Πόσο "παλιάς τεχνολογίας" είναι τελικά τα νέα εμβόλια;

 


Γιώργος Ζουγανέλης


Οχι και παλαιάς τεχνολογίας και με σαφώς πρόβλημα ποιότητας
Πρόβλημα απο τοξικότητα, αυτοάνοσα, καρκίνους και άλλα στις παρενέργειες απο το Novamax ή Nuvaxomid, το νέο πειραματικό DNA εμβόλιο, έναν όρο που τον αποφεύγουν στα ΜΜΕ του Πέτσα.
Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το "ανοσοενισχυτικό" τη σαπωνίνη που λαμβάνεται απο τα δένδρα με το σκώρο πάνω ( ; ), τα κύτταρα του οποίου έχουν μολυνθεί απο τον βακυλοϊό, του οποίου έχει αλλάξει το DNA. Η σαπουνίνη πως έχει αποδειχθεί στο συγκεκριμένο εμβόλιο πως δεν είναι τοξική. Τί κέρδισε ο ΕΜΑ για να δεί θετικά το θέμα και αυτού του εμβολίου;
Πριν πούμε κάτι άλλο να μελετήσετε αυτό το άρθρο με προσοχή.
Σημειώστε:
1. Η σαπουνίνη εισέρχεται στον οργανισμό μαζί με νανοσωματίδια απο spikes που μοιάζουν με αυτές του ιού (λειτουργεί κατα την εταιρεία σαν ανοσοενισχυτικό). Για ποια παραλλαγή δεν ξέρω. Ούτε τα ειδικός ξέρουν. Αυτά μόνο τρώνε.
2. Η Παπαευγγέλου ψευδώς σας λέει πως πρόκειται για κλασικά εμβόλια. Σας λέει ΨΕΜΑΤΑ. Πρόκειται για νέα πειραματικά DNA εμβόλια νέας τεχνολογίας. Δεν μπορεί να σας κοροϊδεύει. Εκτός αν δεν καταλαβαίνει τί της γίνεται, που δεν θα με παραξενέψει.
3. Να τα φαντάζεστε σαν τα mRNA λειτουργικά με περισσότερα αυτοάνοσα, καρκίνους απο αυτά κοκ
4. Το θέμα απόδοση θα το δούμε απο το κατά πόσον δίνουν ανοσία μνήμης όπως υπόσχονται ενω γιαυτό θα έπρεπε ήδη να υπάρχουν αποδείξεις. Πάντως αυτό δεν είναι εύκολο να αποδειχτεί αφού οι κοινωνίες πλέον έχουν αποκτήσει ένα cross immunity.
5. Πρέπει να δούμε πάλι τη σχέση ιικου φορτίου και αντισωμάτων αλλά και το ποιός μηχανισμός ADE υπάρχει και σε τι βαθμό.
Aυτά για ζέσταμα... με το Γαλικό DNA εμβόλιο Vidprevtyn το αδελφό του Novamax να έρχεται και αυτό ενώ υπάρχει μια ησυχία απο όσους ήταν κατά των εμβολίων πλήν εμού! Οπως βλέπετε, έναν με έχετε, να με προσέχετε. Ο Γιαννακόπουλος ξέρει κάτι;
Να κάνουν πειράματα πάνω τους. Όχι σε εσάς. Τί είσαστε;

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη