Οι επιστήμονες της χουντοκυβέρνησης είναι αναξιόπιστοι, ψεύτες και ελεεινοί και παίζουν με την υγεία του κόσμου.

 




Ελένη Παπαδοπούλου


Πέρσι τον Απρίλιο ο Γάλλος ιολόγος Montagnier, βραβευμένος με Νόμπελ για την ανακάλυψη του ιού του Aids είπε ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος σε εργαστήριο, γιατί περιέχει μία αλληλουχία του ιού HIV, καθώς και αυτού της ελονοσίας, που μόνο κάποιος μοριακός βιολόγος θα μπορούσε να έχει βάλει στον ιό. Είπε επίσης πως ο ιός προφανώς έφυγε από το εργαστηριο της Γιουχάν, καθώς εκεί ειδικεύονται στους κορονοϊούς.

Το ίδιο είπε και μία ομάδα ερευνητών στην Ινδία, η οποία μία που δημοσίευσε την έρευνα της διαδικτυακά και μία που την κατέβασε - γιατί άραγε;
Έπεσαν όλοι να τον φάνε, εννοείται πως ήταν τρελά συνωμοσιολόγος και ψεκασμένος. Άσε που συμφωνούσε και ο Τραμπ μαζί του.
Ο ίδιος είπε ότι όλη η επιστημονική κοινότητα γνωρίζει ότι ο ιός είναι τεχνητός, αλλά δεν μιλάνε για να μην χάσουν τις χρηματοδοτήσεις και την δουλειά τους.
Ψάχνοντας τα περσινά ξένα δημοσιεύματα αυτοί που τον ακύρωσαν επισήμως ήταν ο ΠΟΥ, ο οργανισμός που έκανε πλάτες στην Κίνα και απέκρυψε την εμφάνιση του ιού. Οποία αξιοπιστία!

Ο Μοντανιέ είπε επίσης ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί είναι υπεύθυνοι για τις μεταλλάξεις, κάτι που έχω διαβάσει από πολλούς στο εξωτερικό, και ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα αν διασταυρωθούν με μία ασθένεια στο σώμα.

Επειδή ο Μοντανιέ είναι ειδικευμένος στους ιούς και μάλιστα με Νόμπελ, αφού έχει βρει ο ίδιος την σύσταση ενός από τους πιο επικίνδυνους ιούς, κάτι που σημαίνει ότι η έρευνα για αυτούς είναι η ζωή του, δεν πέρασε τον χρόνο του στα τηλεπαράθυρα, ο άνθρωπος είναι κορυφή και
ΕΠΕΙΔΗ ένα χρόνο μετά αρχίζουν να λένε μερικοί τα ίδια και επισήμως,

ΚΑΙ θα εμπιστευθώ τον Μοντανιέ
ΚΑΙ τους γυρίζω την πλάτη.
Έχουν φανεί εντελώς αναξιόπιστοι, ψεύτες και ελεεινοί και παίζουν με την υγεία του κόσμου.
Μετά από ένα χρόνο να δω τι θα λένε για όλα όσα μέχρι σήμερα έκραζαν ως "ψεκασμένα" όλοι αυτοί οι αψέκαστοι.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη