ΝΑΤΟ προς Κίνα: καταδικάστε τη ρώσικη εισβολή. Κίνα: δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ποιος βομβάρδισε την πρεσβεία μας στη Γιουγκοσλαβία!!


Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ υποστήριξε ότι η Κίνα έχει υποχρέωση ως μέλος του UNSC να υποστηρίξει και να τηρήσει το διεθνές δίκαιο και να συμμετάσχει με τον υπόλοιπο κόσμο καταδικάζοντας τη ρωσική εισβολή.

Η Κινεζική Αποστολή στην ΕΕ απάντησε: Ο λαός της Κίνας μπορεί να συμπάσχει πλήρως με τους πόνους και τα βάσανα άλλων χωρών γιατί δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ποιος βομβάρδισε την πρεσβεία μας στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας.
Δεν χρειαζόμαστε διάλεξη για τη δικαιοσύνη από τον καταχραστή του διεθνούς δικαίου. Ως απομεινάρι του Ψυχρού Πολέμου η μεγαλύτερη στρατιωτική συμμαχία στον κόσμο, το ΝΑΤΟ συνεχίζει να επεκτείνει το γεωγραφικό της εύρος και να διευρύνει τις επιχειρήσεις της. Τι είδους ρόλο έχει παίξει στην παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα; Το ΝΑΤΟ χρειάζεται περίσκεψη..

Σε κάθε περίπτωση ο κάθε πόλεμος ΗΠΑ ΝΑΤΟ είναι δίκαιος πόλεμος και οι βόμβες τους ανθρωπιστικές.. αυτό είναι το στρατιωτικό τους δόγμα για ηλιθίους και συνειδητά επιλήσμονες….

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη