Κάποιοι έχουν βρει στο εμβόλιο τη νέα θρησκεία.

 


Ελένη Παπαδοπούλου


Ας πούμε και για τα εμβόλια, γιατί έχω κάνει πολλούς φίλους τελευταία και μάλλον ήρθε η ώρα να χάσω κάποιους που έχουν βρει στο εμβόλιο τη νέα θρησκεία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ourworldindata οι πλήρως εμβολιασμένοι στην Ελλάδα είναι στο 53,38% με 2,96% ακόμη να έχουν κάνει μία δόση.
Ως φαίνεται το ποσοστό έπιασε ταβάνι. Είναι ελάχιστη η αύξηση που επέφερε η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί. Μην πώ ότι έφεραν και το αντίθετο αποτέλεσμα. Σε αυτό το ποσοστό ας υπολογίσουμε ότι ένα 20% που εμβολιάστηκε τους τρεις πρώτους μήνες, σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από το Ισραήλ, θεωρείται πλεόν ως ανεμβολίαστο, αφού έχει παρέλθει η δράση του εμβολίου. Ποσοστό που συνεχώς θα μεγαλώνει. Εχουμε δηλαδή ένα 30% περίπου εμβολιασμένο, μέσα στο οποίο είναι και παιδιά - άλλη διαστροφή και αυτή.

Η καμπάνια ότι σώζουμε τον άλλον με το τείχος της ανοσίας πήγε άκλαφτη, αφού δήλωσαν ότι το εμβόλιο δεν μπορεί να φτιάξει κανένα τείχος ανοσίας, γιατί η δράση του ξεθυμαίνει συντόμως - φοβερό εμβόλιο, δεν λέω. Αυτοί λοιπόν που μας κουνούσαν το δάχτυλο ότι είμαστε ανεύθυνοι, ενώ οι ίδιοι το είχαν κάνει γιατί κοίταζαν τον εαυτούλη τους, και καλά έκαναν, όλοι αυτό κοιτάνε σε θέματα υγείας, τώρα έχουν αφωνία.
Για να μην απογοητεύσουν τους οπαδούς της σέχτας τους εξακολουθούν να διαχωρίζουν εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, όταν πάλι έρευνες έχουν αποδείξει ότι τελικά οι εμβολιασμένοι φέρουν το ίδιο ιικό φορτίο, κολλάνε και μεταδίδουν όπως και οι ανεμβολίαστοι και ότι τελικά το μόνο εφέ είναι ότι πιθανόν νοσούν λιγότερο σοβαρά. Και λέω πιθανόν, γιατί δεν γνωρίζουμε πώς θα νοσούσαν ανεμβολίαστοι.

Συνέδεσαν τον εμβολιασμό με την εργασία και φτάνουν σε σημείο να πετάνε στον δρόμο εργαζόμενους, γιατί δεν έκαναν το εντελώς αναξιόπιστο τελικά εμβόλιο. Στους δε υπόλοιπους ζητούν να καταξοδεύονται, για να τους πηγαίνουν 2 τεστ πληρωμένα από την τσέπη τους εκβιάζοντας κανονικά, αλλά κατά τα άλλα το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό. Οι δε εμβολιασμένοι που κολλάνε και μεταδίδουν δεν έχουν κανένα περιορισμό και μπορούν να κολλάνε και να μεταδίδουν κανονικά, γιατί αν επιβάλλουν και εκεί τεστ θα τους πάρουν με τις πέτρες. Πρέπει στο μεταξύ να διατηρήσουν ακόμη το αφήγημα ότι ο εμβολιασμένος είναι κάτι ξεχωριστό, έχει προνόμια, μήπως και τσιμπήσει ακόμη κανένας και πάει να εμβολιαστεί.

Οι δε ειδήσεις μας λένε ότι από τον Σεπτέμβριο που θα κάνει πολύ κρύο, θα έχει χιόνια και παγετό, θα δούμε τι θα πάθουμε οι ανεμβολίαστοι που δεν θα μπορούμε να μπούμε στα μαγαζιά.
Αυτό που έχω να πω είναι ότι ως εργαζόμενοι δεν έχουμε κανένα σκοπό να ξεπαραδιαζόμαστε για τεστ, τα οποία μας παρείχαν κανονικά δωρεάν επί μήνες και ξαφνικά θεώρησαν ότι δεν είναι αξιόπιστα. Το ότι το εμβόλιο είναι δωρεάν μας αφήνει αδιάφορους. Ο,τι είναι δωρεάν δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το καταναλώνουμε. Τεστ επίσης να κάνουν και οι εμβολιασμένοι, ειδικά όσοι εμβολιάστηκαν πριν 6 μήνες, για να μην κολλήσουν τους υπόλοιπους. Σελφ τεστ όπως είχαμε και πριν, δωρεάν, όχι συνωστισμοί, κάποια λογικά μέτρα για λίγο και τέλος η κορονοϊάδα.
Εχουμε και άλλες δουλειές.

Οσο για το πού θα καθόμαστε στα μαγαζιά. Και τον Γενάρη έξω καθόμαστε στην Ελλάδα. Ασε που θα έχει τελειώσει μέχρι τότε. Και πολύ κράτησε.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη