα υπάρχοντα χρέη τους, αλλά αντίθετα να τα αυξάνουν κιόλας.

Με τον τρόπο αυτόν οι Αμερικανοσιωνιστές —και άρα οι «δανειστές μας»— ελέγχουν τον δικομματισμό και κατ’ επέκταση όλο το πολιτικό προσωπικό! Όλα τα κουτορνίθια, που αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στη Βουλή ως βουλευτές, είναι «δεσμευμένα» σε αυτά τα συμφέροντα …Δεν αντιδρούν σε τίποτε! …Όταν λέμε «σε τίποτε», εννοούμε ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ! …Κάνουν ό,τι συμφέρει τους «δανειστές», οι οποίοι είναι αφεντικά και ιδιοκτήτες τής ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!

Μόνος του ο Μητσοτάκης —και χωρίς καν την ψευδονομιμοποίηση της Βουλής— «κήρυξε» τον «πόλεμο» στη Ρωσία!!! …Μόνος του πήγε στο Ισραήλ και διεκδίκησε πρωταγωνιστικό ρόλο εις βάρος των συμφερόντων τού ελληνικού λαού!!! …Αναγνώρισε τη «Συμφωνία των Πρεσπών»!!! …Έβαλε «λουκέτο» στη ΔΕΗ —στην παγκοσμίως πιο δύσκολη στιγμή για την ενεργειακή πολιτική—!!! …Έχει κάψει τη μισή Ελλάδα για τις ανεμογεννήτριες, υλοποιώντας συμφωνίες, τις οποίες δεν γνωρίζει κανένας!!! …Αποστρατικοποιεί τα νησιά τού Αιγαίου, χωρίς να ενημερώσει κανέναν!!! Ετοιμάζεται για τη «Συμφωνία τού Αιγαίου»!!! …Ξεπουλάει τα πάντα, χωρίς να δίνει λογαριασμό ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! …Με την ΑΠΟΛΥΤΩΣ φασιστική πολιτική του δίνει «καύσιμα» για τα μελλοντικά «παπατζηλίκια» τού «πατριωτικού» ΠΑΣΟΚ, που θα καταγγέλλει τα αυτονόητα, όταν πλέον οι καταγγελίες αυτές δεν θα έχουν καμία αξία για τον λαό, αλλά θα έχουν αξία γι’ αυτούς που θα επιθυμούν να κερδίσουν εκλογές.

Προς το παρόν ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΟΧΟΣ αποδεικνύεται ότι είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη!!! …Η διεφθαρμένη και ΑΠΟΛΥΤΩΣ αναξιόπιστη Ελληνική Δικαιοσύνη …Η Δικαιοσύνη, που —για λόγους οι οποίοι δεν είναι του παρόντος— έκρινε τα παράνομα Μνημόνια σαν δήθεν «νόμιμα» και «βόλεψε» μέλη της στα ανώτατα πολιτειακά και κυβερνητικά αξιώματα!!! …Η Δικαιοσύνη των Πικραμένων και των Σακελαροπουλάδων …Η Δικαιοσύνη, η οποία επέτρεψε σε κόμματα, όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να συνεχίζουν να συμμετέχουν στις εκλογές, ενώ έχουν καταδικαστεί για διαφθορά και δωροδοκίες από τη SIEMENS!!! …Η Δικαιοσύνη, η οποία επέτρεψε τον αρχηγό τής ΝΔ, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι υπόδικος για την υπόθεση των υποκλοπών, να συμμετάσχει στις εκλογές και με την εξουσία τού Πρωθυπουργού να έχει την ευκαιρία να σβήσει τα «ίχνη» τής ενοχής του!!! …Η Δικαιοσύνη, που δήθεν «ψάχνει» τους «Σπαρτιάτες» για το εάν είχαν σχέσεις με τον Κασιδιάρη, αλλά αφήνει τα κόμματα του δικομματισμού να μονοπωλούν την εξουσία, ενώ είχαν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ σχέσεις με τον Χριστοφοράκο!!!

Η Δικαιοσύνη είναι πλέον η μόνη δύναμη που μπορεί να σώσει την Ελλάδα, αλλά δεν δείχνει καμία πρόθεση να το κάνει! …Η Δικαιοσύνη των διορισμένων από τον Μητσοτάκη ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ που κατά καιρούς υψώνει το «ανάστημά» της μόνον όταν πρόκειται να προστατεύσει τα συντεχνιακά της συμφέροντα!!! …Η Δικαιοσύνη, η οποία «κρύφτηκε» στα Μνημόνια, στους Υποχρεωτικούς Εμβολιασμούς, στις Υποκλοπές και τώρα στα καραγκιοζιλίκια των κομματικών ψευδοεκλογών!!! …Η Δικαιοσύνη, η οποία δεν λύνει άπαξ το θέμα των κομματικών δανείων εις βάρος αυτών που τα «έφαγαν», ώστε ν’ «απελευθερώσει» το πολιτικό προσωπικό από την «ομηρία» του κομματισμού των Πρεσβειών και των δωσίλογων!!!

Κατάλαβε ο αναγνώστης ποιοι «κρύβονται» πίσω από τις «κιλότες» τού Κασσελάκη; Ποιοι τον έφεραν σαν «αλεξιπτωτιστή» κι άρπαξαν το κόμμα από τα χέρια των «συντρόφων»; Από πού αντλεί αυτό το απίστευτο θράσος του; Αυτός, που δήθεν στο παιδικό του δωμάτιο είχε αναρτήσει την επιγραφή «Πρωθυπουργός»; Βέβαια δεν μας είπαν εάν αυτή η επιγραφή ήταν γραμμένη με στρασσάκια —όπως κάνουν όλα τα κοριτσάκια—, αλλά αυτό δεν έχει πλέον καμία σημασία …Μας «δουλεύει» ο ροζ κομπάρσος …Ο «Κρητίκαρος», τον οποίο μέχρι τώρα η οικογένειά του τον είχε μόνιμα «παρκαρισμένο» στις ΗΠΑ —γιατί ήταν «τοιούτος» και τους ντρόπιαζε και τώρα βγαίνει σύσσωμη να μας πει το πόσο τον «καμαρώνει».

Το μέλλον των επόμενων γενιών κρίνεται τους επόμενους μήνες! Εάν τους «βγει» ο σχεδιασμός κι επαναφέρουν το ΠΑΣΟΚ, η Ελλάδα θα καταστραφεί τις επόμενες δεκαετίες …και πιθανόν να κινδυνεύσει με «θάνατο» ο ίδιος ο Ελληνισμός …Ένας Ελληνισμός αιώνων θα «ξηλωθεί» από την πατρίδα του, γιατί οι «αντινατιβιστές» «ηγέτες του» θέλουν να τον διώξουν απ’ αυτήν, για να «προοδεύσει» στο εξωτερικό. Ένας Ελληνισμός αιώνων θα αντικατασταθεί από ΛΑΘΡΟμετανάστες, τους οποίους αυτοί οι «ηγέτες» έχουν συμφωνήσει με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ να εγκαταστήσουν στη γη τού Περικλή, του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα …Το τρομερό «παιδί» τού ανθρώπινου πολιτισμού θα κινδυνεύσει από ΤΡΕΛΟΥΣ Μητσοτάκηδες, ΒΛΑΚΕΣ Παπανδρέου, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ Τσίπρες κι ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ Κασσελάκηδες …Δυστυχώς!!!


Παναγιώτης Τραϊανού


πηγη

 

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη