Ο Δρ. Φάουτσι ως Άγιος. Kεριά με την εικόνα του στις ΗΠΑ. Υγειονομική Σέκτα….Ο ορθολογισμός των ultra orthodox εμβολιαστών και η λατρεία του covid19!


 Ο Δρ. Φάουτσι ως Άγιος. Kεριά με την εικόνα του στις ΗΠΑ. Υγειονομική Σέκτα….Ο ορθολογισμός των ultra orthodox εμβολιαστών και η λατρεία του covid19!

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η επιδημία του κορωνοϊού έχει γίνει μια νέα μόδα φετίχ. Υπάρχουν πολυάριθμες συσκευές προς πώληση με τα σύμβολα του επιτυχούς εμβολιασμού κατά του COVID-19, που απεικονίζουν τις κύριες ενεργές φιγούρες της επιδημίας. Οι δηλώσεις πίστης και υπακοής στον πολίτη μετέτρεψαν τα μέτρα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού σε μια νέα θρησκεία. Οι οπαδοί της είναι παθιασμένοι, δογματικοί, επιθετικοί και προσηλυτίζουν ενεργά νέους οπαδούς.


Κεριά με φωτογραφίες του Άντονι Φάουτσι, του επικεφαλής ανοσολόγου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και μια προσευχή για υγεία, πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες για 15-20 $ το τεμάχιο. Προσευχές για τον άγιο – όπως υποδεικνύεται στο κερί – Άντονι εκφράζονται ως ευγνωμοσύνη για τη συμβολή του γιατρού στον αγώνα κατά της πανδημίας του κοροναϊού Cov -Sars -2. Οι εικόνες του Fauci μπορούν να βρεθούν σε μεγάλους διαδικτυακούς λιανοπωλητές, τυπωμένες σε κούπες, μονάδες flash και ακόμη και σε χριστουγεννιάτικα στολίδια. Ασημένια κολιέ με χαρακτική “Εμβολιασμένος” για 39 $ το καθένα κερδίζουν δημοτικότητα και μια πιο οικονομική επιλογή – σήματα για 5 ευρώ με την επιγραφή: “Εμβολιασμένος”. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν μπλουζάκια για 17–20 ευρώ με τις επιγραφές: «Εμβολιασμένος, ευχαριστώ τους επιστήμονες για αυτό» και «Εμβολιασμένος, αλλά ούτως ή άλλως μείνετε μακριά μου».
Τα χαρακτηριστικά της λατρείας για τον covid είναι ποικίλα, αλλά φέρουν το ίδιο μήνυμα: “Έχω εμβολιαστεί, ακολουθήστε το παράδειγμά μου”.


Η κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης Κέιτι Χόκλ εμφανίστηκε στο κοινό την περασμένη εβδομάδα φορώντας ένα κολιέ χαραγμένο με το «Εμβολιασμένος». «Φοράω το κολιέ μου εμβολιασμού όλο το εικοσιτετράωρο για να σας ενημερώσω ότι ήμουν εμβολιασμένη, όπως όλοι εμβολιαστήκατε, είμαι σίγουρη για αυτό. Είστε έξυπνοι, αλλά γνωρίζετε ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δεν ακούνε τον Θεό και αυτό που θέλει ο Θεός », αναφέρεται στην ομιλία της στο Fox News. H αποθέωση του ορθολογισμού επίσης.. Σεκταρισμός μήπως;;; εν ονόματι του Θεού εμβολίασου η 11η εντολή….«Ξέρετε ποιοι είναι. Θέλω να γίνετε οι απόστολοί μου. ( μεγαλομανία, σύγχυση προσωπικότητας, διαταραχή) Θέλω να βγείτε και να το πείτε και να πείτε ότι είναι καθήκον του καθενός ο ένας προς τον άλλον. Αγαπιόμαστε. Ο Ιησούς μας δίδαξε την αγάπη για τον πλησίον μας και πώς να την επιδεικνύουμε, και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, αρκεί να λέμε: «Σε παρακαλώ εμβολιάσου γιατί σε αγαπώ και θέλω να μείνεις ζωντανός».
Εκτός από το ίδιο το γεγονός του εμβολιασμού, η εικόνα των ιστορικών και βιβλικών ηρώων με προστατευτικές μάσκες κερδίζει επίσης δημοτικότητα. Ένα αγαλματίδιο της αγίας οικογένειας με τη Μαρία, τον Ιωσήφ και το μωρό Ιησού με προστατευτικές μάσκες εμφανίστηκε στην πώληση. Παρά το γεγονός ότι οι βιβλικοί χαρακτήρες δεν μπορούσαν να φορούν προστατευτικές μάσκες αυτήν την ιστορική στιγμή, για το ευρύ κοινό, η συσχέτιση της εμφάνισης ενός σύγχρονου Αμερικανού κατοίκου με τα πρόσωπα αγίων πριν από χιλιάδες χρόνια είναι θεμελιώδους σημασίας. Σε λίγους μήνες, μια προστατευτική μάσκα έχει γίνει το πιο φυσικό και αναπόφευκτο χαρακτηριστικό της εποχής μας – μπορεί να φανεί όχι μόνο σε πεζούς, επισκέπτες σε καταστήματα και οδηγούς αυτοκινήτων και φορτηγών, αλλά και σε διαφημίσεις, σε καταστήματα μανεκέν, τηλεόραση και σε ταινίες.

Amazon.com: Saint Dr. Fauci Prayer Candle - Iconic Icons Collection:  Handmade | Prayer candles, Morning shopping, Luxury candles

To CNN ήδη από τέλος Μάρτη 2020 έχει επισημάνει το φαινόμενο με τα φετίχ αγιοποίησης του ….δρ Φάουστ…

Οι ανάγκες του marketing προώθησης των πειραματικών εμβολίων έφτασαν στο σημείο ν’ αγιοποιήσουν τον Άντονι Φάουτσι..ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη