Ο Εφιαλτάκης έχει χάσει τη μπάλα και κάνει παλαβομάρες

 




Ελένη Παπαδοπούλου


Ο σεξουαλικός προσανατολισμός των ανθρώπων είναι δική τους δουλειά και εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Το να εορτάζουμε και να τιμούμε όμως την ημέρα της ομοφοβίας, αμφιφοβίας και τρανσφοβίας με φωτογραφίες όλο νόημα της ΠτΔ και μηνύματα του ΠΘ Μητσοτάκη στο τουίτερ δείχνει την σαπίλα του βασίλειου της Δανιμαρκίας.

Ούτε κατατρεγμένοι, ούτε θύματα, ούτε αδικημένοι είναι οι πολίτες μίας χώρας που χαίρουν όλων των δικαιωμάτων που έχουν και οι υπόλοιποι. Ποια παραπάνω δικαιώματα δηλαδή πρέπει να έχουν; Το αν υφίστανται διακρίσεις ή όχι έχει να κάνει με την συμπεριφορά τους και όχι το με ποιον κοιμούνται. Κι εγώ αν πάω να ζητήσω δουλειά και το παίζω μαγκάκι, ντύνομαι σαν σούργελο, ξυρίσω το μαλλί και αφήσω μία μπλε τούφα ή μιλάω σαν μπεμπέκα δεν θα έχω καμία τύχη. Τα περί διακρίσεων που υφιστάμεθα έχουν να κάνουν με τον τρόπο μας, όχι με τον ποιον κοιμόμαστε.

Και σε τελική ανάλυση δικαίωμα του καθενός είναι να του αρέσει ή να μην του αρέσει ο ομοφυλόφιλος, ο τρανς, οι ξανθιές, οι μελαχρινές, οι παχουλές και οι αδύνατες. Αντε επιτέλους με την παράνοια. Ντε και καλά να μας επιβάλει ο καθένας τα γούστα του, τι θα μας αρέσει και τι όχι, τι θα λέμε και τι όχι.
Απαράδεκτο και η φωτο της ΠτΔ και το μήνυμα του Μητσοτάκη. Δεν είναι εθνικό θέμα η ομοφυλοφιλία, ούτε ένα από τα προβλήματα της χώρας. Την ατζέντα της παλαβομάρας made in America, που σπούδασε ο πρωθυπουργός των Κοινωνικών Επιστημών, να πάει να την πουλήσει αλλού.

Εντάξει, έχουμε αντιληφθεί ότι όλα αυτά του αρέσουν, αλλά δεν αρέσουν στην πλειοψηφία του κόσμου. Και με αυτές τις γελοιότητες όχι μόνο δεν καταφέρνουν να τους κάνουν συμπαθείς, αλλά ο κόσμος τους απεχθάνεται ακόμη περισσότερο.



Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη