Το Κούλι την είδε τώρα μεγαλογιατρός, ειδικός λοιμωξιολόγος πανδημιολόγος Μωϋσής, που θα σκοτώσει τον ιό και θα μας σώσει θέλουμε δεν θέλουμε.



Μετά την πολύ εμπιστημονική άποψη ότι όλοι μπορούν να εμβολιάζονται στους 3 μήνες, άσχετα αν κανείς δεν το έχει εφαρμόσει και δεν υπάρχουν σχετικές μελέτες, επανέρχονται με μερικά ακόμη φαεινά πεντάλεπτα, γιατί το Κούλι την είδε τώρα μεγαλογιατρός, ειδικός λοιμωξιολόγος πανδημιολόγος Μωϋσής, που θα σκοτώσει τον ιό και θα μας σώσει θέλουμε δεν θελουμε. Έτσι συντόμως το Κούλι με το ειδικοί από τα Lidl θα ανακοινώσουν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα ότι στην Ελλάδα, που είναι πολύ μπροστά σε θέματα ιατρικής, το πιστοποιητικό νόσησης θα έχει διάρκεια 3 μήνες. Πάλι καλά που δεν σου βάζουν και πρόστιμο που βγήκες θετικός και δεν είχες εμβολιαστεί. Κανονικά δημόσιο μαστίγωμα ήθελε, αλλά ας όψεται που είμεθα φιλελεύθεροι.
Τι κι αν όλες οι έρευνες δείχνουν ότι η φυσική ανοσία διαρκεί τουλάχιστον 12 μήνες και βάλε; Στην Νορβηγία το πιστοποιητικό νόσησης διαρκεί 12 μήνες. Αλλά αυτοί τρώνε βελανίδια. Εμείς που τρώμε κοψίδια είμαστε καλύτεροι σε όλα.
Τι κι αν όλες οι επιτροπές του πλανήτη συνιστούν εμβολιασμό σε νοσήσαντες μετά από τουλάχιστον 6 μήνες;
Τι κι αν δεν υπάρχει ουτε μία έρευνα που να λέει ότι ένας που έχει νοσήσει και έχει κάτι χιλιάδες αντισώματα μπορεί να κάνει μετά από 3 μήνες εμβολιο με ασφάλεια;
Τι κι αν τελικά κάποιος που νοσήσει επανανοσήσει το πολύ να τρέξει η μύτη του;
Οοοοοοχι. Κανείς δεν ξέρει ό,τι ξέρει το Κούλι και το τηλεγιατροί.
3 μήνες θέλει το Κούλι, γιατί έτσι του ξημέρωσε; 3 μήνες θα κρατά η ανοσία σας. Μετά αν θέλετε καφεδάρες και τέτοια βαρέστε το εμβόλιο.
Μια από τα ίδια με τους 50άρηδες. Δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει ότι είναι επικίνδυνη ηλικία. Δεν πειράζει. Κεφαλικό φόρο κι αυτοί, γιατί λείπουν λεφτά παιδιά να βγάλουμε τα γούστα μας. Σε λίγο που θα έρθουν τα εμβολια για τα νήπια, να δείτε ειδήσεις για το πόσα νήπια πήγαν στον άλλον κόσμο, προκειμένου να σπρώξουν εμβόλια στα παιδάκια.
Η επιστήμη έχει πάει περίπατο. Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή ιατρική.

Ε.Π.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη