Στην Ελλάδα αν πάθεις κάτι από τα εμβόλια, φταίνε όλα τα άλλα, ακόμα και ο ανάδρομος Ερμής ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!

 


Μερικά στοιχεία από την επίσημη αρχή επιτήρησης παρενεργειών των ΗΠΑ (VAERS): Τα 30 χρόνια (1990-2020) το σύνολο θανάτων από όλα μαζί τα εμβόλια (πάνω από 40) ήταν περίπου 12.500. Τους τελευταίους 5 μήνες, για τα 3 εμβόλια COVID έχουν δηλωθεί πάνω από 3.800 θάνατοι. Με απλά μαθηματικά τα τελευταία 30 χρόνια, ανά 5μηνο, υπήρχαν μεσοσταθμικά περίπου 160 θάνατοι από όλα τα εμβόλια μαζί και τώρα έχουμε 3.800 μόνο από 3 εμβόλια. Με άλλα λόγια έχει παρατηρηθεί αύξηση ρίσκου θανάτου από αυτά τα 3 εμβόλια σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα μαζί πανω από 20 φορές ή 2.000%.
Μην ξεχνάμε ότι το σύστημα επιτήρησης στις Η.Π.Α. ξεκαθαρίζει ότι οι παρενέργειες που δηλώνονται έχει υπολογιστεί ότι αντιπροσωπεύουν μόλις το 1% των πραγματικών παρενεργειών.
Στην Ελλάδα, έχετε αναρωτηθεί τι σύστημα επιτήρησης υπάρχει; Για θυμηθείτε, όσοι εμβολιαστήκατε, αν ενημερωθήκατε σχετικά για την επιτήρηση των παρενεργειών και που να τα δηλώσετε.
Η πραγματικότητα στην Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ! Αν πάθεις κάτι από τα εμβόλια, φταίνε όλα τα άλλα, ακόμα και ο ανάδρομος Ερμής ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!
Είναι η ώρα να ξυπνήσουμε ΟΛΟΙ μας και να αντικρύσουμε την αλήθεια ΚΑΤΑΜΑΤΑ!

Μετά τιμής και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο,
Ποντίκας Δημήτριος

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη