Η απροκάλυπτη στήριξη των ΜΜΕ στα τραμπούκια της αριστεράς και την αναρχοάπλυτη αληταρια της χώρας πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει.



 Σχολιάζει η Ελένη Παπαδοπούλου

Η απροκάλυπτη στήριξη των ΜΜΕ στα τραμπούκια και την αληταρια της χώρας πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Πήγαν για ξύλο όπως πάντα, τις έφαγαν και άρχισαν να κλαψουριζουν στα φασιστερα ΜΜΕ. Άντε να τελειώνουμε με αυτά τα σιχαματα.

Ευστάθιος Δαφνομήλης


ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ.
Την περασμένη εβδομάδα μέλη της "Επιτροπής Φοιτητών" πήγαν να μοιράσουν "ψηφίσματα" κατά του φασισμού στο ΕΠΑΛ.
Το "Επιτροπή Φοιτητων" και το "ψηφίσματα" τα βαζω σε εισαγωγικά, διότι όλοι όσοι έχουμε περάσει απο σχολές ανώτερης και ανώτατης παιδείας (ο Θεός να την κάνει), γνωρίζουμε πως ουσιαστικά πρόκειται για κάτι βδελυρά υποκείμενα που από τα γεννοφάσκια τους έχουν κατηχηθεί και προπονηθεί στις παρλαπιπες της Αριστεράς, κατά το πλείστον είναι τραμπουκοι που δεν αφήνουν κανέναν να μιλήσει και να εκφραστεί αντίθετα σε συνελεύσεις, και επιβάλλονται πλήρως ανενόχλητοι μέσα στους χώρους της Παιδείας όπως έχει προβλέψει και προνοήσει να γίνεται η καρκινιάρα η ΝΔ από το '74 και μετά.
Μπήκαν λοιπόν σε ένα ΕΠΑΛ, στο οποίο μάλιστα δεν είχαν δικαίωμα να μπουν διότι είναι Λύκειο, ανήκει στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και δεν έχουν δικαίωμα να μπαίνουν κομματικές παρατάξεις ακόμα κι αν είναι "κρυμμένες" πίσω από φοιτητικές κομματικές οργανώσεις.
Οι Λυκειόπαιδες τους είπαν πως δεν είναι ευπροσδεκτοι στο σχολείο να μιλάνε για αντιφασισμο και άλλους φανταστικούς εχθρούς και ιδεοληψίες και τότε έβγαλαν ανακοίνωση σε όλα τα παράνομα ημιπαράνομα, και κίτρινα μέσα ενημέρωσης τους, όπου κάλεσαν όποιον αριστερό τραμπουκο ευκαιρούσε, να έρθει να κάνουν τσαμπουκά στο σχολείο.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ η πουτάνα η Πολιτεία μας τα γνώριζε. Τα γνώριζε διότι είχε "προνοήσει"να υπάρχουν ΜΑΤ εκεί δίπλα.
Αφού λοιπόν τα αχριστερά αληταριά αντιφαριά έφτασαν μέχρι την είσοδο του σχολείου κι έκαναν κίνηση να μπουν μέσα, για εκφοβισμό, βγήκαν τότε οι λυκειόπαιδες και τους πλάκωσαν στα μπουνίδια, στα κλωτσιά και τα ρέστα παγωτό.
Όταν γενικεύτηκε η συρραξη και τα βρήκαν σκούρα τα αριστερά τσουτσέκια, τότε πλάκωσαν και τα ΜΑΤ για να "καθαρίσουν" την περιοχή.
Εννοείται πως την αποκλειστικότητα σε δηλώσεις την έχουν τα αριστερά τσουτσέκια. Εννοείται πως φρόντισαν επιμελώς να πουν στις κάμερες τις λέξεις κλειδί όπως "δολοφονία Παύλου Φυσσα", "δίκη ΧΑ" κλπ, στοχεύοντας δηλαδή στο τσουβάλιασμα προσώπων και στην επίκληση συναισθημάτων στην αποκεκοιμημένη ηλιθια μάζα που ενημερώνεται από τα Μέσα Αποπάτου, την στιγμή που δίπλα τους ακριβώς είχαν γραμμένα συνθήματα για "πηγάδες", δηλαδή στυγνα εγκληματα της Αριστεράς, τα οποία η πόρνη η Δημοκρατία μας και η μαστρωπός της, η Δεξιά (λέγε με ΝΔ), φρόντισαν επιμελώς να θάψουν στην συλλογική μνήμη μέσα σε 3 δεκαετίες.
Ένας ΜΗ ξεφτιλισμένος Εισαγγελέας ΔΕΝ υπάρχει, να ζητήσει έρευνα για το ποιοί "τρέχουν" τα μέσα που κινητοποιούν τραμπούκους με κράνη και ρόπαλα, να ζητήσει έρευνα για τυχόν παραβάσεις καθήκοντος στην Αστυνομία,η οποία ΓΝΩΡΙΖΕ την προγραμματισμένη έφοδο των ταγμάτων της Αριστεράς σε ένα ΣΧΟΛΕΙΟ, σε ένα ΛΥΚΕΙΟ και δεν πήγε εκεί να τους σταματήσει εγκαίρως πριν φτάσουν στην πύλη του εκπαιδευτικού ιδρύματος;

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη