Χαρακτηριστικό ΓΝΩΡΙΣΜΑ κάθε δημοκρατικά ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥ Έλληνα είναι ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑ


Χαρακτηριστικό ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΡΩΜΙΟΚΑΤΣΙΒΕΛΟΥ αλλά και κάθε δημοκρατικά ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥ Έλληνα είναι ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑ, ότι ισχυρίζεται οτι πρεσβεύει... Να ΑΝΗΚΕΙ σε αφέντη, όπως τα οικόσιτα ζώα και οι πόρνες.

Είναι η πόρνη Ρωμιοσύνη που περιγράφει ο Κωστής Παλαμάς με τους σκυφτο-ραγιάδες της, που "σέβονται" ΜΟΝΟΝ οτι φοβούνται και στομιάζουν οτι θεωρούν όμοιο τους: "Των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι".
Ο χατζηρωμιός μούλος της ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗΣ Ρωμιοσύνης, έχει μια ΦΟΛΚΛΟΡΙΚΗ αμιγώς ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ άποψη περι Πάτρης. Εάν το "χωράφι" Batrida de Coco, πιάνει καλά φράγκα, το χατζηρωμιό άνετα το "σκοτώνει" ή το προσφέρει "μπιρ-παρά" για λίγο σταθερότητα.
Γι'αυτόν η έννοια του Έθνους είναι αφηρημένη, (συνήθως εννοούν τους φορο-υπηκόους της Εθνοπαρασιτικής) ενώ ο ζητωμπατριωτιΖμός rocks (!) κάπου μέσα στην ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ που νιώθει γκοζμοπολίτης... Περιπλανώμενος τσαντιρόγυφτος του Παγκόσμιου μαχαλά... Μα, βαστά την κωλομπαράδοση της Ρωμιοσύνης σε πανηγιούρια τσι μΠαναίας χαιντι-μάλε με κλαρίνα, τσιφτετελο-γκόμενες, πιόμα και νηστίσιμα κοψίδια.
Ψοφάει για τεμενάδες και Μεσσίες καρτερά... Αγώνες δια αντιπροσώπων... Ηγέτες και Ήρωες να'ρθουν να το λυτρώσουν, να δώσουν εκείνοι τη μάχη για λογαριασμό του και να θυσιαστούν ακόμη...
Μα... σαν του είναι πια αχρείαστοι, με δημοκρατικές διαδικασίες άνετα τους σταυρώνει (σαν τον Ωσαννά του) εξαντλώντας την συμπόνια του στον όμοιο του Βαραββά... Μην απορείς λοιπόν που και την Τιμημένη στολή του Εύζωνα, και τους οπλαρχηγούς της Εθνεγερσίας ακόμη, ενίοτε σαν pet τους βλέπει... Είναι η φύση του Ρωμιού ξεφτιλισμένη. Δεν τους γλεντάνε τυχαία...
Αυτοί_είστε: Των εβραιοπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι.
ΥΓ: Αν πεινάς Λέλο🍌 για ψωμάκι... Φάε το σκυλάκι, πριν σας φάει ο Πάκι.


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη