ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 3 πρόεδροι Κρατών πέθαναν, μετά την άρνηση διανομής των εμβολίων COVID στις χώρες τους

 


Οι πρόεδροι τριών διαφορετικών εθνών κατέληξαν νεκροί λίγο μετά την άρνηση της διανομής της πειραματικής ένεσης COVID-19.

Μετά το θάνατό τους, και οι τρεις χώρες διανέμουν πλέον εμβόλια COVID στους πολίτες τους.

Ο τελευταίος ήταν ο πρόεδρος της Αϊτής Jovenel Moise, ο οποίος δολοφονήθηκε στο σπίτι του στο Πορτ-ο-Πρενς την περασμένη εβδομάδα από ομάδα μισθοφόρων.

Η Αϊτή είχε απορρίψει το εμβόλιο της AstraZeneca από τη διευκόλυνση Covax του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) τον Μάιο, επικαλούμενη εκτεταμένες παρενέργειες που αναφέρθηκαν στην Ευρώπη.

Αυτό έκανε την Αϊτή τη μοναδική χώρα στο δυτικό ημισφαίριο που δεν δέχθηκε το εμβόλιο COVID.

Λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Moise, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ θα στείλουν τα εμβόλια COVID στην Αϊτή, εκτός από 5 εκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια και μια ομάδα πρακτόρων του FBI “ήδη από την επόμενη εβδομάδα”.

Ο πρόεδρος του Μπουρούντι Πιερ Νκουρουνζίζα ήταν ο επόμενος που πέθανε πρόσφατα, από καρδιακή ανακοπή τον Ιούνιο.

Ο υπουργός Υγείας του Μπουρούντι απέρριψε τα εμβόλια τον Φεβρουάριο, υποστηρίζοντας ότι “δεδομένου ότι πάνω από το 95% των ασθενών αναρρώνει, εκτιμούμε ότι τα εμβόλια δεν είναι ακόμη απαραίτητα” στο αφρικανικό κράτ

Τον Μάρτιο, ο πρόεδρος της Τανζανίας Τζον Μαγκουφούλι είχε επίσης πεθάνει από “καρδιακή πάθηση”.

Ο Μαγκουφούλι εξόργισε το ιατρικό κατεστημένο όταν αρνήθηκε το εμβόλιο COVID στη χώρα του, παροτρύνοντας αντ’ αυτού τους πολίτες να “προσεύχονται για τον κορωνοϊό μακριά”.

Ο Μαγκουφούλι χλεύασε επίσης την αποτελεσματικότητα των τεστ PCR, δείχνοντας πώς μια κατσίκα και ένα φρούτο paw paw βρέθηκαν και τα δύο θετικά για τον COVID-19.

Μήνες μετά τον θάνατό του, η Τανζανία έδωσε παραγγελία 470 δολαρίων στον ΠΟΥ για ένα φορτίο εμβολίων COVID για τα 60 εκατομμύρια πολίτες της.

Είναι απλά μια σύμπτωση ή όλοι αυτοί οι θάνατοι υψηλού προφίλ φαίνεται να έχουν ένα κερδοφόρο αποτέλεσμα για τη Μεγάλη Φαρμακευτική και τους παγκοσμιοποιητές;

Πηγή: Infowars

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη