O Κούλης ( Cool Lee) θα μείνει στην ιστορία, ως ο άνθρωπος που κατόρθωσε να κλείσει τα μπουρδέλα για ένα χρόνο!!

 


Νίκος Αγαμέμνων Καραβέλος




ΜΠΟΡΝΤΕΛΟΥ ΕΓΚΩΜΙΟΝ

"Καταριέμαι, έλεγαν οι Κινέζοι, να ζήσεις εποχές ενδιαφέρουσες".
Τέτοιες ζούμε.. Υπάρχει φτώχεια, δυστυχία, απελπισία, εγκλεισμός,σκοταδισμός, φασισμός,κρατική κτηνωδία, "επιχειρηματική"ληστεία, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον.
Υπάρχει ο κ .πρωθυπουργός. Ανήρ "λαβών σπουδάς", όπως λάβει το τσιφλίκι του πατέρα του (τουρκ. ciflik), την Ελλάδα, ως νέος γαιοκτήμων, που θα μεταβιβάσει προς τους δικούς του κληρονόμους! (δε γλιτώνουμε).
Επειδή έδειξε την ικανότητα να φυλακίσει ολόκληρο λαό.
Επειδή πέτυχε να ευτελίσει το Σύνταγμα.
Επειδή κατόρθωσε να παρασύρει τον κ. Κουτσούμπα στις κάμερες, για να προβάλει το, εφοδιασμένο με άδεια μόνο υπό αίρεση, εμβόλιο μιας πολυεθνικής..
Δια Ταύτα
Υπάρχει πλέον ορατός ο κίνδυνος να τον ξαναψηφίσουμε , για να μπορούμε να βρίζουμε εαυτούς τα επόμενα τέσσερα, τουλάχιστον, χρόνια.
Ω καιροί (O tempora)! Επί Άρχοντος Β του Ανέμελου, για πρώτη φορά στην ιστορία, από την περίοδο της " Χαλκοκρατίας" έκλεισαν τα μπορντέλα!
Ουδείς στον αιώνα το διανοήθηκε, ακόμη και σε περιόδους στυγνής εμμονής, αν εξαιρέσουμε περιπτώσεις βλακώδους πουριτανισμού. Γνωστή η κοινωνική προσφορά στην ανάπτυξη της πολιτικής, φιλοσοφικής, ποιητικής, επιστημονικής, ακόμη και θεολογικής σκέψης. Ο πολιτικός αυτός θα μείνει στην ιστορία, ως ο άνθρωπος που κατόρθωσε να κλείσει τα μπουρδέλα!
Δύο πράγματα μορφολογούν το αδύνατο : Το γκρέμισμα και εκ νέου χτίσιμο του Ναού του Σολομώντος σε τρεις ημέρες, δυνατότητας μόνο του Ιησού Χριστού και το κλείσιμο και εκ νέου άνοιγμα των Ναών της Αφροδίτης σε έναν χρόνο, ικανότητας μόνο του Μητσοτάκη Β, του Ανέμελου!
Πράγματι, με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης (και μετά λένε πως οι ερωτικές δουλειές δεν αποτελούν μοχλούς ανάπτυξης μιας χώρας), ανοίγει πάλι ο ερωτικός ορίζων! Η πορνεία (όπως και η δικηγορία) έχει ρίζες που χάνονται στην αρχαιότητα.
Μια σύγχρονη δυτική καταναλωτική κοινωνία ζει χωρίς Κοινοβούλιο. Όχι όμως και χωρίς μπορντέλα.
Θυμηθείτε πως για μήνες ο κατά φύση έρως απαγορευόταν και επιτρεπόταν μόνο ο "ατομικός", καθ¨υπόδειξη γνωστού σεξολόγου που "ασκήτεψε" χρόνια στα μοναστήρια των καναλιών. Είχαν γνωμοδοτήσει μάλιστα και γνωστοί λοιμωξιολόγοι, ειδικοί στα ζητήματα "ατομικού έρωτος"!
Ανοίγουν, λοιπόν, από 7/6/2021 τα μπορντέλα! Αυτό περίμενε η κοινωνία, καθώς η ερωτική πράξη ανεβάζει, λένε, την μαχητικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος.
Όμως, δεν ανοίγουν στα τυφλά, αλλά με στιβαρούς κανόνες λειτουργίας! Αναζητήστε τους στο Τύπο και θα εκπλαγείτε. Εμείς θα πούμε μόνο μπράβο στον πρωθυπουργό και τους ιατρούς που τον στηρίζουν. Και ιδού τι αποφάσισαν:
1) Πλύσιμο των χεριών πριν την "επαφή" με αντισηπτικό!
2) Πιάσιμο (χούφτωμα) επιτρέπεται ( θα καθοριστεί πότε θα γίνεται με γάντι), αλλά δεν επιτρέπεται η χειραψία! Οι άνθρωποι αυτοί αγνοούν πως κατά την επίσκεψη σε μπουρδέλο δεν συνηθίζονται οι χειραψίες!
3) Απαραιτήτως ανοιχτά παράθυρα πλην του επίμαχου χώρου, για αερισμό. Στον "κύριο χώρο" άτομα της Πολιτικής Προστασίας ,ή του υπουργείου Ανάπτυξης, ή μέλη ειδικής Ανεξάρτητης Αρχής, ή της Επιτροπής των Ειδικών, με βεντάλιες θα "κάνουν αέρα" την ώρα της πράξης.
4) Χρήση μάσκας " θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο ερωτικού παιγνίου προκειμένου να γίνει αποδεκτή" (δεν είναι πλάκα, οι άνθρωποι είναι παράφρονες). Επειδή δε το "προφορικό"σεξ, ως γνωστόν, δε γίνεται με μάσκα, θα απαγορευτεί με ειδική ΚΥΑ, ανάλογη με αυτές που εκτελούν πειθήνια οι διευθυντές των σχολείων.
5) Όχι στάσεις "που δεν εξασφαλίζουν τις αποστάσεις" ( δεν είναι πλάκα, είναι πλέον φαιδροί). Θα επιτραπούν μόνο τα :
- "οπίσθιο εφαπτόμενο",
-"πλάγιο οπίσθιο εφαπτόμενο",
-"κάθετο οπίσθιο καρεκλάτο",
-" πλάγιο στητό επικλινές",
-"οπίσθιο κάθετο κρεβατικό",
-" κάθετη και πλάγια οπισθία κοινή κυβίστηση"
-"ατομικός γενικευμένος παν-πιτσιλισμός".
6) Δεν θα επιτραπούν οι "ομοδικίες" (το ομαδικό σεξ). Δεν θα επιτραπεί η "τακτική διαδικασία" (το αργό σεξ), παρά μόνο τα "Ασφαλιστικά μέτρα" ( η ταχεία ερωτική διαδικασία), μέχρι 15 λεπτά. Αμέσως μετά θα εισέρχονται οι υπεύθυνοι στο χώρο και θα "αποσυμπλέκουν" τα ζευγάρια, τραβώντας ακόμα κι από τα πόδια. Οι συναρμόδιοι κ.κ. υφυπουργόί θα εξειδικεύσουν τις λεπτομέρειες.
7) Η συντομότατη, έως 15 λεπτά, επιτρεπομένη ερωτική διάρκεια, θα συμβάλει ώστε να μην δημιουργούνται διακρίσεις μεταξύ των ανδρών εραστών, όπως τόνισε γνωστός λοιμωξιολόγος της Επιτροπής που διακρίνεται και στην ψαλτική, και να μη λοιδωρούνται όσοι δεν μπορούν να τρέξουν ερωτικά παρά μόνο "τις μικρές αποστάσεις".
Θα είναι, τέλος, χαρά για τον γράφοντα, ετούτο το φτωχό πλην ειλικρινές κείμενο , να αποτελέσει το μέγα εγκώμιο που προσήκει στον πρωθυπουργό μας και τους ειδικούς, για την περίπτωση, επιστήμονες, που συμβάλλουν στο έργο του.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη