Στην Βόρεια Κορέα των Βαλκανίων εξακολουθούν να ισχύουν οι διαχωρισμοί ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, προκειμένου ο Κιμ να χαϊδέψει τα αυτάκια των εμβολιασμένων

 



Ελένη Παπαδοπούλου



Παρά το γεγονός ότι καταρρίπτεται ο μύθος των εμβολιασμένων που δεν νοσούν και δεν μεταδίδουν και του περιβοητου τείχους ανοσίας, στην Βόρεια Κορέα των Βαλκανίων εξακολουθουν να ισχύουν οι διαχωρισμοί ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, προκειμένου ο Κιμ να χαϊδέψει τα αυτάκια των εμβολιασμένων, γιατί περί αυτού πρόκειται.
Έτσι από αύριο λέει λοκντάουν στους ανεμβολίαστους. Δεν θα μπορούν να μπουν σε εσωτερικους χώρους εστίασης, γυμναστήρια και μουσεία εκτός κι αν έχουν 48ωρο τεστ. Βασικά μίνι λοκντάουν στους χώρους που δέχονται κοινό είναι, αλλά δεν το λέμε μην μας πάρουν με τις ντομάτες.
Εμείς δεν θα μπορούμε να μπούμε και όλοι αυτοί μόλις έχασαν έσοδα από τον καφέ που ΔΕΝ θα πιούμε, από την συνδρομή που ΔΕΝ θα πληρώσουμε και από την ταινία που ΔΕΝ θα δούμε.
Και ναι μεν το τεστ που κάνω ούτως ή άλλως για την δουλειά μου μου δινει την δυνατότητα να μπω σε κάποιους από αυτούς τους χώρους, αλλά δεν πρόκειται να δεχτώ έλεγχο και σκανάρισμα για να δω μία ταινία, διότι θεωρώ τον εαυτό μου ακόμη άνθρωπο και όχι προϊόν με barcode, που θα με ελέγχει ο καθείς.
Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα στην Βόρεια Κορέα των Βαλκανίων θα αναγκαστούν σε προσαρμογή της γελοίας αποτυχημένης πολιτικής τους ακολουθώντας ό,τι γίνεται αλλού με χρονοκαθυστέρηση, αλλά μέχρι τότε θα μας σκοτίζουν.
Απολύσεις σωρηδόν, διάλυση του ΕΣΥ, κοινωνικός κανιβαλισμός, τρομοκρατία και στα παιδιά και παρόλα αυτά οι θάνατοι καλά κρατούν. Μάλλον δεν φταίνε οι ψεκ.
Κάτι άλλο συμβαίνει.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη