Προς εμβολιασμένους το ανάγνωσμα. Μετανοείτε....


Μέσα σε 2 χρόνια κατορθώσατε να πιστέψετε ότι ο ιός δεν μεταδίδεται στα μπαρ αλλά μεταδίδεται στον δρόμο όταν περπατάς μόνος σου...

Μέσα σε 2χρονια πιστέψατε ότι ο άνθρωπος που παραδέχτηκε ότι δημιούργησε τον ιό θέλει να σε σώσει μέσω εμβολίων....
Μέσα σε 2 χρόνια πιστέψατε ότι η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα είναι υπέρ του εμβολίου γιατί σας το λένε οι Ευαγγελάτοι!!!.
Μέσα σε 2 χρόνια καταφέρατε να πιστέψετε ότι απειλειστε από τον Ανεμβολιαστο γείτονα που δεν ντύνεται αστροναύτης προκειμένου να μπει στο ασανσέρ....
Μέσα σε 2χρονια πιστέψατε ότι η μάσκα σε προστατεύει όταν η μοναδική κ αποκλειστική χρήση της είναι εντός χειρουργιων κ αυτό με προδιαγραφές ιεροτελεστικες (όχι τύπου την κρεμάω στο καθρεφτάκι του αυτοκινήτου ή την έχω στην κωλοτσεπη).....
Μέσα σε χρόνια καταφέρατε να πιστέψετε ότι βγαίνουν εμβόλια μέσα σε λίγους μήνες "δοκιμασμένα"😂😂για τη βουβωνική πανώλη και τελείως ακίνδυνα🤯 (κ τα συγκρίνετε με εμβόλια δοκιμασμένα 20-30 ετων)αλλά δεν μπορεί να βγει κάτι για τον καρκίνο που θερίζει (γιατί είναι είναι πολλά τα λεφτά Γιάγκο)
Μέσα σε 2χρονια καταφέρατε να πιστέψετε ότι οι πιο κορυφαίοι επιστήμονες στον κόσμο που έσωσαν εκατομμύρια κόσμο με τις ανακαλύψεις τους....είναι απλα καντηλαναυτες γιατί σας το λέει η Παγώνη,ο Βασιλακόπουλος κ ο Εξαδάκτυλος που ειδικεύεται στο να τοποθετηθεί σιλικόνες σε γυναικεια στήθη!!
Μέσα σε 2χρονια δεν μπήκατε καν στον κόπο να μελετήσετε το Σύνταγμα καθ'οτι αυτό ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ κ δεν αποτελεί δική μου υποχρέωση να κάνω ένα εμβόλιο για το κοινό καλό διότι ούτε καν γνωρίζετε ότι είναι εμβόλιο που προσφέρεται για ιδιωτική χρήση(κ η αυτοκτονία δικαίωμα είναι άλλωστε μέσω της αυτοδιάθεσης του ατόμου που ορίζει το Σύνταγμα) και ΕΠΟΥΔΕΝΙ είναι εμβόλιο ανοσιας αγέλης...Άρα το κάνεις για σένα κ μόνο!!!
Κ για να τελειώνουμε.....μέσα σε 2χρονια δεν γνωρίζετε ΚΑΝ τι λέει ο CDC...ο FDA...
Οι έρευνες για τα εμβόλια....οι εταιρείες οι ίδιες που παράγουν τα εμβόλια κ απαλλάσσονται των ευθυνών τους, το the Lancet κ τόσα άλλα ,που έχει πλέον καταντήσει τρομακτική η τόση ηθελημένη άγνοια σας κ βαρεμάρα σας να ενημερωθείτε πραγματικά διότι δεν βρίσκετε κ πολύ χρόνο από την μπατονετα που βάζετε στη μύτη κ το σκαναρισμα προκειμένου να πιείτε καφέ....
Συν τοις άλλοις είστε κ ΤΕΡΜΑ ελεύθεροι ρε παιδί μου εκτός από ΤΕΡΜΑ Η@@@ΟΙ!!!!!
Κλείνοντας ,για να επανέλθω κ στα λεγόμενα σας,
2χρονια δεν μάθατε ότι ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΙΤΙΑ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ "ΚΑΙ"ΚΟΒΙΝΤ!!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΠΟΟΟΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΚΕΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ,ΠΝΙΓΜΟΥΣ ΑΠΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ Κ ΑΣΧΕΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΣΗΣΗ!!!
2 χρόνια κοινώς ,μας πρηξατε!!!


Γιώργος Δεστούνης

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη