Σανό για ηλίθιους και τετράποδα.

 


Ελένη Παπαδοπούλου



Σανό για ηλίθιους και τετράποδα.

"Στην Ελλάδα τα βασικά περιοριστικά μέτρα -η μάσκα και η τηλεργασία δεν περιορίζουν την κοινωνική ζωή- είναι η όρθια διασκέδαση και τα γήπεδα, που εξετάζουμε πώς θα τα αλλάξουμε. Η πρόθεση είναι να αποκλιμακώνονται συνεχώς τα μέτρα και να μένουν τα απολύτως απαραίτητα», τόνισε ο κ. Πλεύρης. Ο ίδιος τόνισε ότι τα μέτρα που έχουν απομείνει στη χώρα μας είναι αρκετά ήπια." (Καθημερινή)

Στην Ελλάδα τα βασικά περιοριστικά μέτρα ειναι η στέρηση ζωής από τον πληθυσμό. Οτι επί πολλούς μα πάρα πολλούς μήνες στερείται την πρόσβαση σε δραστηριότητες απαραίτητες για την πνευματική, ψυχική και σωματική του υγεία. Για να αποκτήσει πρόσβαση έχει μετατραπεί σε πράγμα και ζώο και σκανάρεται προκειμένου να του επιτραπεί η είσοδος σε χώρους. Για την δε εργασία πληρώνει κεφαλικό φόρο, προκειμένου να έχει δικαίωμα να εργαστεί.
Απολύτως απαραίτητα περιοριστικά μέτρα κ. Πλεύρη, που θα είναι το σκανάρισμα, δεν υπάρχουν. Το μόνο που υπάρχει είναι το κανένα περιοριστικό μέτρο.
Στην Ελλάδα τα μέτρα είναι από τα πιο φρικτά. Εκτός αν έχουν ο Πλεύρης και οι συν αυτώ ως πρότυπο την Κίνα. Εντάξει δεν μας ψαρεύουν ακόμη με απόχη στον δρόμο και δεν μπαίνουμε σε καραντίνα-φυλακή, που την πληρώνουμε κιόλας.
Η αναφορά σε γελοιότητες και την άρση των περιορισμών, όπως η μουσική, η όρθια διασκέδαση και τα γήπεδα είναι για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την χουντάρα που έχουν επιβάλλει. Οι περορισμοί αυτοί ήταν εξαρχής γελοίοι.
Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί λέει θα απολυθούν. Μάλιστα. Οι άλλοι που είναι πλέον σαν ανεμβολίαστοι γιατί θα μείνουν; Γιατί ήταν καλά παιδάκια και έτρεξαν να κάνουν το εμβόλιο; Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Τιμωρείτε ή φροντίζετε την δημόσια υγεία;

Οι δηλώσεις αυτές, τα μέτρα αυτά, η πολιτική αυτή είναι ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ για τους πολίτες, τους οποίους τους έχετε γονατίσει.
Μέτρα μέχρι τέλος Μαρτίου; Δεν φαντάζομαι τόσο πολύ.
Μαζέψτε τα και τελειώνετε, γιατί δεν σας παίρνει άλλο. Οι άλλες χώρες δηλαδή ειναι ηλίθιοι και εμείς είμαστε οι έξυπνοι φοβεροί εμπιστήμονες που ξέρουμε όσα δεν ξέρει η Αγγλία, η Δανία, η Σουηδία.
Υ.Γ. Λυπάμαι πολύ που ο Πλεύρης που γνώρισα και που στάθηκε τόσο πολύ δίπλα στους κατοίκους το 2010-11 δεν είναι πια ο ίδιος. Εγώ ήξερα έναν άνθρωπο έξυπνο, ειλικρινή, ευγενικό και αποτελεσματικό. Αυτός που παρακολουθώ πλέον είναι ένας άγνωστος. Τελικά ο Μητσοτάκης θα πάρει πολύ άξιο κόσμο στον λαιμό του.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη