ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΝΑΖΙΣΜΟΣ!!!


 

Αντώνης Παπαντωνίου


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ;;;;

Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια Επίθεσης εναντίον των Λαών όλου του Πλανήτη από μια Εγκληματική Συμμορία που ο Στόχος της ήταν η μετατροπή του Ανθρώπου σε Αντικείμενο για όλες τις χρήσεις, φαίνεται ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της παράκρουσης γιατί ξαφνικά είδε ότι ο Άνθρωπος δεν πρόκειται να απεμπολήσει το αυθύπαρκτο με το οποίο ήρθε στη Ζωή.
Έτσι λοιπόν ήρθε η στιγμή που άρχισαν να παίρνουν πίσω τα στρατεύματα που είχαν χρησιμοποιήσει, που σαν Προσωπικό είχαν Εγκληματίες διαφόρων αργυρώνητων Επιστημόνων, κυρίως Ιατρών και Νομικών που έδιναν την δυνατότητα στους Πολιτικούς να ασκούν Τρομοκρατία στους Λαούς τους, και σαν Μέσα τον ΦΟΒΟ του Θανάτου που με περισσή απλοχεριά παρουσίαζαν στην συντριπτική τους Πλειοψηφία όλα τα Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα παντού στον Πλανήτη με την παρουσίαση και ανατριχιαστικών και ψεύτικων εικόνων.
Η μία μετά την άλλη λοιπόν οι Κυβερνήσεις άρχισαν να υποχωρούν και να αποσύρουν σταδιακά την Επίθεση, φοβούμενοι πλέον τα χειρότερα, όχι μόνον για το Πολιτικό Μελλον τους αλλά και για την προσωπική τους Ασφάλεια!
Το ερώτημα λοιπόν που πού πρέπει να απαντηθεί είναι εάν και η ολοκληρωτική επαναφορά στη Ζωή είναι αρκετή και μπορεί να θεωρηθεί ότι η Νίκη των Λαών είναι πραγματικότητα η ένας τακτικός ελιγμός των Επιτιθέμενων για να προετοιμάσουν καλύτερα την επόμενη Επίθεση, τροποποιώντας ίσως τον Σχεδιασμό της.
Εάν λοιπόν ανατρέξουμε στην Ιστορία και ζητήσουμε τη βοήθειά της για να δούμε το Μέλλον, θα διαπιστώσουμε ότι όλες οι Εξουσίες σαν ζητούμενο είχαν την Δουλοποίηση του Ανθρώπου προς όφελος των εκάστοτε Πολιτικών και Οικονομικών Αρχόντων. Και οι Λαοί;;; έβγαιναν πάντα Νικητές μετά από Καταστροφές σε Έμψυχο Δυναμικό αλλά και σε Υποδομές, αλλά μεθυσμένοι από την Νίκη άφηναν την διαχείριση της Ζωής τους σε Πολιτικούς και ποτέ δεν συμμετείχαν ουσιαστικά αλλά μόνον περιστασιακά.
Τρανό παράδειγμα είναι η τελευταία μεγάλη Νίκη κατά του «Φασισμού-Ναζισμού», όπου το Νέο Ξεκίνημα παρουσιάστηκε με την Ίδρυση του Ο.Η.Ε με Παγκόσμιες Διακηρύξεις για τον Σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με Διεθνείς Συμβάσεις και Διεθνή όργανα που κάτω από την Εποπτεία του Ο.Η.Ε. θα προστάτευαν την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του Ανθρώπου και θα απαγόρευαν τον Πόλεμο από κάποιους «κακούς»…..
Όλοι θυμόμαστε όμως ότι στο Ξεκίνημα σχεδόν του Ο.Η.Ε. ο επικεφαλής ήταν ένας ΝΑΖΙ, ο πολύς ΚΟΥΡΤ ΒΑΛΝΤΧΑΙΜ, ο Εμπνευστής της Ε.Ο.Κ με εκκίνηση την ΕΚΑΧ ήταν οι ΣΟΥΜΑΝ και ΜΟΝΝΕ, εκ των οποίων ο πρώτος ήταν ένας Αλσατός που είχε πάρει μέρος στον Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ με τους ΝΑΖΙ και μετά την κατάκτηση της Γαλλίας από τους ΝΑΖΙ, Στο 2ο, ήταν Υπουργός στην Κυβέρνηση του ΒΙΣΥ, του ΠΕΤΑΙΝ,που διασώθηκε δραπετεύοντας έγκαιρα και τον έκρυβαν Καλόγεροι σε Μοναστήρια στη Γαλλία γλυτώνοντας από τους ΜΑΚΙ, και το 1952, με τα «Μέτρα Ειρήνευσης» του ΝΤΕ ΓΚΩΛ ορίστηκε Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, ο δε ΜΟΝΝΕ σύμφωνα με Δημοσιεύματα του Βρετανικού Τύπου κατηγορήθηκε σαν Πράκτορας της CIA, που ποτέ δεν διαψεύσθηκε…. Αλλά δεν σταματάμε σε αυτούς τους δυό. Έχουμε και συνέχεια, όταν ο Επικεφαλής Νομικός Σύμβουλος του Χίτλερ Βάλτερ Χολστάιν ήταν εκείνος ου είχε σχεδιάσει την «Ενωμένη Ευρώπη» για το πώς θα λειτουργούσε μετά την Κατάκτησή της από τον ΑΞΩΝΑ και μετά από τη Ήττα,αφου καταδικάστηκε σαν Εγκληματίας Πολέμου,πήρε γρήγορα ΧΑΡΗ για να αναλάβει ο πρώτος Υπουργός Εξωτερικών στην Κυβέρνηση της Δυτικής Γερμανίας και από το 1957-1966 ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΟΚ!!!! Εάν δε παραβάλλει κάποιος τον Σχεδιασμό που είχε κάνει το 1938 για τη «ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ¨θα τον δεί στην ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ του σήμερα. Επίσης ο Φ. Μιττεράν ήταν συνεργάτης των ΝΑΖΙ με «ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ (ΠΑΡΑΣΗΜΟ)» που γλύτωσε την τελευταία στιγμή δραπετεύοντας στην Ελεύθερη Γαλλία με την έγκαιρη ενημέρωση και βοήθεια του Αστυνομικού Διευθυντή της Κυβέρνησης του Βισσύ, τον οποίο μέχρι τέλους της Προεδρίας του τον αντάμοιψε σαν Σύμβουλό του στην Προεδρία.
Με την πολύ γρήγορη αυτή περιήγησή μας στην πρόσφατη μόνον Ιστορία εκτιμώ ότι θα διαπιστώσαμε ότι ο Ηττημένος ποτέ δεν ήταν, μέχρι τώρα, ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΝΑΖΙΣΜΟΣ, αλλά αυτοί που επιχείρησαν να τον επιβάλλουν σαν Πρόσωπα. Συνεπώς ο μόνος τρόπος είναι να δοθεί από τους Λαούς ένα ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ, σε πρώτη φάση με τη πλήρη εκκαθάριση των Προσώπων που σχεδίασαν και επιτέθηκαν εναντίον τους με την επιβολή σκληρών Ποινικών και Αστικών Κυρώσεων, , και την Συνεργασία Ανεξάρτητων και Ελεύθερων Κρατών για τη δημιουργία αφ ενός μέν Ανεξάρτητων Κυβερνήσεων με την ουσιαστική Συμμετοχή των Πολιτών στη λήψη και υλοποίηση Αποφάσεων και την Ίδρυση Νέων Διεθνών Οργανισμών με τη συμμετοχή και έλεγχο από Πολίτες του Τρόπου Λειτουργείας τους. Κυρίως του τρόπου Λειτουργίας τους, κάτι που ήταν εντελώς αφημένο στη Μεγαλοψυχία των Πολιτικών και των Αρχόντων. Σε καμία δηλαδή περίπτωση δεν πρέπει να θεωρήσουμε Νίκη ότι πετύχαμε να πάρουμε πίσω Δικαιώματα απαράγραπτα που μας αφαίρεσαν και μάλιστα με τον πιο βίαιο και Εγκληματικό τρόπο!
ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ!!!
ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΝΑΖΙΣΜΟΣ!!!
Αθήνα 2-2-2022
Αντώνης Παπαντωνίου
Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε.α)-Νομικός

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη