Ο Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε την ρωσική πυρηνική Ασπίδα να τεθεί σε ετοιμότητα μάχης.


Ο Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε την ρωσική πυρηνική Ασπίδα να τεθεί σε ετοιμότητα μάχης.

 Αυτό σημαίνει ότι έχουν ανοίξει τα «σιλό» των βαλλιστικών πυραύλων, ότι τα αεροσκάφη της πυρηνικής αποτροπής κάνουν βόλτες πάνω από την Ευρώπη και ότι τα Υποβρύχια γύρω από τις ΗΠΑ είναι σε ετοιμότητα ενός λεπτού. 

Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξαπολύσει 6.500 πυρηνικά βλήματα κατά των εχθρών της με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Οι πύραυλοι στοχεύουν ήδη Λονδίνο , Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Σικάγο, Λος Άντζελες, Σαν Φραντσίσκο, Μαϊάμι, Βερολίνο, Παρίσι , Ρώμη, Μιλάνο,  κλπ.).

Η εντολή δόθηκε σε συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας Σεργκέϊ Σοϊγκού και τον αρχηγό του ρωσικού Γενικού Επιτελείου Βαλέρι Γερασίμωφ.

«Κορυφαίοι αξιωματούχοι στις ηγετικές χώρες του ΝΑΤΟ κάνουν επιθετικές δηλώσεις εναντίον της χώρας μας. Για το λόγο αυτό, διατάζω τον υπουργό Άμυνας και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου να θέσουν στο ειδικό καθεστώς πολεμικής ετοιμότητα τις πυρηνικές δυνάμεις του ρωσικού στρατού», δήλωσε ο Πούτιν σε συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Βαλέρι Γκερασίμοφ στο Κρεμλίνο την Κυριακή.‎ ‎Ο Πούτιν τόνισε ότι οι δυτικές χώρες λαμβάνουν επίσης εχθρικά μέτρα κατά της Ρωσίας στον οικονομικό τομέα.‎ ‎ «Αναφέρομαι και στις παράνομες κυρώσεις, οι οποίες είναι πολύ γνωστές σε όλους», πρόσθεσε.‎

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη