Καλή η έρευνα στους πολιτικούς, αλλά να δούμε και λίγο τα payroll των ΜΜΕ.

 


Ελένη Παπαδοπούλου




Αυτό το έγραψα το 2018, όταν έσκασε το σκάνδαλο Novartis. Δεν αλλάζω ούτε κόμμα τέσσερα χρόνια μετά. Ενδιαφέρον δεν έχει πλέον μόνο για την Novartis, αλλά και για την πολιτική υγείας που ακολούθησε το διεφθαρμένο Κράτος μας και με τον κορονοϊό. "Το είχα ξαναγράψει παλιότερα και το ξαναλέω λόγω της επικαιρότητας. Οταν ξέσπασε η επιδημία γρίπης το 2009, που ο ΠΟΥ χαρακτήρισε πανδημία, ήμουν στην Γαλλία. Η Γαλλία είχε ελάχιστους θανάτους από αυτήν. 80 περίπου άτομα σε ένα πληθυσμό 65 εκ. Ούτε στα ΜΜΕ, ούτε πουθενά είχε γίνει τέτοιος χαμός με υστερίες και καλέσματα για εμβολιασμούς. Κι αυτό ενώ η πανδημία ξέσπασε καταχείμωνο.
Αρχές Ιουνίου και ενώ στην Γαλλία έχουν σταματήσει να ασχολούνται και έχει αρχίσει και το καλοκαίρι επιστρέφω Ελλάδα, όπου ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ασχολούνταν υστερικά με την επιδημία γρίπης, χωρίς ακόμη να υπάρχει καν θάνατος από αυτήν. Υπουργός τότε ήταν ο Αβραμόπουλος. Ο Αβραμόπουλος κάνει μία τεράστια παραγγελία εμβολίων καλοκαιριάτικο και χωρίς η Ελλάδα να είναι από τις χώρες μεγάλης επικινδυνότητας σπαταλώντας εκατομμύρια σε εμβόλια που έληξαν και πετάχθηκαν.
Θα πω μόνο ότι στο διεθνές αεροδρόμιο Charles de Gaulle οι μόνοι γελοίοι με μάσκες στα πρόσωπα ήταν οι Ελληνες. Καλή η έρευνα στους πολιτικούς, αλλά να δούμε και λίγο τα payroll των ΜΜΕ.
Δεν θεωρώ τυχαία την στιγμή που βγαίνει το σκάνδαλο, αλλά δεν θεωρώ και καθόλου απίθανο όλα αυτά να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, για κάποια τουλάχιστον πρόσωπα."
Δίνω το λινκ https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2047567708853887&id=100008020323341 γιατί τα σχόλια από κάτω έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη