Είναι η δημοκρατία ηλίθιε...

 


Νικόλαος Ρήγος



Λυπάμαι που το λέω, αλλά όπου ακούς "ναζί" στις περισσότερες περιπτώσεις γράψε δίπλα = ΧΡΗΣΤΙΚΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ. Είτε απο ανιδιοτελή, ατόφιο ηλιθιότητα, είτε -εξ αιτίας της- ως μισθοφοράκος που αντλεί οφέλη... Το αποτέλεσμα το ίδιο κωμικο-τραγικό είναι.
Διότι ΕΑΝ υπήρχαν σοβαροί Εθνικοσοσιαλιστές στην Ουκρανία και όχι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ (όπως κι οι εδώ Πασοκοναζί😜), δεν θα πολεμούσαν για λογαριασμό του "καλού" εβραιούλη Ζελένσκι (που απ'οταν ανέλαβε τους μισθώνει ως "παρα" κρατικούς για την βρώμικη δουλειά και την επαύριο θα τους κρεμάσει εις το όνομα της Δημοκρατίας) αλλά θα εκμεταλλευόντουσαν την ευκαιρία της Ρωσικής εισβολής, για να τον ρίξουν και να αναλάβουν αυτοί την εξουσία... Είτε σε συμφωνία με τον εισβολέα, είτε ταμπουρωμένοι σε εδάφη της Ουκρανία της επόμενης ημέρας.
Ότι δηλαδή θα κάνουμε και εμείς, σε όποιον εισβολέα έρθει να γκρεμίσει την Εθνοπαρασιτική Δημοκρατία... Εξού και έχω βγάλει το ρητό: "Καταδικάζουμε τη βία απ'οπου κι προέρχεται ΟΤΑΝ ΑΡΓΕΙ, ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ"
Διότι δεν έχει σημασία ΗΛΙΘΙΕ, πόσο μεγάλη εδαφικά είναι η Πατρίδα, αλλά η Εθνοφυλετική επιβίωση του Αίματος. Τα εδάφη ανακαταλαμβάνονται, αλλά εάν χαθεί ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ (δηλαδή το Αίμα, το Γένος), τότε η Πατρώα Γη καταλήγει ΒΕΒΗΛΩΜΕΝΗ γη... Ουρητήριο αλλόφυλων εποίκων που αφοδεύουν στων Ελλήνων τα Ιερά ως φορο-υπήκοοι της Εθνοπαρασιτικής Δημοκρατίας των πατριδοκάπηλων.
Αυτό δηλαδή που κατάντησε την Πατρώα γη των Ελλήνων, σήμερα η Δημοκρατία.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη