Οι φωνές των επιστημόνων κατά της παράνοιας πληθαίνουν.

 


Οι φωνές των επιστημόνων κατά της παράνοιας πληθαίνουν. Στην Γαλλία τουλάχιστον η άλλη επιστημονική άποψη προβάλλεται και από σοβαρά και μεγάλα ΜΜΕ. Εδώ τα δικά μας ΜΜΕ συνεχίζουν να φιμώνουν όποιον επιστήμονα αμφισβητεί την νέα θρησκεία του εμβολίου και του πιστοποιητικού κυκλοφορίας, ενώ εξακολουθούν να εθίζουν τον κόσμο στα παρατράγουδα της ιατρικής.

Ο Γάλλος λοιμωξιολόγος Éric Caumes, επικεφαλής του τμήματος μολυσματικών ασθενειών στο Pitié-Salpêtrière, δήλωσε σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν είναι «ούτε ιατρική, ούτε δημόσια υγεία». Καλεσμένος του Europe 1 ο λοιμωξιολόγος κατήγγειλε μια πολιτική απόφαση που αποδεικνύεται «λανθασμένη από επιδημιολογική άποψη, από άποψη δημόσιας υγείας και από ιατρική άποψη». « Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι το εμβόλιο δεν εμποδίζει την κυκλοφορία του ιού στον γενικό πληθυσμό, το βλέπουμε καθημερινά », υποστήριξε, ενώ οι μολύνσεις στη Γαλλία ξεπέρασαν τις 300.000 περιπτώσεις για αρκετές ημέρες.
Για τον Eric Caumes, το πιστοποιητικό εμβολιασμού ανταποκρίνεται μόνο σε μια πολιτική στρατηγική: « Είμαστε στην προεκλογική εκστρατεία...Είναι δείγμα επίδειξης και πάνω απ' όλα διάσπασης, (αλλά δεν είναι) ούτε ιατρική ούτε δημόσια υγεία», λέει ο λοιμωξιολόγος.

Εξάλλου το να λες ότι προσπαθείς να αναχιτίσεις την εξάπλωση του ιού είναι ένα δόλωμα, εκτιμά ο λοιμωξιολόγος, καθώς "διαπιστώνουμε ότι η Omicron είναι ανεξέλεγκτη...είναι αδύνατο να ελεγχθεί στον γενικό πληθυσμό, σε σχολεία, κολέγια, λύκεια ».
Λοιμωξιολόγος. Ούτε παθολόγος, ούτε πλαστικός χειρουργός, ούτε παιδίατρος, ούτε περιβαλλοντικός μηχανικός, ούτε πνευμονολόγος, ούτε τηλεμάρκετινγκ, ούτε celebrity.

Ελένη Παπαδοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη