Για ποιους πρακτόρευε ο Ανδρουλάκης;


 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Εάν και εφόσον όσα λέει η ΕΥΠ και η κυβέρνηση είναι αληθή, ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε επαφές με Κινέζους, τότε το πράγμα είναι πάρα πολύ σοβαρό! Επαναλαμβάνω, εάν και εφόσον όλα αυτά, είναι αληθή! Οι μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών ξένων Κρατών, δεν κινούνται κατά πολιτικού άλλου κράτους, χωρίς να είναι σχεδόν βέβαιες, ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδικά όταν η πληροφόρηση για ένα άτομο προέρχεται από δύο και τρεις διαφορετικές υπηρεσίες, σημαίνει ότι ο στόχος ενδιαφέροντος έχει θέσει σε συναγερμό τους πάντες!!!

Εάν και εφόσον όλα αυτά που διαρρέονται είναι αληθή και η ΕΥΠ βρέθηκε μπροστά σε κάτι που δεν σήκωνε «στραβά μάτια» από μέρους της, η τόσο μεγάλη κινητοποίηση των ξένων μυστικών υπηρεσιών κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, σημαίνει, ότι όχι μόνο είχε δοσοληψίες, ενδεχομένως οικονομικού χαρακτήρα με τους Κινέζους, αλλά πρακτόρευε άγρια υπέρ τους, μέσα στις υπερεθνικές δομές του Ευρωκοινοβουλίου!!!

Οι Κινέζοι, όπως είναι γνωστό από πολλές περιπτώσεις στρατολόγησης πολιτικών προσώπων στις ΗΠΑ ή προσώπων που έχουν πολιτική επιρροή, όπως ο Χάντερ Μπάιντεν, δίνουν πολλά λεφτά, πολλά ναρκωτικά και πολλά ανήλικα στον στρατολογημένο στόχο. Η υπόθεση λοιπόν, Ανδρουλάκη, μπορεί να έχει πολύ ζουμί, πολύ περισσότερο απ’ ό,τι φανταζόμαστε.

Δεν σας προκαλεί εντύπωση, που ένας πουθενάς πολιτικός, ένα βλαχαδερό, ανέλαβε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ; Έπεσαν πολλά λεφτά από την Κινεζική Πρεσβεία στην υπόθεση εκλογής του; Το ΚΚΕ, οι Καραμανλικοί και οι Συριζαίοι, τα πολιτικά πρακτόρια του Πεκίνου στην Ελλάδα δηλαδή, ποιο ρόλο έπαιξαν στην εκλογή αυτού του κλόουν; Πόσο τυχαία είναι η ταύτιση του «Κινέζου» Ανδρουλάκη με τον Τσίπρα, στο θέμα της Ταϊβάν και της Ρωσίας; Πόσο τυχαίο είναι η εμπλοκή του ονόματος της Αρμενικής κυβέρνησης στην υπόθεση, που έχει ως σκοπό να δείξει ότι ενδεχομένως να υπάρχει και Τουρκική συμμετοχή στο κόλπο στρατολόγησης του Ανδρουλάκη από τους Κινέζους, μία συμμετοχή που έχει γεωπολιτική λογική, αφού οι Τούρκοι έχουν ταχθεί ανοιχτά, υπέρ του Ρωσο-Κινεζικού άξονα. Ο Ερντογάν, σε δήλωσή του, δεν έχει κρύψει ότι επιθυμεί στην Ελλάδα, μία κυβέρνηση που θα την συγκροτούν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το Μέρα25 και το ΚΚΕ, όπου μετά την παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, θα παραδώσει το Αιγαίο στην Τουρκία, θα έχει πρόεδρο Δημοκρατίας Μουσουλμάνο μετανάστη, όπως επιθυμεί ο Βαρουφάκης και θα ανοίξει τα σύνορα, ώστε να ολοκληρωθεί ο αποικισμός της χώρας από Μουσουλμάνους μετανάστες, μετατρέποντας την Ελλάδα σε επαρχία του Τουρκικού Χαλιφάτου.

Για ποιον λόγο όλοι οι δημοσιογράφοι στήριξαν Ανδρουλάκη, εάν η υπόθεση αυτή δεν έδειχνε ότι ολόκληρο το εγχώριο πολιτικό μας σύστημα, πρακτορεύει συνειδητά υπέρ ξένων δυνάμεων και ειδικά της Κίνας και δε θα έδειχνε, σε δεύτερο χρόνο, το πόσα λεφτά πήρε ο Κώστας Καραμανλής για να δώσει το λιμάνι του Πειραιά στους Κινέζους; Πόσα λεφτά έχει δώσει και εξακολουθεί να δίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας, στον Περισσό και στην Κουμουνδούρου; Μέχρι και ο ανύπαρκτος, πολιτικά, Πάνος Καμμένος, έχει ταχθεί υπέρ των Κινέζων!

Karamanlis Cosco

Φυσικά, ο Μητσοτάκης, γνώριζε τι έχει κάνει ο Ανδρουλάκης και φυσικά, προσπάθησε να εκβιάσει προς ίδιον πολιτικό όφελος. Ο killer, δεν είναι τόσο ανόητος για να αφήσει μία τέτοια υπόθεση να πάει χαμένη.

Σας είχα γράψει, ότι η αλληλοεξόντωση των δυτικών νεομαρξιστών με τους ανατολικούς παλαιομαρξιστές, θα έχει πολύ γέλιο και θέαμα! Δεν έπεσα έξω, για άλλη μία φορά. Όσο βαδίζουμε προς την τελική σύγκρουση και ξεβρωμίσματος του πλανήτη από τους νεο-μαρξιστές και τους παλαιο-μαρξιστές, το γέλιο θα πέφτει άφθονο!

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη