ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΗΣ κας ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ...

 


Όθων Κουμαρέλλας



Η μια χώρα μετά την άλλη αναγγέλλει απόσυρση μέτρων, κατάργηση υποχρεωτικοτήτων, πιστοποιητικών εμβολιασμού κτλ. Ακόμη και στη γνωστή μπανανία, η κα Θεοδωρίδου εξέφρασε την απογοήτευσή της διότι δεν φαίνεται τα εμβόλια να παρέχουν την προστασία που υπόσχονταν.
Που οφείλεται όλη αυτή η σχεδόν ξαφνική στροφή κυβερνήσεων και «ειδικών» (προς το παρόν πλην της Ελλάδος);
Οφείλεται στο γεγονός ότι η αλήθεια δεν μπορεί πλέον να κρύβεται.
Τα γεγονότα είναι πεισματάρικα και τα σκληρά δεδομένα αδιάψευστα, όσο κι εάν το εγχώριο λωποδυταριό των διορισμένων και πλουσιοπάροχα αμειβόμενων ακαταδίωκτων οφικιαλίων, επιμένει μάταια. Έχοντας μείνει μερικά... τέρμινα πίσω και προκειμένου να συνεχίσουν να εξυπηρετούν τις επικοινωνιακές ανάγκες της κυβέρνησης, προσπαθούν με στημένες τουρλουμπουκοειδείς μελέτες, αλλοιώνοντας σφόδρα τα στοιχεία, να παρουσιάζουν τη νύχτα ημέρα και ότι τάχα μας έσωσαν όπως στο παρελθόν από 13.675 θανάτους, τώρα με άλλους 19.691 ακριβώς!
Τέτοιο θράσος και τόση ξιπασιά!
Είχα αναρτήσει και στο παρελθόν πίνακες με δεδομένα από το Ην. Βασίλειο, που έδειχναν εντελώς διαφορετική εικόνα σε σχέση με την πανδημία και τους εμβολιασμούς, από αυτήν που οι ντόπιοι φτηνοί προπαγανδιστές δήθεν «ειδικοί» προσπαθούσαν και εξακολουθούν να προσπαθούν να μας πλασάρουν.
Τα τελευταία όμως δεδομένα, επίσης από το Ην. Βασίλειο (https://assets.publishing.service.gov.uk/.../Vaccine...) είναι εξόχως αποκαλυπτικά και λειτουργούν, μαζί με τα δεδομένα και από άλλες χώρες, καταλυτικά στην εξ ανάγκης υποχώρηση των κυβερνήσεων και την απόσυρση των φασιστικών μέτρων.
Στην ανάλυση του πίνακα συμπεριλαμβάνονται μόνον οι πλήρως εμβολιασμένοι και οι μη εμβολιασμένοι των ηλικιών άνω των 18 ετών. Συμπεριλαμβάνονται βεβαίως και τα στοιχεία και για τις ηλικίες από 0 έως 17 ετών, όχι όμως στα αθροίσματα και στους γενικούς μέσους όρους, επειδή λόγω των ειδικών χαρακτηριστικών τους (πάνω από το 90% της ηλικιακής ομάδας παραμένει ανεμβολίαστο, «παράγει» μεν πάρα πολλά κρούσματα, αλλά ελάχιστες νοσήσεις και θανάτους) δημιουργείται «θόρυβος» που οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα (μάλλον σε βάρος του εμβολίου κι όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει -τα στοιχεία υπάρχουν στον πίνακα).
Στον πίνακα επίσης συμπεριλαμβάνονται πέραν των ηλικιακών ομάδων, εκείνοι που είναι πλήρως εμβολιασμένοι με δύο δόσεις και ξεχωριστά αυτοί που έλαβαν και την τρίτη ενισχυτική δόση, που αποτελούν πλέον την πλειονότητα.
Εξαιρουμένων, λοιπόν, των παιδιών και των εφήβων, παρατηρούμε ότι σε όλες τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες, τα εμβόλια -και ειδικά η τρίτη δόση- ενισχύουν σημαντικά τις πιθανότητες μόλυνσης, με συνέπεια να έχουμε απολύτως αρνητική επίπτωση των εμβολίων σε σχέση με την παρεμπόδιση της μόλυνσης και της μετάδοσης της νόσου!.
Φαίνεται τα εμβόλια να λειτουργούν ως ενισχυτές και επιταχυντές του πανδημικού φαινομένου, όσο κι αν αυτό φαντάζει εκπληκτικό και ακατανόητο σαν γεγονός.
Συμβαίνει όμως και θα έπρεπε να είχε ληφθεί υπ’ όψιν, διότι εξ αρχής υπήρχαν αυτές οι ενδείξεις που καθίστανται τώρα βεβαιότητα.
Στη συνέχεια ενώ όντως παρατηρείται μια σχετικά οριακή ωφέλεια των εμβολιασμών σε σχέση με τη βαριά νόσηση (RRR 53,02%), η συντριπτική πλειονότητα των θανάτων αφορά σε πλήρως εμβολιασμένους και κατά κύριο λόγο σε αυτούς που έλαβαν την τρίτη ενισχυτική δόση.
Έχουμε συγκεκριμένα 2.956 θανάτους τριπλοεμβολιασμένων, 2.054 διπλά εμβολιασμένων που αθροίζουν όλοι μαζί ένα σύνολο 5.010 θανάτων, έναντι μόλις 1.168 θανάτων μη εμβολιασμένων, με τελικό κατ’ εξοχήν απογοητευτικό αποτέλεσμα μέσης σχετικής μείωσης του κινδύνου θανάτου από τη νόσο μόλις 37,93% και με την ανάγκη να εμβολιαστούν μεσοσταθμικά 523 άτομα για να σωθεί ένας. Με μόνον τις ηλικίες άνω των 60 ετών να φαίνεται ότι επωφελούνται σε κάπως αξιοπρόσεκτο βαθμό από τους εμβολιασμούς, όπου στους υπερήλικες άνω των 80 ετών αρκεί να εμβολιαστούν 5 για να σωθεί 1. Αντίστοιχα στην ηλικία πχ μεταξύ 40 έως 49 ετών θα απαιτηθούν 671 εμβολιασμοί για να σωθεί ένας, και σε αυτήν των 30 έως 39 θα πρέπει να εμβολιαστούν 2.302 για να γλυτώσει ένας, με τους υπόλοιπους 2.301 να είναι εξ ίσου με τους μη εμβολιασμένους εκτεθειμένοι στον κίνδυνο βαριάς νόσου και θανάτου. (Τα επιμέρους ΝΝΤ δεν εμφανίζονται στον πίνακα αλλά προκύπτουν από τους υπολογισμούς).
Κατανοούμε όλοι τις τεράστιες διαφορές και την αντίστοιχη σπατάλη σε πόρους και σε ανθρώπινες ζωές που συνεπάγεται αυτή η άρρωστη εμμονή για μαζικούς καθολικούς εμβολιασμούς, αντί για απολύτως στοχευμένους σε αυτούς που θα μπορούσαν να επωφεληθούν έστω λίγο (υπερήλικες και με σοβαρές συνοσηρότητες), που εάν συνδυαστούν με τις πάμπολες παρενέργειες που αρκετές από αυτές προκαλούν ανήκεστες βλάβες και θάνατο καθιστούν τα εμβόλια όχι όπως λέγεται το μοναδικό όπλο κατά του ιού, αλλά ένα φονικό όπλο κατά της ανθρωπότητας. Πολύ περισσότερο, αφού το βάρος δόθηκε ολοκληρωτικά στο εμβόλιο και παραμελήθηκαν εσκεμμένα οι θεραπείες, με συνέπεια να χάνονται καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι άδικα.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη