Επιτροπή διαβούλευσης FDA: "Τα εμβόλια σκοτώνουν περισσότερους απ’ ότι σώζουν. Σκοτώνουν 2 για κάθε 1 που σώζουν!"


 Επιτροπή διαβούλευσης FDA:”Oι κλινικές δοκιμές Pfizer δείχνουν περισσότερους θανάτους σ’ ομάδα εμβολίου παρά στην placebo.O κίνδυνος από εμβόλια υπερτερεί από όφελος κυρίως στα παιδιά. Τα εμβόλια σκοτώνουν περισσότερους απ’ ότι σώζουν. Σκοτώνουν 2 για κάθε 1 που σώζουν! Στο Ισραήλ το 50% εμβολιασμένων 90 άνω έχουν πεθάνει και 0% ανεμβολίαστων. 71 φορές συχνότερα τα καρδιακά επεισόδια μετά τα εμβόλια covid19 απ’ ότι με οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο!115.000 νεκροί από τα εμβόλια.”

Η επιτροπή ψήφισε 16 έναντι 3 υπέρ της απόρριψης της άδειας “ενισχυτικής αναμνηστικής δόσης” της Pfizer σε άτομα κάτω των 65 ετών.
Η επιτροπή ψήφισε αργότερα με 18-0 υπέρ της έγκρισης της εξουσιοδότησης της Pfizer για “αναμνηστική δόση” για άτομα 65 ετών και άνω.

PRESENTATION TO FDA VACCINE PANEL:

ELEPHANT IN THE ROOM

"VACCINE KILLS MORE THAN IT SAVES"

PFIZER'S OWN TEST DATA SHOWS MORE DEATH IN VACCINE GROUP THAN PLACEBO GROUP

PANEL VOTES 16-3 TO REJECT 3RD INJECTION FOR LOW-RISK PERSONS (under 65)pic.twitter.com/6XzYUbxT8R

— Immutable Swan (@AndySwan) September 18, 2021

Αναφέρθηκε επίσης ότι οι κίνδυνοι καρδιακής βλάβης που προκαλείται από εμβόλια υπερτερούν των κινδύνων του COVID σε άνδρες κάτω των 40 ετών. Οπότε και στην περίπτωση των κάτω των 40 ο κίνδυνος υπερτερεί από το όφελος.

Η Dr Jessica Rose δηλώνει επί τη βάση των δεδομένων της VAERS ότι ο κίνδυνος υπερτερεί από το όφελος κυρίως στα παιδιά αναφορικά με τα εμβόλια. Πάνω από 1000% η αύξηση των ανεπιθύμητων ενεργειών το 2021.

Οι ειδικοί του FDA έχουν αρχίσει να εμφανίζουν τους πραγματικούς αριθμούς και να αρνούνται τη συμφωνία τους για τις αναμνηστικές δόσεις. Αναγνωρίζουν ότι οι ”εμβολιακές” “τοξίνες” προκαλούν 2 θανάτους για 1 σωζόμενο και δυνάμει των περιστάσεων δεν έχουμε ακόμη τις μακροπρόθεσμες συνέπειες.Επομένως σκοτώνουν περισσότερους απ’ ότι σώζουν.

Οι ειδικοί του FDA αποκαλύπτουν τα εμβόλια Covid-19 σκοτώνουν τουλάχιστον 2 για κάθε 1 που σώζεται και ψηφίζουν κατά της έγκρισης ενισχυτικών ενέσεων για οποιονδήποτε άνω των 16 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες, επικαλούμενοι την έλλειψη μακροπρόθεσμων δεδομένων και λέγοντας ότι οι κίνδυνοι δεν υπερτερούν των οφελών επειδή τα εμβόλια Covid-19 σκοτώνουν τουλάχιστον 2 άτομα για κάθε 1 ζωή που σώθηκε.
Σε ζωντανή μετάδοση στις 17 Σεπτεμβρίου, η συμβουλευτική επιτροπή εμβολίων της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων συνεδρίασε για να συζητήσει και να ψηφίσει το αίτημα της Pfizer και της BioNTech να προσφέρει ενισχυτικές ενέσεις στο ευρύ κοινό.
Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από 8 ώρες και περιείχε σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Ο γιατρός έκτακτης ανάγκης της Νέας Ορλεάνης, Dr Joseph Fraiman μίλησε για αρκετά λεπτά κατά τη διάρκεια της συνάντησης και αποκάλυψε ότι δεν υπάρχουν κλινικά στοιχεία που να διαψεύδουν τους ισχυρισμούς ότι τα εμβόλια Covid-109 βλάπτουν περισσότερους ανθρώπους απ’ ότι σώζουν.
«Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας στην πρώτη γραμμή για να τερματίσουμε τον δισταγμό των εμβολίων.. Απαιτείτε οι δοκιμές της αναμνηστικής να είναι επαρκώς σημαντικές για να βρόυμε μια μείωση νοσηλειών.”
«Χωρίς αυτά τα δεδομένα, εμείς, το ιατρικό ίδρυμα, δεν μπορούμε να ανακαλέσουμε με σιγουριά ακτιβιστές κατά εμβολίων Covid που δηλώνουν δημόσια ότι τα εμβόλια βλάπτουν περισσότερο από ό, τι σώζουν, ειδικά σε νέους και υγιείς ανθρώπους.”
“Το γεγονός ότι δεν έχουμε τα κλινικά στοιχεία για να πούμε ότι αυτοί οι ακτιβιστές κάνουν λάθος θα πρέπει να μας τρομάξει όλους”.

Στη συνέχεια παίρνει το λόγο ο  Steve Kirsch εκτελεστικός διευθυντής του Covid-19 Early Treatment Fund, ο οποίος αποκάλυψε ότι τα εμβόλια Covid-19 μπορούν να σκοτώσουν περισσότερους ανθρώπους από ό, τι σώζουν.
«Θα επικεντρώσω τις παρατηρήσεις μου σήμερα στον ελέφαντα στο δωμάτιο για τον οποίο δεν αρέσει σε κανέναν να μιλάει, ότι τα εμβόλια σκοτώνουν περισσότερο από όσα σώζουν. «Πιστεύουμε ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Έχει αποδειχθεί “ότι τα καρδιακά επεισόδια συμβαίνουν 71 φορές πιο συχνά μετά από αυτά τα εμβόλια σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο!”
Στη συνέχεια, ο Steve Kirsch συνέχισε την παρουσίασή του δείχνοντας μια διαφάνεια με τίτλο ““Excess Death : Life ratio is UNACCEPTABLE”.”. Η διαφάνεια δείχνει πόσοι περισσότεροι θάνατοι χρειάστηκαν μετά τον εμβολιασμό για να σώσουν μια ζωή από τον Covid-19.

“Μόνο το VAERS (Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίου) είναι στατιστικά σημαντικά, αλλά οι άλλοι αριθμοί είναι ανησυχητικοί.” Είπε ο Steve Kirsch.
«Παρόλο που τα εμβόλια έχουν 100% προστασία, εξακολουθεί να σημαίνει ότι σκοτώνουμε 2 άτομα για να σώσουμε 1 ζωή.

«Τέσσερις εμπειρογνώμονες πραγματοποίησαν αναλύσεις χρησιμοποιώντας εντελώς διαφορετικές μη αμερικανικές πηγές δεδομένων και όλοι βρήκαν περίπου τον ίδιο αριθμό υπερβολικών θανάτων που σχετίζονται με το εμβόλιο, περίπου 411 θανάτους ανά εκατομμύριο δόσεις. Αυτό μεταφράζεται σε 115.000 ανθρώπους που πεθαίνουν (λόγω των εμβολίων Covid-19) ».

Ο ίδιος τόνισε στη συνέχεια τις σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τα δεδομένα που προέρχονται από το Ισραήλ.
«Οι πραγματικοί αριθμοί επιβεβαιώνουν ότι σκοτώνουμε περισσότερο από ό, τι σώζουμε. Και θα ήθελα πολύ να εξετάσω τα δεδομένα του ισραηλινού Υπουργείου Υγείας στους 90 και άνω, όπου έχουμε περάσει από μια ομάδα εμβολιασμένων 94,4% σε 82,9% τους τελευταίους 4 μήνες.
«Με την πιο οπτιμιστική οπτική, αυτό σημαίνει ότι το 50% των εμβολιασμένων έχουν πεθάνει και 0% των μη εμβολιασμένων έχουν πεθάνει. Αν δεν μπορείτε να το εξηγήσετε στο κοινό, δεν μπορείτε να εγκρίνετε τις ενισχυτικές (επιπλέον ενέσεις). “

Ο Peter Marks, ο κύριος ρυθμιστής εμβολίων του FDA, ζήτησε από τα μέλη της επιτροπής να επανεξετάσουν “όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για να μας κάνουν τη σύστασή σας”.
Μετά τα αποδεικτικά στοιχεία, απάντησαν με ένα καταπληκτικό 16-2 κατά της ψήφου εναντίον εφαρμογής αναμνηστικής γ δόσης σε οποιονδήποτε άνω των 16 ετών.theexpose

Στοιχεία CDC για επικινδυνότητα ιού όλες οι ηλικιακές ομάδες επιβιώνουν σε ποσοστό άνω του 99% εκτός των 70 άνω που είναι της τάξης 94,6%. Τα παιδιά, έφηβοι ως 19 ετών διατρέχουν σχεδόν μηδενικό κίνδυνο από τον ιό καθώς επιβιώνουν κατά 99,997%

dimpenews.com

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη