Ζούμε επικές στιγμές Δημοκρατίας στην αναζήτηση "δημοσιονομικού χώρου"



Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων με μαγαζιά σε πόστα "φιλέτα", κλαίνε όλοι στον τουρισμό που χάθηκε ο Μάϊος και καλούνται τώρα -αντί εσόδων- να πληρώσουν κι απο τσέπη τους τα "κερατιάτικα" αυτής της χασούρας (λειτουργικά, ρεύμα, ασφάλιστρα, έξοδα προσωπικού κλπ)...

Την ίδια στιγμή η -πάντα πολλά υποσχόμενη- αστική Δημοκρατία, έχει ξαμολήσει τους -δια πάσαν αγγαρεία- μπατσο-εισπράκτορες της να μοιράσουν 500ευρα πρόστιμα σε ελέγχους για έναν ξεχασμένο νόμο του 2010‼️ περί 👉Βιβλίου Αναφοράς Καπνίσματος😂...
Ένα αριθμημένο εκατοστασέλιδο ΤΕΤΡΑΔΙΟ με σφαγισμένο σε κάθε σελίδα του το "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"🤢, που ακόμη και όσοι -απο τότε- το είχαν, δεν θυμούνται καν σήμερα που να'χει ξεχαστεί.
Ζούμε επικές στιγμές Δημοκρατίας στην αναζήτηση "δημοσιονομικού χώρου"😜😂...
Φαίνεται πως απ'τη ληστεία της βενζίνης, (χώρια του ρεύματος και τις αυξήσεις τζίρου στο ΦΠΑ απ'την ακρίβεια) το πολίτευμα δεν έχει εισπράξει αρκετά για προκαταβολές εξοπλιστικών απ'ολες τις χώρες της Σιωνιστικής πυραμίδας, ώστε να εξασφαλίσει την Εθνοπαρασιτική του επιβίωση... και ταυτόχρονα να θρέφει το απέραντο δημόσιο συμβασιούχων και μονίμων ψηφοφόρων ενώ παράλληλα να καλύπτει και το κόστος απο την ΑΝΑΠΟΔΗ ΦΥΛΑΞΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ώστε να μην αποδράσει κανείς απο τους λαθρο-έποικους της ελλαδικής χωματερής.
Συνεχίστε μισθοφοράκοι πραιτοριανοί του Δημοκρατικού ζυγού... Κι οι γενίτσαροι επι Οθωμανικού τη... δουλίτσα τους κάνανε !
Γι'αυτό και δεν σας πίεσαν με τα εμβόλια άλλωστε... Οι φύλακες βαστούν το πολίτευμα.


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη