Mόνο εντελώς ηλίθιοι θα είχαν δεχτεί τα έργα και τις ημέρες της εγκληματικής συμμορίας του Εφιαλτάκη



Η αλήθεια είναι ότι μας πήραν την ζωή και μας την επέστρεψαν σε εφαρμογή κινητού με QR code. Όσο το σκέφτομαι τόσο καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μόνο εντελώς διεστραμμένοι εγκέφαλοι θα μπορούσαν να το είχαν κάνει αυτό. Και όσο το ξανασκέφτομαι καταλήγω σε ένα ακόμη συμπέρασμα: ότι μόνο εντελώς ηλίθιοι θα είχαν δεχτεί να χωρέσουν την ζωή τους σε ένα app με QR code.

Και συνεχίζουμε με το τι διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία, επισήμως κιόλας, μέσω των εργαστηρίων "δεξιοτήτων". Το παρακάτω απόσπασμα βρίσκεται σε εκπαιδευτικό υλικό που δινει το Υπουργείο στους μαθητές. Εξαιρετικό το άρθρο του Dimitrios Papageorgiou στο newsbreak. Διαβάστε το και θα καταλάβετε τι γίνεται. Με τον ΣΥΡΙΖΑ το είχαμε για μία εβδομάδα στο Γυμνάσιο, την επονομαζόμενη "θεματική". Τώρα τα έχουμε για όλον τον χρόνο και από το Δημοτικό.
Η Κοκκινοσκουφίτσα σε νέα γελοία και επικίνδυνη έκδοση. Με τις σφραγίδες του Υπουργείου.
"Το παραμύθι ξεκινά ως εξής: «Υπήρχε κάποτε ένα νεαρό άτομο με το όνομα Κοκκινοσκουφίτσα»...
Στην παρατήρησή του λύκου ότι δεν είναι ασφαλές για ένα μικρό κορίτσι να περπατά μόνο μέσα σε αυτά τα δάση τού απαντά: "Θεωρώ ότι το σεξιστικό σας σχόλιο είναι προσβλητικό στο έπακρο, αλλά θα το αγνοήσω εξαιτίας της παραδοσιακής κατάστασής σας ως αποκλεισμένου από την κοινωνία, το άγχος της οποίας κατάστασης σάς έκανε να αναπτύξετε τη δική σας, εντελώς ιδιόρρυθμη κοσμοθεωρία."
Ο λύκος τρώει την γιαγιά και «απαλλαγμένος από άκαμπτες, παραδοσιακές αντιλήψεις περί αρρενωπότητας και θηλυκότητας, φόρεσε το νυχτικό της γιαγιάς και χώθηκε στο κρεβάτι».
Όταν εμφανίζεται ο ξυλοκόπος να σώσει την γιαγιά και την Κοκκινοσκουφίτσα δείτε τι του απαντά το Γκρέτα-Τζέισον-Αντιγόνη που έχει εισβάλει στο παραμύθι.
«“Και τι νομίζεις ότι κάνεις;” ρώτησε η Κοκκινοσκουφίτσα. Τα μάτια του ξυλοκόπου ανοιγόκλεισαν και προσπάθησε να απαντήσει, αλλά δεν του ήρθε καμία λέξη. “Ορμάς εδώ σαν Νεάντερταλ, αναθέτοντας στο όπλο σου να σκεφτεί για σένα!” φώναξε. “Σεξιστή! Ρατσιστή! Πώς τολμάς να υποθέσεις ότι μια γυναίκα και ένα λύκος δεν μπορούν να λύσουν τα δικά τους προβλήματα χωρίς τη βοήθεια ενός άνδρα!” Οταν άκουσε την παθιασμένη ομιλία της εγγονής της, η γιαγιά πήδηξε από το στόμα του λύκου, πήρε το τσεκούρι του ξυλοκόπου και απέκοψε το κεφάλι του».
Υστερα από αυτή τη δοκιμασία η Κοκκινοσκουφίτσα, η γιαγιά και ο λύκος αισθάνθηκαν δεμένοι με έναν κοινό σκοπό. Αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα εναλλακτικό νοικοκυριό με βάση τον αμοιβαίο σεβασμό και τη συνεργασία, και έζησαν μαζί στο δάσος ευτυχισμένοι για πάντα, έχοντας… ξεμπερδέψει με τον σεξιστή ξυλοκόπο, ο οποίος χαρακτηρίστηκε Νεάντερταλ και ρατσιστής."

Ελένη Παπαδοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη